__DOMI__ heh no ok -a co ja mam powiedzieć 3 dzieci i bez meza a zawsze mam wszystko zrobione spacerki conajmiej 2 h zaliczone a i czasem trza dzieciakom w lekcjach pomuc ehhh...
pewnie dlatego jest u mnie inaczej niz u was bo przez tyle lat z przyzwyczajenia zdąrzyłam nabrac wprawy we wszystkim
U mnie podobnie tyle że 2 dzieci i też cały dzień sama Kwestia organizacji i jak się to mówi; jak sobie pościelisz tak się wyśpisz
Tego jeszcze niegrali tatuś poszedł czytać starszemu bajki, jak co wieczór...hmmm i zasnął z ksiażką w renku( biedak),a teraz go budzę już chyba od pół godziny i nonono
normalnie on tak ma, że jak zaśnie a jesy zmęczony to walec mógłby przejechac po nim i tak spałby dalej! Nic trzeba się plumknąć i nyny Wszystkim spokojnej nocki i do jutyrka
Dzieńdoberek wszystkim
Nie, no twój post mnie powalił uśmiałam się jak nic Becia wyobraś sobie ,że wstał o 23:20 i niewiedział o bożym świecie, a ja lałam z niego
A u nas nocka bez pobudek, tyle tylko ze wstałam jakoś niewyspana, hmmm ciekawe? Może dlatego, że coś mnie w gardziełku drapie musze sobie zrobić płukanko z szałwi
Ostatnio zmieniony 06 paź 2007, 08:22 przez nana, łącznie zmieniany 2 razy.
Witajcie.
Ja dziś pierwsza?????
Gdzie się podziewacie?
Zapraszam na
U nas nocka taka se. Mała ma ten okropny kaszel i jakiś katar znów zaczyna ją męczyć. Masakra Syn też kaszle jak szalony. Szpital mam.
Jeżeli chodzi o organizację to im więcej masz do zrobienia tym lepiej jesteś zorganizowana i w rezultacie masz więcej wolnego czasu. Wiem to z własnego doświadczenia. Mimo wszystko to nie zazdroszczę "samotnym " matkom.
urmajo, he he he właściwie to ja byłam pierwsza tyle tylko, że edytowałam posta, ale mniejsza o to
Masz to samo kochanie co ja miałam półtora tygodnia temu , a ciagnęło mi się to chyba ze 3tyg. ach szkoda gadać
A jaki ma( mają ) kaszel-mokry czy suchy? Na katar, to nic innego ja niestosowałam jak sól fizjologiczną i frida!! Latałm z fridą jak głupia, ale jak trzeba to trzeba
[ Dodano: 2007-10-06, 08:51 ] Beatko głodnemu chleb na myśli?
Dzięki za kawusie, a słodkosci to gdzie?
Witajcie u nas nocka rewelacyjna z jedna przerwą
Na Dańcu było SUPER usmiałam sie jak nigdy 100 Lat 100 lat Dla Majeczki z okazji Ukończenia Siedmiu miesięcy
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: