Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!

04 paź 2007, 13:51

Najpierw siostra Basen wbiła mojej laleczce iglicę w rączkę, nie trafiła, ponownej próbie powiedziałam nie - i wtedy z piętki ściągały dwie, trochę długotrwałe, ale mniej drastycznie wyglądało :ico_noniewiem: Lilcia płakała, ale raczej z tego, że trzymana była przez kilka chwil, niż z bólu... będzie OK :-) nic się nie martw...

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

04 paź 2007, 14:01

Nasza we wtorek zrobiła taka jazdę u pediatry :ico_olaboga: Ale to też dlatego bo była śpiąca. Jakoś musimy to przetrwać, inaczej nie widzę. Ta Pani do której jedziemy ma na imie Astrid :-D pierwszy chyba raz słysze takie imię

Awatar użytkownika
Maritta

04 paź 2007, 14:18

może pół Szwedka ?? :-D

Awatar użytkownika
asiapanda

04 paź 2007, 14:28

Kto wie :)
Moi rodzice chyba przyjda w sobotę to będzie miał kto niańczyć Wiki :-D, odpocznę choc trochę, bo ostatnio jestem na etapie, że cholernie mi się nie chce, ale muszę :ico_zly:

Awatar użytkownika
Agatka 20
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

04 paź 2007, 15:23

Cześć laski!
Ale mam doła, we trorek mam obrone i musze się uczyć a za chiny nie moge się skupić, zresztą też mi się nie chce. Musze się jakoś zmobilizlować, bo teramin się zbliża a ja nemo :ico_noniewiem: Dodatkowo mały nie chce mi spać w dzień i ciągle mnie rozprasza. Nie wiem co robić, czy na siłe czy tez nie to nic mi nie wchodzi, odkładam nauke co chwile na później i przez to czuje ze będzie lipa. Boje się :ico_placzek:

Awatar użytkownika
asiapanda

04 paź 2007, 16:01

Agatko nie będzie tak źle, na pewno dużo umiesz tylko takie odnosisz wrażenie, ja tuż przed obroną miałam problem z własną datą ur :ico_oczko: miałam wrażenie że totalnie nic, ale to nic nie wiem, a jak weszłam do sali to dostałam jakiegoś słowotoku, obrona to tylko formalnośc, serio, zobaczysz :-D

[ Dodano: 2007-10-04, 16:02 ]
Moje dziecko śpi już ze dwie godzinki :ico_oczko: Kochana bestyjka wie, że chce odpocząć

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 paź 2007, 16:34

Hej laseczki ja właśnie wstawiłam :ico_duzepranko: i robie obiados ale zapomniałam bułki tartej kupić a kotlety smażę :ico_puknij: i na takich resztkach jadę ze to raczej będę kotlety bez bułki :-D i jeszcze dwa przyjarałam ale to moje wiec może być ja tam zjem spalone mniej tłuszczu maja :ico_oczko: a moja Olcia popis strzeliła na spacerze bo czapkę zdejmowała i by sie udusiła z taka zawziętością to robiła a ja w myślach tylko powtarzam"zachowaj spokój bądź cierpliwa"i działa to jak liczenie do 10 spokojnie tłumacze nie ściągamy czapki bo zimno i tak chyba z 20 razy aż doszłam do domu a ona wyła jak syrena :ico_olaboga: ale udało mi się nie zfisować :-D
Co do facetów to mój chory :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: i boje sie żeby Olci nie zaraził bo dopiero co wyzdrowiała :ico_noniewiem: zaczyna się czas grypy :ico_chory: a wracając do tematu to jak no mojego pokrzyczę to też mam tydzień aniołka w domu wszystko robi sam bez przypominania :-D czyli na mojego działa...
Ale sie rozpisssssssałam :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Maritta

04 paź 2007, 16:56

Lila waży 9 kg - ma ok. 74 cm wzrostu tak pi razy drzwi bo ta miarka dla mnie to o kant nonono potłuc ;-) była szczepiona, raz tylko zapłakusiała przy wkłuciu, a potem moje dzielne dziecię zaczepiało ludzi i pielęgniarki :-D wsio OK generalnie...

teraz śpi, drugi raz dziś taki śpiący ten dzień :ico_spanko:

Agatka - nie przejmuj się - Asia ma rację to formalność, pracę swoją znasz - to chociażby tyle a reszta przypomni Ci się ;-) chociaż ja miałam pytanie o definicję "prawa celnego" bo kończyłam obsługę celną i nie mogłam za nic jej odtworzyć - napaplałam coś aby ciszę wypełnić i już - spoko poszło :-D u nas nie zdały tylko osoby, które nie potrafiły odp. na pytania dot. pracy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
asiapanda

04 paź 2007, 19:41

Alez mam czytania :ico_oczko:
Maritko jakie szczepionko miała Lila? Chyba dopiero między 13-14 jest to na różyczkę itp...

Ja mojego diabełka mierzę przy ścianie, obecnie ma 78 cm, bo tak wg tego jak mi pokazali w przychodni to 82, ale ciuszki kupuję wciąż 80, żadko 86 (narazie)

Idę po kolejną porcję kawki, bo jak pisałam odchudzam się, a kawa zawsze mi w tym pomaga :-D

Awatar użytkownika
nella
Mistrz pióra
Mistrz pióra

04 paź 2007, 19:52

Maks już śpi, ja wykąpana możemy teraz odetchnąć :ico_oczko: :ico_zdrowko:

Agatko, nie taki wilk straszny jak go malują - chyba tak to szło? :ico_oczko: Obronisz pracę i będziesz się śmiała. Jak po każdym egzaminie matura itp. .... :568:

Asiu, cieszę się że przegoniłaś smutaski i jesteś znowu z nami :ico_brawa_01: Mężem się nie przejmuj oni już tacy są .... :ico_olaboga: Wykorzystaj dziadków na maxa a Ty umów się do jakieś kosmetyczki czy fryzjera. Wzrasta samoocena, mąż może zauważy :ico_oczko: i w końcu odpoczniesz od słodkiego ciężaru :583: :-D

Co do szczepień to Maks jest zahartowany, szczepiłam go na pneumokoki więc już trochę tych kłuć miał :ico_zly: ale był bardzo dzielny i prawie nie płakał.

Kupiłam dziś Maksowi krowę na biegunach :ico_szoking: :-D , jest zachwycony i cały czas robi i mówi husiu.... husiu.... . Nie mogłam go z niej ściągnąć do kąpania :ico_olaboga: :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”