Alinko, ale chyba na początku i tak Wasza córeczka będzie w Wami w pokoju?
Leatko, z łóżeczkiem jeszcze zdążysz, zobaczysz
. Choć świetnie Cię rozumiem, też już bym chciała mieć łóżeczko, ale z jego maleńkim lokatorem, a raczej chyba lokatorką. Bo ostatnio mam coraz większe przekonanie, że to jednak jest ONA. Nawet mój Krzyś przyznał się, że też tak czuje i zaczął mówić do brzuszka Natalka. Swoją drogą to nawet ładne imię wykombinował, więc może będzie Natalka? Ech, do porodu pewnie jeszcze zmieni się nam kilka razy.
My dziś zamiast odpoczywać wpadliśmy na pomysł żeby zrobić małe przemeblowanko. To znaczy oczywiście Krzyś robił to przemeblowanko. Wszytko dlatego, że kupiliśmy do przedpokoju komodę, która okazała się za szeroka. A że kolorystycznie podobna jest do mebelków w pokoju, postanowiliśmy ją przenieść. Przy okazji trzeba było poprzestawiać wypoczynek i inne meble hehe. I teraz mój kochany mąż odpoczywa (czytaj śpi), a ja mam czas żeby tutaj zajrzeć.
[ Dodano: 2007-03-18 ]Wrrrr
strasznie często włącza mi się komunikat, że mam zbyt dużą liczbę nieprzeczytanych postów i muszę od nowa wchodzić na forum. Czy ktoś wie, co z tym fantem zrobić?