czesc dziewczyny... wlasnie sie dobilam do kompa na chwile...
tomek pomaga mojej siostrze w pracy mgr,,. robi jej wykresy i takie tam... jak zwykle na ostatnia chwile
wiec kazdy musie sie poswiecac... ja nie mam czasu dla was.. adas nie pogra w fife hehe
leos dzis obudzil sie z katarkiem.. tak mysle.. odciagam mu frida wydzielinke z noska.. nie jest tego duzo.. aale wiecej niz zwykle i wodniste... wiec napewno katarek
na szczescie nic mu nie jest. smieje sie.. ale fridy ma juz dosyc... i prostestuje glosno
biedaczek
pare razy tez zakaszlal.. oby nic wiecej sie nie dzialo
moze kapiemy go w zbyt chlodnym pokoju... sama nie wiemm
adas zalaczyl ogrzewanie, bo boimy sie, ze moze za chlodno leonkowi.. ale mamy temp ok 18-21 st.. zalezzy od pogodyna zewnatrz...
a taka temp polecaja dla maluszkow...
dzis jak pisalam wyszlam do centrum na zakupki z tomem hehe
kupilam sobie tylko torebke brazowa sztruksowa mala hihi taka w sam raz na portfrl i koma. bo teraz jak zawsze chodze z wozkiem to torebek nie nosze. a taka mala zakladana przez ramie sie przyda i moze mniej strat bedzie hihi jak cenniejsze rzeczy bede trzymac przy sobie hehe
[ Dodano: 2007-10-02, 01:20 ]DZIEWCZYNY wlasnie leos sie budzi.. biedny w nosku mu swiszcze.. sciagam frida i dalej to samo.. zakropilam nosek sola fizj
czy powinnam uzyc jakis kropli? nie wiem sama... co dla takich maluszkow najlepsze
moze wode morska Sterimar kupie co????
[ Dodano: 2007-10-02, 01:33 ]aha najwazniejsze... dostalam wczoraj @ pierwszy raz hihi
na poczatku myslalam, ze to plamienia i troche sie wystraszylam.. bo zeru objawow @
dopiero wieczorem cos poczulam znajomego w brzuchu hihi ale strasznie marny wiec nie jest zle hihi
nic nie boli i na lajcie hihi moze dlatego ze zazywam pigulki
wczoraj juz nie wpadlam bo pojechalsmy do londynu odiwedzic znajomych w nowym wlasnym domku. udalo im sie zakupic... za straszne pieniadze hihi remontuja od podstaw. ichalupa wyglada naprawde odjazdowo. moze i nam sie uda zakupic wlasny dom w przyszlym roku.. ach marzenie hihi
lucy a ja w ogole nie mam biustonoszow do karmienia. nosze te co zwykle hihi tylko do spania mam sportowy stanik bo takie sa niewygodne jak dla mnie hihi
i uwazam ze w uk nie ma wyboru w bieliznie. ja osobiscie ladniejsze w polsce kupuje. a tuttaj lubie bielzine w h&m ale w watford H&m jest bez bielizny...
aniu a ten rehabilitant to chyba wystepuje w mamo to ja.. jelsi o tym samy mysle. ale widzialam go na ten stronce do ktorej podalas linka
super ze sie do niego zwrocilas o pomoc... od razu lepiej co? takze nic sie nie martw. napewno helence nic nie bedzie i asymetria szybko sie wyrowna
a foteczki super.. polska zlota jesien jest PIEKNA> moje kolorki hihi
juli ale z was swiry dwa hihi ach.. szalejesz jak dawniej.. sama bym sobie takie nocne wyjscie zapodala hihi i poswirowala hihi
a twoj misio super w tej czapie wyglada hihi widze, ze body z h&m. sama mialam takie leosiowi zakupic ihih ale rozm nie znalazlam hihi
avisek Laura wygladalo cudnie!!! i mamusia tez super!!!
acia dla juleczki
frydza kochana masz przyjaciolke. wspaniale prezenciki malej przywiozla hihi
a ja zmykam spac, bo jutro czeka mnie pobudka o 10 i kolejne zajecia z jogi hihi
buziole papa