Korzystamy z kazdego pieknego jesiennego dnia. Pogoda u nas cuuuuudowna, ale niewiadomo jeszcze jak dlugo. Po niemozliwie upalnym lecie z mala iloscia spacerkow i przed okropna tutejsza zima chce jak najwiecej czasu spedzic z Majusiakiem na dworku.Dodatkowo 2x w tyg. przez kilka godzin pilnuje kolezance dzieciaczkow. Czasami sa to dla mnie bardzo wyczerpujace 2 godz. Maja + dwie, w tym momencie 9 tygodniowe dziewczynki. Do tego wszystkiego nie jestem chyba najlepiej zorganizowana mama. Podziwiam Was. Naprawde!!!!
Maya , z tego co wyczytlam, zostala w tyle. Dalej nie widac zabkow, choc co jakis czas daja jej sie okrutnie we znaki.
Koc rozlozony na ziemi, na ktorym bawila sie , od kilku dni jest za maly. Cwiczy rolowanie i tym sposobem w kilka minut znajduje sie na dywanie. Lubi siedziec podpierana, ale nie zbyt dlugo. Na poczatku miesiaca wazyla 7250. Podaje jej tez zestaw witaminowy w kropelkach(glownie chodzilo mi o vit. D, ale lekarz przepisal komplet), ktorego okrrrropnie nie lubi. Maya nadal je tylko moje mleko.Widzialam , ze Wasze dzieciatka juz maja krzeselka. Kazde inne i kazde bardzo ladne My tez kupilsmy Mayi krzeselko.
Bardzo dziekujemy za pamiec i sliczne zyczenia dla Mayi.
My tez skladamy spoznione, ale szcere zyczenia zdrowka i radosci wszystkim solenizantom, ktorzy konczyli swoje 5 i 6 miesiaczkow!!!!
[ Dodano: 2007-10-09, 15:29 ]
Kasik.k, gratuluje decyzji o studiach, Napisz cos wiecej jak to wszystko bedzie wygladalo.
katrin, dbaj o siebie!!!! Noce choc czesciowo niech naleza do Ciebie. Do Antosia trzeba wstac, ale ciasta...moze lepiej bylo kupic. Z pewnoscia nie bylyby tak dobre jak Twoje, ale goscie chyba zrozumieliby.
Gabrysia, fajnie , ze udalo Ci sie spedzic dlugi weekend z rodzinka!!!
Delicja, wspolczuje tych wstretnych przypadlosci alergicznych. Dobrze, ze nie stosujesz tej masci; jesli byla ona wycofana z uzycia w US, to naprawde musialy byc ku temu powazne przeslanki. Dobrze, ze Olusia ma tak dociekliwa Mame!!!
iw_rybka, no no no z Andzejka model rosnie. Fajne fotki!!!
[ Dodano: 2007-10-09, 15:32 ]
Wiecej nie pamietam