hej dziewczyny
ale mialam do czytania
ale tak to jest jak sie siedzi w domu przez czwartek i piatek i na tt sie nie ma czasu. Znaczy podczytywalam wam troche ale nigdy nie mialam tyle czasu by odpisac.
Sandrusia dobrze ze juz lepiej. Rozumiem Ciebie bo ja taka sama w gorącej wodzie kąpana. W sobote tez pocielam sie z Pawłem. Juz nie chce mi sie wracac do tego i roztrzasac ale w tamtej chwili to tez najchetniej wyjechalabym i go nastraszyla. Tylko ze praca i nie bardzo mam gdzie jechac. Ale odbije sobie za tydzien. Bo jest impreza firmowa z noclegiem. Tak ze we wtrorek do domu wracam. Wypije za wasze zdrowie i nie tylko
Sandrusia jeszcze a propo silowni. To wiem co znosisz. Ile razy ja walczylam z tym. Bo on pojdzie na silownie ale wczesniej wpadnie do mamusi przebierze sie, poleci na silownie pocwiczy wroci do mamusi wykapie sie zje i tak mija minimum 3h
Teraz ma zakaz gdy jestem w domu chodzic na silownie zeby mi w oczy nie kulo.
Julie a jakimi ty liniami latasz? Bo zapomnialam. A z tym Twoim zarlokiem to fajnie masz. W superniani byly pokazane takie fajne klamerki na lodowke. Ze dziecko same nie moze otworzyc bo trzeba nacisnac rownoczesnie w dwoch punktach. Moze czas sie zaopatrzyc?
Emilka ty to kochana kobietka jestes. W ogole wszystkie super jestescie. I dobrze ze mozna liczyc na ludzi. A spotkanie fajnie ze wyszlo. Tylko szkoda ze nie macie razem zdjecia.
Marta zdjecia super. A co do maskotki poloz Frania kolo niej by bylo widac jej wielkosc.
Fela ja tez kiedys polowalam na taką sukienke. Ale kasy mi szkoda bylo. Spac przez nią w nocy nie moglam. Kup ją bo pozniej trafi sie jakas okazja i bedziesz plula w brode zebys ją miala.
Co do wspolnej kasy jestem jak najbardziej za. Jeszcze jak nie bylismy malzenstwem to mielismy juz wspolne konto. Pozniej P w anglii pracowal to je wydawalismy razem, potem ja tylko pracowalam a teraz obydwoje pracujemy. Uwazam ze jak malzenstwo jest to trzeba sie wszystkim dzielic. Na szczescie na temat pieniedzy nigdy sie nie klocimy. Bo obydwoje ją niezle wydajemy. W ogole nieoszczedzamy.
Kasik super filmik, w ogole dziewczyny obejrzalam wszystkie filmiki (Jasnie Pani dziala juz w pracy). Fajnie tak zobaczyc na zywo dzieciaczki. A prosiaczek bombowy.
Zubelek ty sie tu nieswojo czujesz? Tu jest taka atmosfera ze mimo ze nie zamierzam wyjechac do uk to zostaje na tym watku. A zaczelam tu pisac przez przypadek. Chcialam sie zapytac o zywnosc bezglutenową i jej ceny bo P wyjezdzal do anglii no i
Ilonka mi spisala produkty i ceny
Za jej dobroc do konca zycia bede wdzieczna. No i tak zostalam tutaj.
Kasia79 martwimy sie o ciebie kochana skarpeto. Czyzby kowalus nie wypuscil cie z lozka przez caly weekend? A jak Lenka sie czuje? Jak uszko?
Ilonka swietna ta twoja cora na zdjeciach. A nowy beret bomba.
Lucy jak tam twoja kolezanka? Bo o moją ostatnio klotnie. Zawsze nazale sie pawlowi a potem on sie wscieka. I jest glupia sytuacja ostatnio byla kolezanka to P cham podobno nawet czesc mu nie powiedziala (poskarzyla mi sie). I w ogole dziwnie. Jej mowie ze to dlatego ze sie poklocilismy. Ale ukrywac sie tego dlugo nie da.
Madziorka mega zakręcona kobieto jestes bomowa a twoje historie czytam z usmiechem na ustach. Co do Adama to anielską cierpliwosc tak samo jak Bablu ma. Stał 45 minut z ubraniami.