hej hej
Ja już też po obiadku,dzisiaj miałam kopytka z kiszoną zasmażaną kapustka i do tego wczorajsza zupka pomidorowa,najadłam się,ze

Nio i teraz babeczka na deserek
tak sobie myśle jak to milutko być w tt i móc się dzielić z przyszłymi Mamami tym co leży na sercu

Wyobrażacie sobie jak będzie fajnie jak będą już się zbliżały terminy porodu każdej z nas...i będziemy miały taki doping i wspracie od innych Mamuś. A potem pewnie każda z Nas będzie się chwaliła jak przebiegł poród no i oczywiście Dzieciątkiem

Super sprawa..
Mary ja też o tym ostatnio myślałam,ze z Wami jakoś ta ciąża mi szybko i fajnie mija.I nawet jak czujemy się źle to jest się komu wyżalić.

Normalnie super
A własnie- sciągnęłam dziś listę imion. A co tam, napiszę Wam te na które godzi się Mąż a ja też rozważam:Zosia, Ania, Weronika, Basia, Emilia, Izabela, Urszula, LilianaJ
Bardzo podoba mi się Izabela i Emilia.My już mamy wstępnie wybrane dla synka Szymon,ale coś czuję,ze i tak w ostatniej chwili zmienimy
Myślę że przyszłe badania krwi przy mojej obecnej diecie juz będą wporządku. Bo do tej pory miałam ciągle anemię.
Na pewno będzie wszystko ok.Mary,a bierzesz żelazo na anemie?,bo podnosi hemoglobinę,mi też spadała,a jak lekarz zalecił żelazo to wszystko wróciło do normy
Buziaki
[ Dodano: 2007-09-28, 16:12 ]
Mary śliczne zdjęcia,jaki masz fajny brzucholek,wyglądasz super