Awatar użytkownika
Lady
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

19 wrz 2007, 16:30

JPo pisze:fufi - chociaz nie lubię takich upałów to Ci jednak zazdroszczę... u nas pogoda parszywa...

popieram te slowa :ico_oczko:
ja podleczona , dzisiaj czuje sie juz w miare dobrze , ale moje dzieci choruja :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
JPo
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

21 wrz 2007, 00:03

witam...

...jak się zaczęło od poniedziałku tak cały tydzień jest do kitu... nadal jestem chora, w pracy serwer mi odmawia posłuszeństwa i nie mogę znaleźć przyczyny... i moja królisia jest bardzo chora - nic nie chce jeść i jest osowiała, chowa się po kątach... tak mi jest smutno... żeby choć trochę oderwać się od tego wszystkiego zrobiłam byle jakiego skrapka, wszystko zrobiłam sama, czcionka: JosephineScriptSSK

Obrazek

Awatar użytkownika
Lady
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

21 wrz 2007, 07:13

JPo, dzis juz koniec tyg. miejmy nadzieje ze bedzie lepiej , moze wet cos by zaradzil dla króliczki ,
a skrap bardzo ladny

Awatar użytkownika
JPo
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

21 wrz 2007, 09:28

witam

właśnie w tym sęk że ten mój wet ma urlop, drugi 3 tygodnie temu się zastrzelił a trzeci jest 3 km ode mnie a ja nie mam samochodu... ale dziś już jest trochę lepiej bo zjadła 3 listki mleczu i jest weselsza... wczoraj jej wymasowałam brzuszek i dałam pić na siłę... mam nadzieję,że będzie dobrze... wprawdzie ona już jest staruszką bo ma 7 lat ale jeszcze by mogła sobie ze 3 lata spokojnie pożyć...

[ Dodano: Pią 21 Wrz, 2007 18:42 ]
hej

to znowu ja...

królisia ma się już dobrze - wygląda jakby w ogóle nigdy nie była chora :-D
w pracy pokonałam serwer i na razie chodzi dobrze - tydzień z nim walczyłam :-D
a i mnie gardełko przestaje boleć i lepiej się czuję... nawet dziś byłyśmy na działce pogrilować...

żeby jeszcze wena wróciła to będzie super...

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

21 wrz 2007, 20:12

witajcie... z wena to u ciebie JPo z tego co widze to nie ma problemu bo wszystko co wychodzi spod twoich rak jest sliczne... :ico_brawa_01:
dobrze ze juz z kroliczkiem wszystko jest w porzadku...
teraz i ja dopisuje sie do zchorowanych tiktakowiczanek... u nas w domu panuje jakas zaraza! maz na zwolnieniu z grypa... wiktorek ma wysoka goraczke,ponad 39° a ja mam bol glowy, katar i ogolne oslabienie... kurcze :ico_olaboga: tylko psinka na szczescie zdrowa...

Awatar użytkownika
JPo
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

21 wrz 2007, 23:28

ja już zdrowieję - piłam syrop Echinasal, łykałam Gripex i ssałam Strepsils miodowo cytrynowy... polecam...

byłam dziś na działce i zapolowałam na ślimaczka... zdjęcia nie są najlepszej jakości bo i aparat byle jaki...
rameczki moje, czcionka: Jacek Zięba-Jasiński

Obrazek

lidziasc
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2007, 08:09

hello
u mnie juz lepiej :ico_brawa_01:
choc katar nadal mam-chyba sie nie zaraza przez tt co?? :ico_oczko:
slimacze zdjecie jest b fajne-nie widze tam wcale kiepskiej jakosci nie wymyslaj :ico_nienie: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
JPo
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

22 wrz 2007, 10:31

witam pięknie w słoneczny, sobotni ranek

wczoraj zrobiłam jeszcze takiego skrapka ale już nie miałam siły go tu wstawić i opisać...
musiałam spróbować zrobić taki efekt jak u Tracy Ann - czy mi się udało?
wszystko zrobiłam sama, tło powstało z inspiracji gotowymi tłami czcionka: Jacek Zięba-Jasiński

Obrazek

Awatar użytkownika
Alineczq
Trzy tysiące lat minęło...

22 wrz 2007, 11:10

JPo super skrapki :ico_brawa_01: ten byle jaki jak piszesz jest kapitalny :ico_szoking: napiszesz instrukcje? jak będę iał programik i czas chciałabym taki spróbowac wyczarowac...
slimak tez jest super :ico_brawa_01: no a ten ostatni, b wyjatkowy... jak się robi te zagięcia ?

Awatar użytkownika
JPo
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

22 wrz 2007, 11:27

Alineczq - takie instrukcje są na blogasku... tło robi się tak jak "Zdjęcie przechodzące w rysunek" a same zdjęcia jak "Zdjęcie z kilku zdjęć - v2"

a zagięcia? - ja po prostu domalowałam cienie i lekko zniekształciłam na "zagięciach"

no i dziękuję za pochwałe skrapków

Wróć do „Pozostałe”