Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2007, 10:42

A wiecie co chyba nawet moja sunia wyczuwa że coś mi jest bo rano przyszła do mnie i sie położyła koło mnie na kanapie czego nigdy nie robi i łepek położyła mi na ramieniu :ico_noniewiem: a ja miałam kolejna noc z głowy już mam normalnie dosyć :ico_placzek: :ico_placzek: z rana sączy sie mniej ale jutro pojadę do gina zobaczymy co ona powie bo dziś to nawet nie mam z kim dzieci zostawić :ico_placzek:
raczej jest to przeźroczyste i bez zapachu.
No właśnie takie przezroczyste ale o takim dziwnym zapachu (może zapach jest związany z tym moim zatruciem??) już sama nie wiem co robić :ico_olaboga: :ico_noniewiem:
kilolek a co to za kocyk "hiszpański"? gruby jakiś? jak kupicie to poproszę o fotki.
też chciałam taki kupić ale u nas kosztuje ponad 100zł to brat coś tam wspominał że mi na allegro kupi i każe na mój adres wysłać :ico_noniewiem: albo mi przywiezie jak do polski wróci ale to dopiero w grudniu bo teraz to on z rodzina w Hiszpanii mieszka :-D może dlatego właśnie tym kocem sie zaoferował :-D

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

01 paź 2007, 10:44

obrona to wielki stres i pamięta się go do końca życia.
Broniłam się 2 razy i z żadnej nie pamiętam nawet 1 pytania :ico_wstydzioch: ale nie pamiętałam nawet jak od razu wyszłam z pokoju :ico_haha_02: Z magisterki pamiętam tylko, że byłam ostatnia i jak weszłam to nikt mnie nie słuchał, bo mieli do wypełniania kupę papierów po poprzednich i siedziałam 45 min. ględząc coś cały czas i patrząc na szafę, bo wszyscy patrzyli w te papiery. Od czasu do czasu tyk ktoś mi przerywał i rzucał następne pytanie. Ale ten czas mi bardzo szybko minął. Za to wcześniej się denerwowałam jakby mnie tam mieli żywcem zjeść. :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2007, 11:21

kilolek, a tak z innej beczki jutro ci suwaczek przeskoczy na 9 miesiąc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Agnieś81
Umiem skakać na skakance po całym forum

01 paź 2007, 11:43

Wpadam tylko na chwilkę zameldować się :-D
Juz trochę ogarnęłam po wczorajszym bałaganie, ale jeszcze zostały mi wielkie gary do umycia :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Ika202, trzymaj się dzielnie i jak najszybciej idź do lekarza.

Mam do was pytanie. Od jakiegoś czasu jak wstaje w nocy, żeby się wysikać, to mam twardy brzuch. Cały czas biorę nospę i piję melisę, ale chyba się nie poprawiło. Czy wy też tak macie???

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

01 paź 2007, 13:32

kilolek, a tak z innej beczki jutro ci suwaczek przeskoczy na 9 miesiąc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No już się doczekać nie mogę :ico_haha_02:
Od jakiegoś czasu jak wstaje w nocy, żeby się wysikać, to mam twardy brzuch. Cały czas biorę nospę i piję melisę, ale chyba się nie poprawiło. Czy wy też tak macie???
No czasami tak. Z tymże jak wstaję w nocy to z reguły niezbyt przytomna jestem więc nie zwracam na to uwagi. Położna mówiła, że brzuch najczęściej staje przy nagłej zmianie pozycji, więc może dlatego: kilka godzin leżysz, a potem nagle wstajesz.

ania25
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

01 paź 2007, 14:08

Mam do was pytanie. Od jakiegoś czasu jak wstaje w nocy, żeby się wysikać, to mam twardy brzuch. Cały czas biorę nospę i piję melisę, ale chyba się nie poprawiło. Czy wy też tak macie???
Też tak mam, a dzisiaj to nawet w dzień, brzuch twardy a ja wyprostować do pionu się nie mogę, tylko chodziłam lekko przygarbiona. Poleżałam zjadłam na leżąco i przeszło, ale już mi strach po plecach latał.

Buziaczki :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2007, 14:24

Wiecie co jestem przerażona i nie wiem co robić bo zadzwoniłam do mojej gin aby sie spytać czy w ogóle mnie przyjmie a jedyne co od niej usłyszałam to że mam jechać do szpitala i to natychmiast ponieważ oni mają lepszy sprzęt i muszą sprawdzić co z dzieckiem bo takie dziecko w brzuchu jest jak rybka i i te wody są mu niezbędne do życia ,a ja nawet teraz nie mam jak pojechać :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: bo co zrobię z dziećmi a Dawid w domu będzie koło 20-21 :ico_olaboga: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Agnieś81

01 paź 2007, 14:36

Ika202, może do sąsiadów, albo jakaś koleżanka będzie mogła zająć się dziećmi. I szybciutko jedź do szpitala.

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

01 paź 2007, 15:03

Ika, dzwoń do mamy. Z tego co pamiętam to mieszka w tym samym mieście. Niech przyjedzie.Albo koleżanka. Dzieci tymczasem do sąsiadów. Zostaw im klucze, a sama w taksówkę!

mambii82
Mistrz pióra
Mistrz pióra

01 paź 2007, 15:05

IkaPoproś kogoś o pomoc. Mam nadzieje, że Ci się uda. Jak coś to choć napisz do którejś z nas smska, co z Tobą i jak badania. 3mam kciuki,a Ty trzymaj się ciepło, zobaczysz będzie dobrze !!!

[ Dodano: 2007-10-01, 15:09 ]
Ania25 mi też stawia się brzuszek, teraz już nie tak często bo mam tabletki te sam co dawali mi w szpitalu, ale głównie z tego powodu położyli mnie do szpitala. Brzuch mi się stawiła przez cały dzień a na wieczór już nie odpuścił. Lekarz mówił, że prawidło jest jak się stawia 3 do 4 razy dziennie i to na krótko. Jeśli jest to więcej razy i długo trzyma należy zgłosić sie do lekarza i na ktg, żeby określić jaki rodzaj skurczy powoduje stawianie się brzuszka.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”