Dobry wieczor Babosy
U mnie ok,mala Nicolcia juz jest prawie ze zdrowa,ma jeszcze delikatny kaszelek ale jest naprawde lepiej
Urodziny tescia sie udaly i wszystko bylo fajnie i milo,moja Nicole tez uwielbia sobie dobrze zjesc

ale z owocow to najbardziej uwielbia a wrecz kocha Banany,jablko owszem tez lubi i je i sama gryzie i nie wypluwa tylko ze ja obieram malej ta skorke jablka i niemamy problemow z jedzeniem
Jesli chodzi o jazde samochodem to Nicole nie robi mi takich cyrkow i raczej nie warjuje w samochodzie,czasami tylko pomarudzi jak jej jest za nudno ale tak to lubi mala jezdzic autkiem i kolysc sie w rytm muzyki w aucie i poza nim tez

Ide do spanka bo jakas zmeczona jestem a jutro mam troche roboty.. musze znowu wyprac bo posciel zmienilam i tak po kolei pracka w domu moja Nicosia juz sobie spi to ja i tez zmykam
Aha pochwale sie jeszcze wam ze moja fasolka albo groszek bo pierwszy raz mam takie smieszne uczucie ze niemam pojecia co bede miala

czy bedzie dziewczynka czy chlopczyk.. to moja fasolka czy groszek zaczyna fajnie sie ruszac i coraz czesciej mnie dzidzia w moim brzuchu kopie,i czuje jak sie przeciaga i wogule oh piekne uczucie

15 pazdziernika za dwa tygodnie mam termin u lekarza i jestem juz ciekawa czy bedzie cos widac czy to on czy ona
Aginka ladna fryzurka i jaka sliczna Malwinka i te oczka jakie niebieskie jak u sarenki naprawde
Diem tez ladne foteczki i kolorek wlosow
Miejcie ladna nocke i dobranoc do jutra papatki
[ Dodano: 2007-10-01, 07:12 ]
Dzien dobry z rana
Ja juz sie nie kladlam

,maz jest juz w pracy i zapomnial swojego telefonu komorkowego..

Pozatym szukal noza a ja go znalazlam na oknie jak maz juz wyszedl oh co to za piekne rozpoczecie dnia

I nowego miesiaca Pazdziernika a ja juz tez sobie piore moja coreczka sobie spijusia a ja zaraz zrobie mojej babunci kochanej ladna pocztowke z moja Nicole i jej wysle

Ucieszy sie
Zycze wam milego dnia i buzaiczki do pozniej papatki