Hey Dziewczynki!
Jak sie cieszę, chłopa mam przy sobie. Musze sie nim nacieszyc przez twe dwa tygodnie.
Juz za tydzień o tej porze bede szaleć w białej sukni z moim ukochanym.
Byłam w piątek he he wczoraj na przymiarkę sukni pierwszy raz.
Przeżyłam szok!!!
Nie mogłam sie długo dogadac na wcześniejszym spotkaniu jak bym chciała zeby wyglądała ta sukienka, co ma miec a czego absolutnie nie. zadzwoniła do mnie i umówiłysmy sie na wczoraj własnie i powiedziała ze bedzie miała gotową tylko podstawe a reszte dogramy razem skora nie umiemy sie dogadac, bedziemy tworzyc cos na miejscu - powiedziała.
Ochhhh jak sie balam tam wczoraj pojechac, ze to nie bedzie takie proste i wogóle sie stresowałam jak diabli!
I słuchajcie wchodze tam i widze sukienke na manekinie. Pytam czy to moja. Na to krawcowa: A co nie podoba sie?
A ja o mały włos bym sie rozryczała!!! Na serio!!!
Ta pani po prostu czytała w moich myslach!!!
Zrobiła ja dokładnie tak jak sobie ją wyobrazałam a nawet piękniej!!!
Ja nie znosze falbanek i ogólnie takiego wymyslania strasznego! Chciałam cos delikatnego i tak własnie mi zrobiła.
Jestem szczesliwa!!
Teraz tylko troszke stresu do ślubu i na weselu juz się bedziemy bawić!!!!
Sorki troche sie rozpisałam!!!
Uciakam do mojego A.
Nastepne relacje pewnie po slubie - razem z fotkami
Buziaczki kochane dla Was wszystkich!!! :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2007-09-29, 18:33 ]
ach! nie umiem zlikwidowac tego środfkowego suwaczka! jak go usunę w profilu to pisze cos tam wpisz ciąg 7 znaków - wymagane! nie wiem o co w tym chodzi i nie umiem sie tego pozbyc!
[ Dodano: 2007-09-29, 18:37 ]
hi hi - ale ze mnie głupolek!!! Juz wiem!!! juz zlikwidowałam!
BVuziaczki raz jeszcze !
Trzymajcie sie pa pa
[ Dodano: 2007-09-29, 18:48 ]
Aha cos tam poczytywałam co napisałyscie! nie jestem w stanie odpisac na wszystko ale tu jet link do strony pampers! Tu mozecie posłuchac właśnie co słyszy dzidzius w brzuszku i ogólnie jest kilka bajerów z tej Akademi Zdrowego Rozwoju!!!
http://niemowle.onet.pl/pl_PL/virtual_academy.php
No teraz juz zmykam na serio!!! pa pa