Witajcie Lutóweczki,
Eva
To super że syncio sam już stanął w łóżeczku
Moja też już próbuje tą umiejętność opanować, już jej niedużo zostało hihihi.
Małgorzatko
Co tam u Ciebie, napisz jak się czujesz i ile tygodni ma Twoja fasolcia

Milutko że dostałaś ubranka
Dorota
Muszę "zaatakować" Biedronkę w poszukiwaniu pampersów Pampers hihii, fajnie gdyby i u mnie była taka promocja, jak na razie to Carrefour ogłaszał że dają 80% więcej ale to żadna promocja bo 135 pieluch za 89 złotych tych pachnących które w dodatku nie pachną
MamaKasia
Brawa dla raczkującej córci
Karolas
Fajniutki kombinezonik & kurteczka, co do kombinezonku to jaki rozmiar masz na małą?? Bo my chcemy zamówić z internetu i się wahamy między 80 a 86?? Wiesz, żeby nie był na styk i starczył na te 4 miesiące.
Fajnie że Kacperek dziś w domku, masz przynajniej chwilę dla siebie bo pobawi się z Amelią.
Hekkate
Super że piątki masz wolne, od rańca będziesz z nami
Justyna
My już trzydniówkę mamy za sobą, Milenka miała tylko troszkę podwyższoną

, ale ani nie kaszlała ani nie kichała, do tego objawy: brak apetytu a jeśli coś zjadła (to znaczy tylko soczki z marchwi chciała pić) to od razu rozwolnienie, no poza tym w nocy prawie wogule nie spała, na brzuszku (jej ulubionej pozycji) ćwiczyć nie chciała, no i potem jak pisały dziewczyny na brzusiu, pleckach i główce miała wysypkę.
Pisałyście o
witamince D, ja daję "Devikap" 2 kropelki zawsze rano jak się obudzi prosto do buźki, zawsze tak fajnie się nimi delektuje hihi
A ja dziś i jutro cały dzionek sama z dzidzi, i muszę się jakoś wziąć za porządki bo w niedziele mamy gości z okazji naszej Rocznicy a wiecie jak to sprzątanie z maluchem wychodzi, na partie aż do wieczora