cześć dziewczynki, 
tęskno mi za Wami więc jestem, mój Antek śpi, wogóle ładnie tu sypia tylk0 cos na obiadki znowu się obraził  

za to owocki zajada jak nigdy 

my dzis pakujemy sie bo juz w poniedzialek wylatujemy na tydzien ... zupelnie nie wiem w co sie ubrac 

gdzie lecicie, do PL?
Ja jeszcze w tym roku bedę musiała tu smigać, ale cieszę się bo zobaczę się z babcią i mamą....z siostrą niestety nie bo ja wyjeżdzam 10 a ona przylatuje 12  

a dzis lecimy do znajomych na parapewtoe .......
UDANEJ ZABAWy!
Ja w poniedziałek będe sie widzieć z moimi psiapsiółkami...nie mogę się juz doczekać.
Iza kochana nie martw się...taką macie sytuacje i musisz oddać matiego do złobka , nas też to czeka...Matuś napewno się szybko zaaklimatyzuje, będzie miał dużo kolegów i koleżanek i dobrą opiekę  

Dziewczyny jak wasze dzieci zachowuja sie na placu zabaw? Moj szkrabek uwielbia sie chustac, troche sobie spaceruje, zbiera kamyczki, listki ...czasami probuje je zjesc 

ogolnie jest naprawde spokojny 

... tak sobie mysle,ze to ten wiek, ze jeszcze nie moze wspinac sie po drabinkach, bawic sie w ganianego czy choqwanego ( a piaskownicy nie ma na owym palcu zabaw 

) ... po prostu poki co to obserwuje, obserwuje,obserwuje ... inne dzieci i ...rodzicow takze 

mój bawi się podobnie, tylkjo że o nie wchozeniu na drabinki nie ma mowy, bo aż się rwie, a ja chodzę poprostu z Nim  

Jeśli chodzi o pis\askownice to niestety nie ma oich w całej Anglii na placach zabaw, ale jak masz ogródek to możesz takową zakupić w sklepie i piasek też, grosze to kosztuje...
PRZEPRASZAm ze pisałam tak chaotycznie ale może się połapiecie