Super!!! GRATULACJE!!!!!!

Mary,
No masz racje czas leci, ja tez w przyszlym tygodniu zaczne 7 miech

Pozdrawiam
Jestem za Odliczaniem!!!
Mary ja już też "bzikuje",ale damy radę co tam ,tak jak mówisz 3 m-ce to już nie dużoJa już chcę mieć swoją Córeczkę i móc Ją zobaczyć...Bardzo za Nią tęsknię!
....................z drugiej strony 3 miesiące to już nie dużo... :ico_buziaczki_big:
monia26 napisał/a:
DZiewczyny jak tam wasze brzuchy,mnie mój bardzo swędzi ,normalnie nie można wytrzymać.
Synuś od wczoraj znowu jakiś spokojny,a przecież niedługo zacznie się liczenie ruchów i nie wiem jak to bedzie ,skoro mój to taki mały leniuszek
Mnie też swędzi, ale nie aż tak bardzo, smaruje codziennie balsamem może dlatego....
Czy też macie uczucie że ten czas tak szybko leci...?Już niedługo będziemy mogły zoabzcyć nasze Skarby ...i tak codziennie
No zaczynam sie martwić,że tak kiepsko z tymi ruchami.
Może Madziarka cos napisze,ona juz ma superowego synka
ja tak samo moja Julka to straszny piescioch no i tylko mama i mama a teraz jak jej mowie ze mama nie moze wziasc opka to ona mowi ze na chwilke dzidzi nie zrobi opka ala i tak mi jej zal a lekarz zabronil mi nosic bo mam od samego poczatku lekkie skurczeJa mam troszkę obawy jak to będzie, nie moge sie doczekac zeby zobaczyc niunię ale zarazem boje sie jak to będzie przy dwójce dzieci.Mam nadzieje ze Patryczek dobrze przyjmie siostrzyczkę i nie bedzie bardzo zazdrosny a ja bede miała duzo czasu dla niego.Bo tego obawiam sie najbardziej, ze poczuje się odrzucony Wiecie on jest taki pieszczoszek, b często przychodzi się przytulić,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość