[ Dodano: 2007-09-28, 14:53 ]
fajny prezent z ta limuzyna. wpasujesz sie i za tydzien bedziesz czula sie jak we wlasnym autku.
Ja nie płaciłam nic za badanie gdyż skierowanie miałam od lekarza a normalnie kosztuje u nas 80zł. Na wynik czekałam niecały tydzień gdyż mieszkam w małej mieścinie i badania wysyłane te są do Zielonej Góry. Jeśli mieszkasz w dużym mieście możesz mieć wynik szybciej.Musze jeszcze zrobić toksoplazmoze ,ale to już w przyszłym tygodniu( kurcze ale ona droga u nas kosztuje 60 zl.)Troszkę boje się wyniku bo mam w domku kota, tylko ,że tego kota mam już 9 lat .W pierwszej ciązy lekarz mi nie zlecił ,ale myślę ,że jak co to już to przeszłam.Zobaczymy.A czy wiecie jak długo się czeka za wynikiem toksoplazmozy?
Cieszę się ,że Dzidza jest zdrowa i rozwija sie prawidłowo.Super ,że masz nagranko ,pewnie cały czas je oglądaszDziewczyny dopiero zauważyłam, że nie pojawił się na forum mój ostatni post napisany po wizycie u lekarza![]()
UWAGA! Doczekałam się USG... Mój mały szkrabek rozwija się wręcz książkowo![]()
![]()
Jest duży i zdrowiutki, macha rączkami i nóżkami
Raz nawet obrócił się pleckami do mamy
Dostałam nagranie DVD i jestem od wtorku wpatrzona w swoje maleństwo
Cudo poprostu! Termin się potwierdził, czyli 10 kwietnia.
Dziś jestem trochę osłabiona i nic mi się nie chceMuszę jednak wybrać się do sklepu po jakąś fajna bluzunię, bo juz jutro mój własny wieczór panieński
Ja też bym chciała wiedzieć co ta moja dzidzia ma lub czy niema miedzy nóżkami,lekarz powiedział mi ,że może przy następnej wizycię będzie coś widać (11 pażdziernika) .Chciałabym dziewczynkę bo już chłopiec jest byłaby parka[ Dodano: 2007-09-28, 10:15 ]
zapomnialam napisac, ze gin szukal co moja dzidzia ma miedzy nozka i nic nie znalaz. moze to bedzie dziewczynka....
to witaj w klubie i wiesz co słoneczko nawet imie dla dziewczynki chcemy to samo ,fajnie by było miałybysmy razem matiego i oliwke.Chciałabym dziewczynkę bo już chłopiec jest byłaby parka
ale sie naczytałam[ Dodano: 2007-09-28, 18:04 ]
http://twoja-ciaza.com.pl/czlowiek1.html
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość