Awatar użytkownika
Blanka26
Trzy tysiące lat minęło...

30 wrz 2007, 13:22

wiecie co dziewczyny, ale komedia. teściowa normalnie strzeliła mi focha. było tak: zadzwoniła do mnie mama i mówi żebym wyszła na przystanek to mi poda przez kierowce autobusu ciuszki dla malej. pytam tescia czy mnie pdrzuci na przystanek,a ten z racji swojej wścibskości pyta po co, no to mu powiedziałam. a teściowa z takimi nerwami : na jaki przystanek???no to mówię na jaki i koniec tematu. jakąś chwile potem mówię do niej żeby dala jakąś ścierkę do kuchni. bo ciągle tylko ręcznik papierowy stoi taki ochydny w dotyku który teść z pracy wozi za darmo. ta się pyta po co. no to mowie ze nie mam czym rąk wytrzeć ta na to: nie kochana taką ścierkę to trzeba pracować i krochmalić :shock: :shock: :shock: spoko nawet gdy pojawi się ta ściera w kuchni to jej nie dotknę. przecież nie mogę pozwolić żeby teściowa mi się przepracowała. :-P
nie wiem o co jej poszło. o to że moja mama małej ciuchy kupiła??????no bo przecież nie o to ze tesc mnie podwiezie, bo to mój samochód. a czy ja jej każę coś kupować???????????
nie odzywa się franca :-D :-D :-D
chyba się załamię :-D

[ Dodano: 2007-09-30, 13:23 ]
kolka oj trzymam kciuki trzymam

Awatar użytkownika
Kolka

30 wrz 2007, 13:37

delicja, o rany... trzymaj się kochana jakoś... :-D To franca jaka- niemal jak moja :-)
A R ubiera małą i śpiewa: Kosi kosi łapci pojedziem do baBci KRYSI :ico_szoking: Ja wychodzę z łazienki i śpiewam: nie bądź taki szybki Bill...

Zmykam na spacerek. Do zobaczenia wieczorkiem. Papa

Awatar użytkownika
Blanka26

30 wrz 2007, 13:44

kolka trzeba mieć cierpliwość do starych :-D :-D :-D zmykam dać jeść mojemu zarłockowi i też lecę na spacerek :-)

caro

30 wrz 2007, 17:45

Cześć dziewczyny!!!!!!!!! Ale żeście naklikały :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Co do tematu seksu, to ja ostatnio czuje się jak dziewica, jakbym wogóle tego nie robiła, całkiem chyba zapomniałam co i jak, mój miniuś może by i coś chciał, ale ja jak tylko przykładam głowę do poduszki to zasypiam!!!!!!!!! Tylko nie wiem jak będzie z tą córeczką, jak my ją zrobimy, chyba in vitro się zapłodnię :-D :-D A z czekoladą na córeczkę to się u mnie nie sprawdziło!!!!!!!!!!!!

Jeśli chodzi o kombinezon to jestem zajebista, zamowiłam na allegro, były podane wszystkie długosci wszystko OK, tylko mama mądra tak obliczyła dlugości, że ten kombinezon owszem będzie na zimę, ale przyszłą zimę :-D :-D :-D :-D :-D

A ja Oskarkowi od 3 dni zakładam już kurteczkę jesienną, bo się już zimno u nas zrobiło, no i do tego nadmorski wiaterek coraz silniejszy!!!!!!!!!

My też mamy łóżeczko turystyczne i też już obniżyłam, bo z tym górnym poziomem było już zbyt ryzykownie!!!!!!!!!!!!!!!!

W związku z teściowymi to stwierdzam,że chyba normalne teściowe to gatunki na wymarciu!!!!!!!!!!!!!

Moja oczywiście chciała żebyśmy dzisiaj przyszli, ale takiego wała!!!!!!! Jak chce zobaczyć to niech przyjdzie, ja na pewno tam nie pójdę, jeszcze ostatnio zaczęli lekko ujmując nadużywać alkocholu, więc powiedziałam dość, jeszcze raz zdarzy się że będą wypici jak przyjdą, to będzie całkowity koniec kontaktów!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2007-09-30, 18:03 ]
Parę zdjęć............

Obrazek

[ Dodano: 2007-09-30, 18:06 ]
to właśnie kurteczka jesienna, Hektorka się pytała to rozmiar 74

Obrazek

[ Dodano: 2007-09-30, 18:09 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-09-30, 18:11 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 wrz 2007, 18:32

kurde niebylo mnie chwilke a tu tyle naklikane!!! :ico_szoking:

Prezent sie bardzo podobal i imprezka urodszinowa sie super udała :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A co do rozmiarow toniewiem na ile cm kupuje poniewaz kupuje 6-9
kurteczke tez kupilam wczoraj i kombinezon tez mam- tez 6-9
Wczoraj bylam na zakupach i znowu ciuchownakupowalam co niemiara-tylko gdzie to chowac :ico_noniewiem:

caro Oskarek slicznyi jaki duzy- moj M wlasnie luknal mi na kompa i mowi a co to za chlopczykja mowie ze Oskarek a on mowie ze sliczny heh :-D

o tesciowych nadal niemam nic doopowiadania!!!

Eryk mi dzis zaczal skakac na kolanach jak zaba- M mowi chodz Eryczku a ten no typowo jak zaba kic kic :-D :-D

My dopiero niedawno sie jakos zebralismy po imprezce- Eryczek sie z nami troszke pogoscil a pozniej poszedl grzcznie lulu i spal a bylotak glosno :ico_szoking:
a wczoraj liznal Tacie piwko :ico_oczko: heh i chyba poczul smak bo zasmakowalo i zabieral butelke!!!
dzis sie dobiera do kart kredytowych- wie juz co dobre chyba heh!!! No i o malo brakowalo a ja taka zaczytana a ten mi czekoladki prawie wpierdzielil!!!

kolka ten przepis to jakis idiota pisal chyba :ico_szoking:

Delicja strona wciaga ale narazie nieczytam bo poplyne!!!

syla u nas jest tak pobudka i na sniadanie i 2 sniadanie cycoch pozniej ok 14 obiadek znaczy sie jakies warzywka( juz na dniach wprowadzam miesko) ok 17 podwieczorek jakies jabluszko itp i na noc cycoch-no chyba ze moje dziecko pragnie wiecej przyjemnosci cycoszkowych to dostaje w miedzy czasie- a co niedam :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-09-30, 18:36 ]
a ja mam pytanie- jakie Wy te danonki podawalyscie??- zwykle?? Bo ja daje Erykowi czasem jogurciki danona ale takie specjalne dla dzieci od 4 miesiaca!!!

Awatar użytkownika
Blanka26

30 wrz 2007, 19:40

a ja z wami dizś nie posiedzę, bo mąż zaraz wraca z pracy. zaraz trzeba kąpać małą no i ona jak już zasiądzie do kompa to nie ma chłopa :ico_olaboga:
aj kurcze zapomnialam co miałam pisać :-D
caro Oskarek z każdym dniem doroślej wygląda. :-) zuch chłopak z niego :-)
a jeśli chodzi o teściowe, to masz rację, gatunek poważnie zagrożony wyginięciem :-D
Mróweczko no jakże by mógł się nie podobac taki wspaniały prezent. A jeśli chodzi o danonki to niestety nie doradzę, bo moja Ola dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo nie spróbuje danonka :ico_placzek:
dziewczyny mam pytanie z wyższej półki :-D powiedzcie mi bo mam dylemat ( może durny,a le jednak) czy myjecie butelki płynem do mycia naczyń czy samą wodą???bo ja używałam płynu ale się dowiedziałam, że nie wolno :ico_szoking:
dobra zmykam bo męza aby patrzeć
do jutra papatki!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 wrz 2007, 19:48

ja myje plynem- przyjaznym dzieciom :-D

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 wrz 2007, 19:57

Delicja co do mycia butelek to ja do niedawna myłam wodą i zalewałam wrzatkiem a teraz myje woda goracą ale bez płynu raz na kilka dni myje z płynem ale porzadnie płuczę
co do kali to jest to środek odkarzający ale wysusza skórkę ale jest dobre to sa takie tabletki i rozpuszcza się w wodzie i woda jest fioletowa

caro

30 wrz 2007, 20:15

wczoraj liznal Tacie piwko
te chłopaki to już od małego :-D :-D
dzis sie dobiera do kart kredytowych
pieniążki ważna rzecz :-D :-D
ja taka zaczytana a ten mi czekoladki prawie wpierdzielil!!!
ja dziś małemu dawałam polizać grześka w czekoladzie i aż się trząsł, cały był usmarowany, a jaką miał radochę!!!!!!!!!! A obiadku cholera mala nadal nie chce jeść :ico_nienie:

Ja jeszcze nie dawałam danonków, raczej radzę Ci się wstrzymać, bo słyszałam nieprzychylne opinie, zwłaszcza jak dla takich maluszków jak nasze!!!!!!!!!

Delicja ja nigdy nie myłam w płynie!!!!!!!!! Na początku zalewałam wrzątkiem, ale od dłuższego czasu płuczę tylko pod kranem!!!!!!!!!!!!

Dziękujemy za komplementy :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 wrz 2007, 20:46

Wrzucam szybciutko filmik z dzisiejszymi szaleństwami mojej panny i spadam oglądac "Taniec z gwiazdami". Napiszę więcej jak się skończy. Buziale

http://boobik.wrzuta.pl/film/cZY4Sv672A/mov00015

[ Dodano: 2007-09-30, 22:07 ]
nici z pisania :ico_placzek: Vikulka już 4 raz mi się wybudziła z płaczem od 20 :ico_placzek: chyba będzie cięzka noc więc kładę się spać...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”