Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 wrz 2007, 12:07

:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Dziewuuuchy! Ilez wy naklikałyscie! Czytam was praktycznie od dwoch godzin!

My wrocilismy wczoraj o 19. Zmeczeni, wymemlani podroza, z obslinionym Miskiem :-D Ale było super! Tesciowa nas po prostu rozpieszczała, zabierała Małego, bawiła go, a my spacerowalismy, jezdzilismy rowerkami, zaliczylismy rekordowe grzybobranie.. A na pozegnanie wcisneła nam kase "dla wnusia" i kartony ogoreczkow, grzybkow,kompotow,pierozkow.. po prostu wszystkiego. No i tym obładowanym wesołym samochodzikiem wracalismy do domciu.. Było cudnie. I chociaz to wies i niby nuda, a ja typowa miastowa.. to naprawde wypoczełam i nie narzekałam!
Wczoraj juz bym tu przydreptała.. Ale -kapanie Malucha, wypakowywanie rzeczy, a potem jeszcze, jak Misiozasnal, wskoczylismy w autko i pojechalismy do kuzynki Krzysia i jej rodzinki. Mieszkaja niedaleko i było super! Siedzielismy do nocy, a mielismy w planach jeszcze zakupy w TESCO - tym 24h.. Ale odechciało nam sie.. I zachciało nam sie amorow.. hihi. Wiec nadrobilismy zaleglosci po wypoczynku na wsi :): :): :):
Dzis cudny dzien, sloneczko, pogoda wczesno jesienna.. Siedze z brazowa kupa na glowie i farbuje te kłaczki - a wlasciwie ostatki -przy tt. Bo stwierdziłam, ze ja jednak całe zycie ciemna byłam.. I niech tak bedzie. Bo zabawa z odrostami to nie dla mnie :ico_nienie: I juz czekam na reakcje Krzysia, ktory jak tylko jakas brunetka przechodzi, to zbiera koparke z chodnika hihi :ico_haha_01:

Pisałyscie o porzadkach - ja w ciazy zachorowałam na porzadki, walnelo mnie cos w lepek i latalam codziennie na odkurzaczku, zmiatałam, sprzatałam, szorowałam, prasowałam.. A teraz!? Hoho... Nie mieszkamy jeszcze U SIEBIE.. wiec wszystko jest jako takonupchane.. I nie ma wymarzonych mebli i takich tam.. Wiec nie chce sie ta bardzo pucowac wszystkiego.. A poza tym - nie wyrabiam sie. I na poczatku miałam wyrzuty sumienia, ze ojj..brudno, ze jakies kłaczki fruwaja.. A teraz odkurzam raz na trzydni, kurzu nie ma, obiadki gotuje - ale czesto zupki.. I jakos to tak sobie wykombinowałam, zeby nie robic z siebie kurki domowej. I Krzys mnie kocha :D: hihi.. A poza tym, to pomaga. Ja zawsze biadole na tego mojego, pokrzycze od czasu do czasu.. Ale tak naprawde to pomaga.. A najlepiej to opiekuje sie Małym! Karmi, przewija, wstaje w nocy, kapie.. A w tym tyg bedzie chodził na spacerki nawet sam, bo ja mam kupe nauki.. Dobry z niego tato.. i wspaniały maz. A ze czaami pogderam - hihi.. trudno!

A co do grzybow- w sobote pojechalismy z Krzysia Dziadkiem i Ciocia do lasow- w jakies dziadkowe miejsce!!! I w 3 godziny uzbieralismy 7 wiader!!! :ico_szoking: Powklejam wam pozniej zdjecia, ile tego było.. Biegałam jak szurnieta, darłam sie do Krzysia przez choinki, ktory to juz prawdziwek!!! I nazbierałam sie grzybow za wszystkie czasy.. i na zapas.. Bo jakby teraz ktos kazał mi isc z koszyczkiem.. oj to :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: co za duzo, to niezdrowo :ico_puknij:

A w tym tygodniu.. czeka mnie nauka, nauka i jeszcze raz nauka! Poza tym szykuje sie imprezka w sobote, w tym tygodniu tez umawiamy sie ze znajomymi na karaoke -oczywiscie po kapieli Misia hihi :-D Dzieci spia, rodzice rozrabiaja:):

No a dzis zakupy i małe porzadki, bo nie ma juz kochanej tesciowki,co by chodziła wkolo i wyreczała :D hihi

A teraz:
Aniu - super ze z Krzysiem nacieszylisie sie soba! Widac ze zakochany jet w wychkobietkach!!!
Madziu- dziwczyny maja racje.. Sytuacja czasami moze wydawac sie straszna.. Ale naprawde to moze byc "szok" dla P - dziecko, nowe obowiazki.. i nie potrafi sobie tego wszystkiego poukładac.. Trzymam kciuki, zeby jakos to wszystko sie porozwiazywało i było Ci lzej!
Jasnie Pani -wspolczuje @... A co do głowki - gratulacje dla Lusi!!!
A co do głowki !!!!po raz drugi - my mamy zapisanego neurologa.. no i pewnie bedzie rehabilitacja dla Miskowej łepetynki.. Ale - TESCIOWA powiedziała, ze moj Duzy Krzys, nie dzwigał makówki do 7 miesiaca! Tak sie bał! I bał sie wszystkiego - dupki dzwigac, chodzic.. Raz upadł i wiecej nie chciał.. hihi.. Taki ostroznymoj mezunio był! :): :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
Kamilko- odpoczywaj sobie u mamci.. Czasami dobrze jest oddalic sie od klopotow, odetchnac z ulga, zdystansowac sie! Relaksuj sie, mysl pozytywnie iwpadaj donas!
Alinko- nono...! Superasna Mamcia blizniakow! hihi
Asia- słodziutka ta Twoja Emi!
Madziorka- ojjj.. ale zes napisała! Ale fajnie- po takim "niewidzeniu sie" hihi to miło czytac was-nawet takie metrowe posty! Cudna czapa dla Leosia hihi :): A jesli chodzi o sklepy - szkoda, ze tylko do 17 :O: szok! Ale z drugiej strony, dla Ciebie to dobrze.. hihi.. Bo bys po nocy siedziała! :):
Frydza- spoznione najlepsze zyczonka dla Wiki!!!
Karla- zdrowe podejscie! BRAWO! No i super, ze dalej celebrujesz swoje hobby!

A ! No i witam nowe kolezanki!!! :-D

Uciekam - zmyc farbe. Bo mi kudły wypali! hihi!

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 wrz 2007, 12:29

Witam KOCHANE :-D a my dopiero wstalismy ale czad chyba pobijemy niebawem Madziorke :-D MARTAJA witaj twoj synek urodzil sie w ten dzien co moja Wikusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ANIU sliczna Helenka przekochana,fajowo ze wytlamsilas mezusia i popatrz niebawem znowu przyjedzie :-D MADZIORKA ale posta walnelas :ico_szoking: a Leos przystojniacha sliczniutki jol jol :-D JULI to super ze grzybobranie sie udalo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 wrz 2007, 12:40

A oto fotki:

Prostujemy kosci przed podroza do Babci:
Obrazek
Przerwa na piknik:
Obrazek
A tu juz grzybki:
Obrazek
Obrazek
Misio - z grzybkami.. ( babcia, mimo pieknej pogody, ciagle otulała Małego kocykami.. "bo mu zimno!!!" :ico_puknij: )
Obrazek
Wiejskie klimaty hihi:
Obrazek
No i powrot do domku:
Obrazek
A w domku... znowu zabawy na macie! :):
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 wrz 2007, 12:47

JULI fotki superowe,synus przeuroczy a te grzybki poprost ochhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

24 wrz 2007, 14:08

ufff Madziorka oszlalas z tym postem :-D :-D :-D

Wiec tak dogadalismy sie P wzxiol caly tydzien urlopu i chce nadrobic czas i moze wyda wam sie glupie ale postanowilam spisac z nim umowe pod ktora sie podpisalismy nie wiem zobaczymy czy pomorze teraz maly bawi sie z P raczej P z malym :-D a ja odpoczywam jutro nam wymioeniaja okna wiec syf na calego w mieszkaniu P po wstawieniu okien bierzse sie za malowanie kolor wybralam Brazylisjka chilli
Moze faktycznie w chwili slabosci powiedzielismy za duzo wczoraj oddalam malego na 3 h poszlismy do parku pogadac powiedzial swoje co czuje jak sie to zmienilo czego sie boi i ja powiedzialam co mysle ...najwazniejsze ze sie kochamy przepraszam ze tak gadałam wam ale nikomu nie mialam odwagi
DZIEKUJE ZE JESTESCIE :-D :-D :-D
Kamilko a jak ty wrocisz od mamy umawiamy sie na spacerek koniec uzalania sie nad soba :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-09-24, 14:09 ]
odezwe sie pozniej
:-D

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 wrz 2007, 14:18

MADZIU kochana to dobrze ze sie dogadaliscie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
asiula26
Beze mnie to forum nie istnieje!

24 wrz 2007, 14:18

:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: wybaczcie nie przeczytałam wszystkich postów

Witam nową koleżankę

Juli :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: grzybobranie się udało, jak mój mąż zobaczył to zdjecie to oszalał, a braciszek to by pewnie zwariował :ico_szoking: :ico_szoking:

A Emi jest dziś niemożliwa, płacze nie chce spać masakra, w koińcu dałam jej syropek na uspokojenie i jest trochę lepiej. Tylko co jej może być?? tak poprostu zły dzień???/ przecież wczoraj u babci była jak aniołek

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 wrz 2007, 14:21

ASIULKA moze zabki :ico_oczko: wiesz wszystko jest mozliwe :ico_oczko:

Awatar użytkownika
asiula26

24 wrz 2007, 14:22

Madziu super że już jest lepiej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: trzymam kciuki za was

[ Dodano: 2007-09-24, 14:23 ]
Frydza biorę taką opcję pod uwagę. Bo rano dokuczało jej to że nie moze zrobić kupki ale jak już sie skupkała to dalej wyła, a ślini się masakrycznie

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

24 wrz 2007, 14:32

U mnie tez zaczela sie produkcja sliny na skale swiatowa chyba :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”