Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 paź 2007, 12:52

Ewcik...no my wprawdzie juz zaczelysmy smakowanie nowosci ale tez glownie jestesmy na cycu....bo u nas to tak ze Maya zjada 1/3 sloiczka( bo krzywi sie tak ze az ją trzepie wiec nie wciskam wiecej-a poza tym nie chce przesadzic bo boje sie o kupy jeszc :ico_wstydzioch: ze)i czesto po takim deserku musi byc cyc...jakos nie umie jej zastapic calego posilku deserkiem :ico_noniewiem: ...a jak to jest....deserek za jedno mleczko czy raczej miedzy posilkami?

Ciesze sie niezmiernie ze u A$ki wsoi w porzadku...tylko jeszcze K@tk@ :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

08 paź 2007, 12:59

GLIZDUNIA, no właśnie o to między innymi chce sie pediatry zapytać.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 paź 2007, 13:06

Mój mały jest też głównie na cycu - podaję mu raz dziennie np. troszkę soczku lub jabłuszka...Kupiłam ziemniaki ze szpinakiem i chyba spróbuję mu dziś dać ale jeden słoiczek też rozkładam na 2-3 porcje bo on więcej nie zje. Z deserkami się wstrzymam-wolę, żeby najpierw poznał smak warzyw.

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

08 paź 2007, 13:49

no hejka .........

ja juz obleciałam dzis całe miasto hehe ........... byłam u gina i mam juz Yasminke :)) brała moze ktoras z Was ?? ........

Dobrze ze A$ka w całosci ..... ale K@rtk@ .. no poprostu tylko sie modlic ,ze moze da sie cos jeszcze zrobic ....... :ico_sorki: :ico_sorki:

Dziewczyny dziekujemy za zyczonka .......... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 paź 2007, 14:00

no to dokladnie sie Ewcik wypytaj i daj znac to moze i ja sie zastosuje :ico_oczko:
a moje kochane dziecko zjadlo wlasnie caly sloiczek jablka z gruszką :ico_szoking: pierwszy raz caly sloik :-D :ico_brawa_01: ...naszykowalam 1/3 potem dolozylam a ona dalej laala lyzeczke i az sie trzesla na jej widok :ico_puknij: no i w koncu zjadla caly..hihihi...ciesze sie jak male dziecko....to jutro dostanie juz to z ryzem :ico_oczko: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 paź 2007, 14:07

jestem = po spacerze - młody zjadł kaszke bananowa - 150!!!! i cały słoik jabłka!!!! 130 !!! az sie trzesie jak wracamy ze spaceru - bo tak mamy codziennie - spacer koło południa i kacha :-D ulubiona ... ale od rana jest tylko cyc i do dzis do wieczora tez byl cyc - ale dzis spróbuje wprowadzic zupke jarzynowa ... ok 17 .... no zobaczymy ... i na noc butla ... w nocy cyc i rano ..... do 14 .. no zobaczymy .. i tak sie ciesze, ze ograniczyłam butle do minimum ... tyje mniej :-D do konca 5 m-c mam nadzieje, jakos sie unormuje wszystko ... hmmm ..
co do cudownego tematu kup :-D mój tez robi takie ...geste ...... i musze go dopajac ale cycowanie pomaga :-D mój Pan cycownik - lubi cyca :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 paź 2007, 14:41

Ach Gosiu...a kto cyca nie lubi :ico_oczko: moja tez taka cycowa dziewczyna...cyc mniam mniam...prawie ak jablko z gruszką :ico_haha_01:
A Ty to mowilas ze nie chcesz tak dlugo karmic a widzisz-taki duzy chlop jak Hubert lubi sie do cycusia przytulic i mamusia karmi :ico_oczko: :-D

Jak narazie to Maya nie okazuje oznak glodu po tym deserku wiec moze zastąpilam jej jedno cycowanie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 paź 2007, 14:53

WIADOMOSC OD K@tK@ wszystko w srodku mnie boli mnie od cierpienia i zalu,patrze w przyszlosc i widze czarna dziure,jak mam dalej zyc???nie moge przebolec straty 2 dzieciatek :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 paź 2007, 15:44

Z czasem ból jest mniejszy, chociaż zadra w sercu zostaje napewno do końca życia. Współczuć jej tylko należy,bo pocieszenia trudno jakieś teraz zastosować. Jesteśmy z nią i może jak wróci i pogada sobie na tt będzie jej łatwiej. Sama nie wiem, mam bliskie mi osoby które były w takiej sytuacji więc wiem, że to nie jest łatwe. Żal serce mi ściska gdy czytam takie słowa.

A my też już po spacerku, mały jakiś nie swój dziś, nie wiem dlaczego. Ja narazie nie zastępuję posiłku deserkiem, bo Karol usypia przy cycu i śpi tyle razy w ciągu dnia ile ma cyców więc między cycami dostaje jabłko z marchewką lub jabłuszko lub soczek z jabłuszka..

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

08 paź 2007, 17:26

:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”