Super zdjęcia dziewczyny
Ja niestety nie mam zdjęć w komputerze . Zrobiłam kilka ze zdjęć, ale są kiepskiej jakości i nie wiem czy coś zobaczycie. Ale spróbuję
A to nasze ślubne zdjęcie. A pobraliśmy się w kwietniu 2004, po trzech latach znajomości.
A to mój mąż jak był w wojsku
A to ja. Jeszcze przed urodzeniem pierwszego synka
Mój Maciek sprzętu nie ma ale mamy kolegę który ma i jakby co to nam pożyczy bo wolę żeby mi mąż robi jak umie niż ktoś obcy. Przynajmniej wiem że się postara
My też myślimy jeszcze o jakimś ale to tez po porodzie
Nie wiem jak wy, ale ja jestem w szoku. Jakoś nie wyobrażałam Was sobie tak! Kilka z Was wklejało wcześniej już jakieś swoje zdjęcia to trochę można było popatrzeć ale większość to same brzuchy
Zobaczcie, znamy się tyle miesięcy, codziennie rozmawiamy a takie jesteśmy zaskoczone swoimi zdjęciami... tzn ja jestem zaskoczona
mojemu mezowi tez robil znajomy, ktory procz robienia tatuazy swietnie maluje taki domowy artysta :) to jego dzieła
[ Dodano: 2007-09-20, 11:50 ]
oki to byl fajny pomysl :) z tymi zdjeicami ja musze zmykac , bo pies domaga sie wyjscia na dwor - milego dnia Wam zycze paaaaaa
Witajcie , ja mżze ciut rzadko zwami klikam,ale uwiebiam was czytać i robie to regularnie.Jesteście suer fajnym babkami i takimi zorgagnizowanymi ze ho ho
a teraz parę zdjęć to mój brzuszek z przed mięsiąca A to my, jakoś tak wyszło ze w życiu długo na siebie czekaliśmy teraz mamy po 40 lat i to będzie nasza pierwsza pociecha >po slubie jesteśmy dwalata