Iwona1977 moj maz jakis czas temu byl w rogowie w delegacji i w trakcie przerwy wybral sie w to miejsce o ktorym piszesz i wymyslil ze kupi Tymkowi drzewko ktore bedzie roslo razem z nim. wybral swierk syberyjski
asiam_26 mnie tez czeka wypalanka ale dopiero gdzies po nowym roku
Qunick z tymi zdolnosciami masz racje. Tymek tez sie wileletakich rzeczy nauczyl. i fajnie masz ze wsrod znajomych tyle malych dzieci. my nie mamy zadnych znajomych ktorzy mieliby szkraba z ktorym Tymek moglby sie bawic:(
Magdzinka bardzo ladne fotki i dobrze ze Joasi sie poprawilo. i fajne fotki z maratonu po parkach. swietnie Joasia wyglada w tej bujawce
Justyna170979 witaj na forum. fajnego masz synka
karolas dla Amelki.
Eva_1977 na biegunke dobre sa tez jagody. Swietne Fotki Dominika
Malgorzatka Tymkowi tez posmakowaly Danonki. wcina az mu zie uszy trzesa. i co dziwne po tym mu skaza nie wyszla
Hekatte karolas tez mam ten spiworek do wozka co wy- szaro-czarny. kupilam tez na 100cm
Hekkate super Danielek pelza. widac ze jeszcze chwila i bedzie raczkowal! Tymek patrzyl na to z wielkim zaciekawieniem:). i zycze Ci szybkiego powrotu do zdrowia
anilewe77 rosnie Ci maly kierowca. jeszcze troche bedzie mame wozil
Kajunia25 ladna z Ciebie dziewczyna:)
STO LAT DLA dOMINIKI. LUKASZA I JOASI
Dorota.M. Eva_1977 Hekatte Asiam_26 w imieniu Tymka dziekuje za zyczenia
SERDECZNE ZYCZENIA DLA DZICIACZKOW KTORE W OSTATNICH DNIACH OBCHODZILY MIESIECZNICE
A u nas: Tymek wczoraj z woelkim smakiem wciagnal pol banana. pisalam tez juz ze danonki wsuwa az mu sie uszy trzesa, wczoraj z nami na obiad zajadal makaron, bo jak ktoras z was slusznie kiedys zauwazyla z talerza rodzicow smakuje lepiej:)
pisalam wam juz ze bylam u fryzjera. zamieszcze teraz kilka fotek, ale jak mam spiete wlosy. jak maz wroci to wkleje cos w rozpuszczonych. znowu go nie ma, ale jak tym razem wroci tojuz na pewno napisze cos
o tych domach z bali
przede wszystkim kolor zmienilam i widze ze w sumie fryzury to za bardzo na tych zdjeciach nie widac, ale co tam
ale sie rozpisalam...