A zapomniałam Wam napisać że wczoraj przez przypadek trafiłam na namiot Akademii Zdrowego Rozwoju Pampers. Tak sobie weszłam i naprawdę polecam. Nie wiem czy słyszałyście o tym. To jest jakaś akcja i jeżdża po całej Polsce . W środku sa takie duże meble żeby wiedziec jak świat wygląda z perspektywy dziecka. Kobietki opowiadają jak wszystko wygląda. Fajna zabawa, a przy okazji można się troszkę dowiedzieć
Ale najbardziej podobał mi się kącik, gdzie nakładałas słuchawki i słychac w nich było to co słyszy maluszek w łonie mamy. No niesamowite, mówię Wam, prawie sie poryczałam
Monia, nie dostajesz wydruku zdjecia z usg? Tam powinno byc napisane ile ma wzrostu...Kasiu niestety mi nie powiedział,a ja zapomniałam zapytać,ale miesiąc temu miał 23cm,więc myśle,że tak ok 30 cm teraz będzie
![]()
..no jasne nie zaszkodzi miec 2 na wszelki wypadek...A co do suwaczka to sama w końcu nie wiem,bo jezeli jestem już w 27 tc to wychodzi na to ,że termin mam na 29 grudnia,dlatego mam dwa suwaczki hehe![]()
Monia,Kasiu ja nic o tym nie słyszałamAle skoro wczoraj mówisz,ze byli w twoim mieście,to może dzisiaj zawitają do Bydgoszczy,trzeba bedzie poszukać czegoś w internecie na ten temat.
Pozdrawiam
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość