dziewczyny poczytalam Was,ale duzo nie pamietam....filmiki super i fotki
a moj to spokojny bywa,ale i na krzyki lubi brac
lubi ten fotelik,ale na 15 minut
ale dobre i to he he a tez sie tak smieje jak go po szyjce caluje....
Gosiawlasnie wyszla ode mnie ta kumpela
wpadli na herbate//matko,jaka jestem zmeczona...jej maly biegal po domu,wszystko mi wyswinil czekolada od ciastek,ale ja to rozumiem,bo on ma dopiero roczek,przeciez wiem,ze nie rozumie...przepraszali mnie,ale spoko,juz posprzatalam he he Oliver darl sie jak opetany,on chyba nie lubi gosci
ale same rozumiecie,jestem na maxa zmeczona,bo biegalam za nim,zeby tomka filmow nie zniszczyl,bo by sie wkurzyl
i jeszcze Oliver na lapach he he....a jej chlop zasiadl na neta
i ona zaczela sprawdzac poczte.wcale nie pogadalysmy ...niby chciala pogadac,a wyszlo na to,ze przyszli na neta og;ladac jakies domy
jakby to moj T zobaczyl,to dopiero by sie
ja mu sie tez pozale jak zwykle i dostane opieprz he he ale wiecie jak mi jej zal,jak on ja traktuje....ja ja czestuje cukierkami,a on jej zabral
ze je wszystko co jej w rece wleci,a przeciez ona szkielet,to niby czemu ma nie jesc
zal mi jej...onm oglada tv i mowi,,,ale laski,ale bym taka przetrzepal,, przykro jej bylo,bo nie raz mi mowila,a mnie zatkalo///ale chamstwo...
[ Dodano: 2007-10-01, 17:55 ]i mnie poprosila,zebym do niej przyjechala,bo nie moglysmy pogadac....ja jestem taka nonono wolowa,ze mi jest jej zal
i mam to samo co Ty Gosia,i T powiedzial,ze ja opieprzy jak nie wytrzyma
Delfinkastraszne rzeczy piszesz...z tym okiem brzmi groznie,a piesek
to juz w ogole
[ Dodano: 2007-10-01, 17:58 ]Madziorka a Ty mi sie snilas,ze mialas rude wloski i sie spotkalysmy w tk maxie ha ha
Kasik ale Twoja mala zywa
i jaka ona tlusciutka.nigdy bym nie powiedziala,ze jej cos dolega
[ Dodano: 2007-10-01, 18:03 ]co do kaski to mamy wspolna,T wiecej zarabia,ale zawsze sie mnie pyta jak ma cos kupic
a nie wiem skad mu sie to wzielo,bo ja mu nie zabraniam ....on ma slabosc do tk maxa jak Madziorka i do bluz adidasa
i do drogich jeansow he he ja za to nie i T mnie opieprza,ze sobie tanie ciuchy kupuje i,ze mam lumpow nie ogladac,tylko sobie cos porzadnego kupic
ale ja jakos nie mam takiej mani,lubie chodzic po sklepach,ale nie tak jak kiedys...i bardzo lubie primark,a moj T tego nie rozumie i mowi,ze to ciuch buda
[ Dodano: 2007-10-01, 18:05 ] dla Kubusia
moje malenstwo usnelo....on naprawde nie lubi gosci
jak oni wyszli to od razu mu humorek wrocil,ale to chyba dlatego,ze byla troszke nerwowa atmosfera....jakby Tomek tak do mnie mowil....o matko
[ Dodano: 2007-10-01, 18:09 ]http://pl.youtube.com/watch?v=XSEvyeND9f0
http://pl.youtube.com/watch?v=b330OwXxQrU
filmiki z wczoraj