Kocura córunia przesłodka
Ulamisiula ja karmie piersią i jak na razie to nie jem tylko czekolady i cytrusów tzn cytrynka do herbatki jak najbardziej, tak poza tym to jem wszystko z umiarem. Położna powiedziała że każde dziecko jest inne i trzeba samemu zaobserwować co maleństwu szkodzi a co nie. Cos mi sie wydaje ze nie będzie łatwo dojśc do tego co szkodzi a co nie ale obserwować trzeba
Eve kuruj sie koleżanko kuruj
Dominisiu nie daj sie, albo jest tatusiem albo nie, jutro przewijanie zostaw jemu no i postaraj się żeby było duzo kupek
Mamo Zuzi a ty jak sie czujesz bierze Cie juz cos czy nie, Nell też sie coś ociąga. Tyle przystojniaków tu na nią czeka a ona woli w brzuszku siedzieć
[ Dodano: 2007-09-29, 13:14 ]Ja na mojego mężulka nie mogę złego słowa powiedzieć, musze sie wam przyznać że to on kąpie małego bo ja sie najnormalniej w świecie boje
Ja potem tylko wycieram, smaruje, oliwkuje itd
Nosic może go całymi dniami, jak trzeba to przewinie ach w szoku jestem normalnie. Mam nadzieje że mu nie przejdzie za szybko
Acha i tak sie u nas jakos pozmieniało że czuje sie jakbysmy drugie zakochanie przechodzili, co chwile mnie tuli, całuje, oj już sie nie umie doczekać kiedy będzie można porobić coś więcej
Trzeba nadrobić te 9 miesięcy.
A u was pozmieniało się cos po porodzie między wami ??