Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 paź 2007, 14:42

Mama_Kingi to wielkie :ico_brawa_01: dla Kingusi moja Nicole stale by sie tylko bawila ze mna i wszystko robila ze mna nawet jak sie zalatwiam w lazience mala juz tam stoi i rozrabia sciepuje wszystkie moje przybory jak lakier itd na ziemie a ja pozniej sprzatam.. oh zeby mala sama sie zabawila to potrzeba duzo,jedynie to jej sie bajki podobaja i czasami to sobie popatrzy,ale jedna obejrzy i juz jej sie nudzi i juz cos innego robimy :ico_oczko: A jak pokazuje malej ksiazeczki to tylko przewraca te kartki szybko oglda obrazki i juz ksiazeczka lezy w kacie :ico_noniewiem: Narazie mala jest taka zywa i jeszcze lubi lobuzowac :ico_oczko:

Moja Nicole nadal sobie spijusia u mnie jest tak ze Nicole spi tez raz dziennie ale za to po dwie godzinki i pozniej dopiero zasypia jakos o 21 30 do 22 00 i tez mysle skad na to wszystko ma tyle energii :ico_brawa_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 paź 2007, 21:33

Witam Baboski ....

U nas atmosfera fatalna ... malwinę znów łamie choróbsko ... tak jak przypuszczałam ... osłabiona po antybiotyku i jeszcze te wstrętne zębiska na dodatek i choróbsko gotowe .... narazie nie gorączkuje .... narazie na własną rekę daję jej lipomal i nurofen... może jutro nie pozwolę jej pójść na spacer .... :ico_noniewiem:

Widze że wszyscy się rozkładają ... Mama_Kingi, Ty to się załatwiłaś ...w tak wczesnej ciąży antybiotyk :ico_szoking: - uważaj na siebie i Kingulkę żeby sie nie zaraziła....

asia23, kochana ... myślę że nie powinnać się bać - usunięcie migdałka - jeżeli już do niego będzie miało dojść - to z mojego doświadczenia - ulga dla dziecka jeżeli ma aż takie trudności z oddychaniem .... moja bratowa zgodziła się na usunięcie synowi migdałka dopiero w wieku 5 lat ... i żałuje że tak długo zwlekała... mówi że dziecko zmieniło sie nie do poznania .... wysypia się , nie chrapie , nie przydusza się .... ale oczywiście każde dziecko jes inne i wybór należy do Ciebie .... zaglądaj do nas częściej .... :ico_haha_01:

iwonap, Ty też się przeziębiłaś ??? a Piotruś ????

elvira22, Ty to masz zwierzyniec w domu .... :ico_olaboga: no i ten kot .... mój kapik tez ma alergie na sierśc kota .... :ico_wstydzioch:

acha - posłuchałam was i nie daję malwinie w nocy jeść .... daję jej nurofen i jest spokój ... myślę że budziła się właśnie przez zęby .... ale ona nadal śpiniespokojnie ... muszę ją w nocy zciągać z Kapika .... :ico_szoking: Taka młoda a już na chłopaków wychodzi ... :ico_smiechbig:

hm... Iza .... czyżby nasza Izka szukała pracy ??? a i Basia gdzieś się zagubiła - chyba juz minęło 2 tygodnie - bo na tyle miała wyjechać .... no a nasza Antosiowa Mama Meggie ??? chyba nie ma jeszcze internetu .... -< DZIEWCZYNY TĘSKNIMY >!!!!! - przynajmniej ja :ico_wstydzioch:

No dobra ... ale się spisałam .... :ico_wstydzioch: idę spać .... bo kolejna nocka w plecy się zapowiada .... :ico_noniewiem:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

03 paź 2007, 21:38

Cześć dziewczynki Kochane moje...aleeeeeee sie za wami stęskniłam, piszę już z Polski...i powiem Wam że wcale nie jest mi tu tak dobrze, jestem sama , bo mąż został w Anglii...niespodziewane sytuacje .... nadenerwowalismy, się ale to bardzo długa historia , nie chciałabym o tym pisać na forum....jednym słowem, chcę wracać już do Anglii :-D

[ Dodano: 2007-10-03, 21:48 ]
Obejrzałam foteczzki dzieciaczków i mamusiek...cud malinka :ico_haha_02:
A tak wracając do mojego pobytu w Polsce, to jestem tu tylko tydzień, musiałam przebukować bilety i jeszcze dopłacić, dzisiaj jestem po cięzkim dniu bo załatwiałam sobie przemeldowanie....inowy dowód, jeszcze czeka mnie załtwienie peselu dla Antosia i muszę zasówać do ożarowa...najgorsze jest to że chyba nie dam rady się z WAMi spotkać :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-10-03, 21:50 ]
Na szczęście Antosiek jest zdrowy...tylko strasznie za Tatą płakał...na lotnisku, myślłam że juz to wszystko rzucę i nie wylecę....

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 paź 2007, 21:55

Maggie super ze jestes oj to sie pozmienialo u ciebie.. Mialas byc w Polsce na urlopie z mezem oh nie wnikam dobrze bedzie :ico_oczko: I jak tam na nowym mieszkanku?? Co nowego slychac... Fajnie ze jestes i ze sie odezwalas bo jednak minelo troche czasu i ja tez troche tesknilam :ico_wstydzioch: :ico_oczko: Aha i powodzenia z zalatwianiem tych wszystkich dokumentow :ico_oczko:

Moje dzieciatko juz zasnelo wiec mam troche czasu i jestem :ico_oczko: Ale tylko na chwilke bo zaraz ide do mezusia tak szybko ten dzien minal dzis.. Bylismy na spacerku ale nie na tym festynie tylko na placu zabaw a pozniej na lodach bylo super no nic uciekam dobranoc do juterka :ico_oczko:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

03 paź 2007, 22:08

I jak tam na nowym mieszkanku??
Witaj Kristi , w nowym mieszkanku bardzo miło i przytulnie , tylko jeszcze sie do końca nie rozpakowalismy...mamy juz nawet jakis meble :ico_oczko:
Kristi masz slicznuy avatarek...slicznie wyszłyście obie :one:

Jutro idę do fryzjera.

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 paź 2007, 22:15

No i jednak nie pobede dzisiaj z mezem.. pobede za to na TT oh nabede sie jeszcze z moimi mezulkiem :ico_oczko:

Maggie fajnie ze podoba ci sie na nowym to wazne ze jest taka mila i przytulna atmosfera :ico_oczko: Dzieki za mily komplemencik oh mi tez sie podoba moj avatorek ale to takie slodkie sluchac milych rzeczy :ico_wstydzioch: I jutro do fryzjera idziesz to pochwal sie koniecznie nowa fryzurka :ico_oczko:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

03 paź 2007, 22:25

Kristi, napewno się pochwalę ale jak wroce do Anglii, bo nie mam kabelka do aparatu :-D

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 paź 2007, 22:31

Maggie jakbym mieszkala blizej to bym ci ten kabelek podrzucila bo ja mam az trzy takie kabelki.. :ico_wstydzioch: No ale cierpliwie poczekam na foteczki nowej fryzury.. a zamierzasz jakos wlosy skrocic ??

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

03 paź 2007, 22:41

tak, pokazywałam Wam kiedyś takie fotki, w końcu zdecydowałam się na tę fryzurkę....drugą...włosy lekko cieniowane z grzywką :ico_oczko:
Coś mi się na grzywkę zebrało :-D

no i jeszcze chciałm się pochwalić synkiem, ze dzielny jest i już całkiem się zaaklimatyzował, a jesteśmy dopiero drugi dzień :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

04 paź 2007, 08:34

witajcie baboski...ja sie melduje..ale sie stęskniłam
ale nie mam jak dotrzec do kompa....w dzien to nawet go nie włączam.......
poza tym mysle i mysle...co zrobic z pracą..czy dac malego do złobka
budowa ruszyla....jezdzimy po urzędach..bankach.....sadzimy tuje...nie ma na nic czasu

postaram sie zagladac na bieząco

buziaki dla dzieciaczkow i fasolek

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”