zubelek, pewnie że cię pamiętam !!!
Trzymam kciuki żeby mężowi się udało! Może do niego dołączycie! Będzie dobrze zobaczysz wiem że ci ciężko i smutno zapewne strasznie tęsknisz ale wytrzymasz

zubelek, oby wszystko poszło po Waszej myśli!
dziękuję kochane,mój M już pracuje i szuka mieszkanka dla nas
tylko sie nie załamuj - Radek ma 1,5roku i wazy 14,5kg!

AMI czesc ja tez z Poznania jestem :), mam synka w wieku twojej Amelci w sumie dokładnie którego Amelka sie urodziła? Kacperek 5 maja 2003 a no i mam tez coreczke Amelke tyle tylko ze 7,5 miesięczną.
Kacpi chodzi drugi rok do przedszkola jest super przedszkolaczkiem naprawdę.
Pierwszy raz posłalismy go jak mial2,5roku ale nie wypał to był-płakał duzo i wylądowal 3 razy w szpitalu był bardzo znerwicowany szpitalami, potm zaczął sie jąkac z nerwow i takie tam. Choruje nadal ale juz nie tak powaznie jak dwa lata temu,nie choruje na zap.płuc czy oskrzeli tylko czesto jesli juz lapie katarki i kaszele nic poza tym na szczescie i odpukac uuuffffff. Było ciezko z tym jego chorowaniem i nadal walcze z katarkami ale to juz nie wymaga siedzenia po szpitalach

a był sporo razy niestety. W zeszłym roku chodził do przedszkola na 5 godzin na pobyt skrócony a wtym roku chodzi juz na cały dzien i jest super-sam sie dopytuje kiedy pojdzie po weekendzie do przedszkola :).
No takze jest oki,a Ty z jakiej dzielnicy jestes? gdzie chodzi twoja corcia do przedszkola?pozdrawiam
Oj my z Zuzią też się po szpitalach najeździłyśmy,astma,zabieg na serce,epilepsja...to koszmar co takie małe dzieci muszą przechodzić
matula1, różnica w zdjęciach ogromna no i fajna pamiątka
czy Wam też sprawia taką przyjemność odprowadzanie i odbieranie dzieci z przedszkola?
mi sprawia i to ogromną a jaka zła byłam na siebie jak Gabi była chora a Zuzię odbierała i zaprowadzała do przedszkola moja ciotka

ale nie miałam wyjścia ,bo nie wolno mi było targać Gabi,miała zapalenie oskrzeli
uż dostali książki do nauku kosztują 46 zł jeszcze ujdzie :)
A teraz chora jest Zuzia już tydzień na antybiotykach i dziś ostatni dzień je bierze miała anginę ropną ale jeszcze jej nie przeszło,dziś nażeka na gardło choć nie jest już czerwone,suchy ma kaszel i smara co nie smarała jeszcze wczoraj
Mnie dziś gardło zaczyna boleć,obym się nie zaraziła

bo kto przy dzieciach będzie robił
Do końca tygodnia Zuzia jeszcze posiedzi w domu i mam nadzieję,że jej przejdzie bo następny antybiotyk powali ją na łopatki