witam z rana
uuuuuuu przez cały wieczór nic nie napisałyscie
nie ma co czytac tylko 2 nowe posty
a ja myslałam ,że jak mnie wczoraj zwalio z nóg to jak wejde to bede musiała maaaaaaaaaaaaaaaaaaaase nadrobić a tu d....
A tak pozatym nocka do d.... ale nie przez Amelke..... w nocy o 24 miałam pobudke az sie wystraszyłam usłyszałam głuchy huk i brzdęk sypanego sie szła ,zerwałam sie na nogi ,a tu patrze
oooo włamali sie do sklepu AGD I RTV dosłownie naprzeciwo mnie sie znajduje sklep ,potem alarm sie oczywiście włączył
no to Mela zaczeła sie wiercić no ale sie na szczescie nie obudziła, bo szybko przyjechała ochrona i wyłaczyła alarm
ale skubańce zdązyli wynieśc co trzeba jabym ich złapała to nie wiem
ahhhh no i jeszcze tak sie składa ,że na dole mieści sie szklarz na parterze mojej siedziby
tez narobił troche hałasu dziś go
nie bedzie zmiłuj
oczywiście jeszcze zaczoł bić na koniec szczątki tej szyby wystawowej to dodatkowy hałas no i sie Mela obudziła bo przy tym to 3 razy sie alarm włanczał..... oooo dzizasss
nie spałam 3 h rano wstalismy o 7.30 myślałam ,ze se zapałki wstawie w oczy
nieprzytomna
więc nocka była zajebista i pełna wrażeń
superrrrrrrrrr jak ja to uwielbiam
[ Dodano: 2007-09-29, 09:12 ]
aaaaaaa .... dzis sie usprawiedliwiam nie bedzie mnie przez całe południe bo przyjezdzają goście no i musze iśc do mamy w takim wypadku jej pomuc zatem zjawie sie ok 16-17 no to
a jak wróce widze tu conajmiej stronke do przeczytania!!!
[ Dodano: 2007-09-29, 09:18 ]Tosia_84 mozesz dać dzidzi jaki chesz smak truskawkowy albo inny jakich zalezy jaki bedzie jej smakował , możesz dać budyń ugotowany przez siebie albo kupny(z torebki) tylko na mleku tego co używasz dla dzieci
nie zwykłe mleko ,to samo z kisielem ugotowac sama lub z torebki ja daje czasem taki z jednej porcji na kubeczek wsypuje i dodaje wode przegotowana bez gotowania bo to kisiel instant ,ale nie za czesto bo zawiera sztuczne barwniki ..pozdrawiam