Witam Baboski ....
U nas atmosfera fatalna ... malwinę znów łamie choróbsko ... tak jak przypuszczałam ... osłabiona po antybiotyku i jeszcze te wstrętne zębiska na dodatek i choróbsko gotowe .... narazie nie gorączkuje .... narazie na własną rekę daję jej lipomal i nurofen... może jutro nie pozwolę jej pójść na spacer ....
Widze że wszyscy się rozkładają ...
Mama_Kingi, Ty to się załatwiłaś ...w tak wczesnej ciąży antybiotyk

- uważaj na siebie i Kingulkę żeby sie nie zaraziła....
asia23, kochana ... myślę że nie powinnać się bać - usunięcie migdałka - jeżeli już do niego będzie miało dojść - to z mojego doświadczenia - ulga dla dziecka jeżeli ma aż takie trudności z oddychaniem .... moja bratowa zgodziła się na usunięcie synowi migdałka dopiero w wieku 5 lat ... i żałuje że tak długo zwlekała... mówi że dziecko zmieniło sie nie do poznania .... wysypia się , nie chrapie , nie przydusza się .... ale oczywiście każde dziecko jes inne i wybór należy do Ciebie .... zaglądaj do nas częściej ....
iwonap, Ty też się przeziębiłaś ??? a Piotruś ????
elvira22, Ty to masz zwierzyniec w domu ....

no i ten kot .... mój kapik tez ma alergie na sierśc kota ....
acha - posłuchałam was i nie daję malwinie w nocy jeść .... daję jej nurofen i jest spokój ... myślę że budziła się właśnie przez zęby .... ale ona nadal śpiniespokojnie ... muszę ją w nocy zciągać z Kapika ....

Taka młoda a już na chłopaków wychodzi ...
hm...
Iza .... czyżby nasza Izka szukała pracy ??? a i
Basia gdzieś się zagubiła - chyba juz minęło 2 tygodnie - bo na tyle miała wyjechać .... no a nasza
Antosiowa Mama Meggie ??? chyba nie ma jeszcze internetu .... -< DZIEWCZYNY TĘSKNIMY >!!!!! - przynajmniej ja
No dobra ... ale się spisałam ....

idę spać .... bo kolejna nocka w plecy się zapowiada ....