Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

06 paź 2007, 15:27

dużo zdrowka dla Majeczki na te 7 miesiączków oraz ogromny :ico_tort:

e-ciocia :-D zyczy

hmmmmmmm ....i co wam tu napisać?Obrazek

DLA MAJECZKI OD AMELECZKI WIELKIE BUZIAKI NA TE 7 MSCY :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: tes cem kawałek tortu :ico_placzek:

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

06 paź 2007, 18:57

Jeszcze raz bardzo dziękujemy za wszystkie życzonka, :ico_buziaczki_big:

Karoilna24 a Maciuś ma skłonności do alergii, że karmisz go mleczkiem HA? Jeżeli tak to na Twoim miejscu jako pierwszy nabiał podałabym mu jogurcik naturalny. Podobno z Bakomy najmniej uczula.

A gdzie Wy się podziewacie cały dzień? Pewnie z rodzinką. Moje chłopaki pojechali na zakupy, więc mogłam dorwać się do kompa, bo tak to nie mam szans. :ico_olaboga: Jak nie mąż, to syn okupuje :-D

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

06 paź 2007, 19:28

urmajo :-D a na dodatek bardzo smaczny i puszysty BAKUS
...MMMMNIAMMMMM

:569: ZAPRASZAM -ANKIETA (KTO SIE JESZCZE NIE WPISAŁ?) TO SIE NIECH ODCHACZY http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... .php?t=727

[ Dodano: 2007-10-06, 22:05 ]
Gosia bo ja tak delikatnie pukam na gg bo nie wiem czy woogóle jestes a moze twój mąż :ico_noniewiem:

z małą wojowałam od 17 juz nie spała o 18 zjadła wykapałam ją no i do 21.30 hejaaaa zabawa nie chciała jesc próbowałam 2 razy na siłe dac ale tez nie chciała wiec poszła tak spać.. myśle zeby ją teraz wziąść i przez sen nakarmic bo mi sie znowu obudzi w srodku nocy

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

06 paź 2007, 22:47

beatris75, ja cały czas mam czynne gg, a to że siedzi M, to nic nieszkodzi, najwyzej mi przekaże :ico_haha_01: Ale zrobiła ci jazde, jak ci wypije przez sen, to daj jak nie jej kache!!
JA niewiem co tu za martwica, totalna... :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-10-06, 23:17 ]
A to są właśnie te kozaczki o których wam pisałamze kupiła dla Michasia na zimę :-)

Obrazek

Obrazek

Michasko zasypiał dzis na siedząco :ico_brawa_01:

Obrazek

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2007, 07:32

Witajcie u nas nocka oki Coś mi sie wydaje że prawie wszystkie marcóweczki na weekend wyjechały
butki śliczne ja też chciałam Julce kupic ale nigdzie nie mogłam takich bamboszków kupić :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
urmajo

07 paź 2007, 09:35

witajcie.
Chyba rzeczywiście wszystkie marcóweczki na wypadzie weekendowym.

U nas noc koszmarna. Zaczęło się od tego, że mała nie mogła zasnąć. Co zasnęła to pobudka za 10 min. W rezultacie spędziła całą noc u nas w łóżku :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: W nocy oczywiście akcje frida, więc nie za bardzo się wyspałam i boli mnie głowa. Sorki za narzekanie :ico_sorki:

Moje chłopaki poszli do kina na żółwie, a Majka właśnie zasnęła. Mam więc chwilkę na tt, a tu nikogo nie ma :ico_placzek:

[ Dodano: 07-10-2007, 09:36 ]
nana trzewiki rewelacja. Moja Majka ma takie skórzano - wełniane butki od Górali.

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

07 paź 2007, 10:01

Witam w te niedzielne przedpołudnie :-) u nas nocka taka se o 24 pobudka bo nie jadła księżniczka kolacji jakis foch miała :583: no i o 4 i pobudka o 8 :-D

urmajo bidulko ty to sie masz

gosia super ,a rózowe były takie? . bo ja mam dla małej z tej firmy adidaski ,ale tam gdzie kupowałam nie widziałam tach cudeczek na zime :ico_placzek: ja tez cem takie :ico_placzek: a ile kosztowały?

Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

07 paź 2007, 10:07

hej dziewczynki
pobudek było trochę, ale już ciut lepiej

butki prześliczne, ja tez musze Krzysiowi kupić

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

07 paź 2007, 10:21

Gosia znalazłam,ale jescze 9 dni do konca a ja chce juz :ico_placzek: http://allegro.pl/item253511379_nowe_ci ... 12_cm.html poszukam lepiej jakiegos sklepu internetowego bedzie szybciej

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 paź 2007, 10:22

beatris zajrzałm tu czy czasem gosiaczek nie siedzi bo na gadulcu jej nie widze i widze ze pytasz o rózowe kozaczki na zime.
Jest sporo ich tej firmy co Gosia kupila dla Michasia, zobaczy np. na allegro mam linka jednego moge ci podac
W Poznaniu akurat nie ma problemu z kupieniem takich kozaczkow rozowych, wiem bo mam bzika na punkcie rozu wiec widze ten kolor z daleka hi hi hi, jakys miał kłopoty z dostniem u siebie takich rozowych zapytaj Gosie to moze ci kupi i podesle albo ja moge ci kupic zaden problem tylko rozmiar podaj ;)
Masz linka http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=251750383 milej niedzieli
No widzisz znalazłas nawet takie same jak Gosia kupiła tylko widzisz podaja ze długosc wkladki 12cm. to nie beda za małe dla Amelki? Bo np. moja Amelka jak jej zmierzyłam długosć stópki to ma 15cm długosc stópki wiec ten rozmiar od 6 miesiecy u nas odpada tymbardziej ze dojdzie skarpetka i konieca nawet nie wiem bo ja mam dla małej butki normalne a takie kozaczki moja ma po kuzynce wiec nie musze szukac chyba ze mi odwali i zrobie numer tego typu ze poprostu kupie tak sobie bo mi sie spodobają i bedzie miała na tzw. parade i na zmiane-no co dziewczynka moze miec kilka par do kazdej kreacji inne hi hi hi hi ;)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”