No nie niedosyć,że posta pisałam od godz. to teraz wysyłam i wcięło!
gozdzik, JULA cała babcia-teraz wiadomo zakim ma te oczka

super foteczki.
urmajo, Sumamed mówisz i ma to brać przez 5dni,o równym czasie co 24godz.?Nie nadarmo mówiłam ci że wiem co czujesz bo miałam to samo

tak jak z Maksem niechodziłam po lekarzach tak z Michem nadrabiam,też mogłabym mieć karnet,za chwilę będę znała wszystkie antybiotyki i wogóle leki. Ale wiesz kochana że on mu niepomógł

i musiał mieć następny( masakra).
karolina24, super,że u ciebie już Maciuś lepiej
beatris75, dla AMI za następny ząbek(składam jeszcze raz, ale co tam)
No a u nas masakra, ogółem spałam dzisiaj tylko 1,5godz. Michał obudził sie z płaczem o 24 i tak płakał z małymi przerwami na mruczenie do 4:30, bo w tedy juz działał panadol i poszła niunia spać-sąsiedzi to chyba nas przeklinali, ale co tam!! Najlepsze jest to,że ani cycek niepomógł, tylko noszenie na rękach lulanie

tak wiec rąk nieczuję, a o kręgosupie i nogach niewspomnę

bo jak tylko wydawało mi sie że usnął i chciałam go odłożyć tak zaczynało sie odrazu to samo tylko z dwojona siłą

O 6 jak sie obudził to wszystko zaczęło się od nowa, do tego doszedł niewyspany starszy-Maks,niechciał się ubierać, pózniej zaczął płakać że się niewyspał

Mówię wam dziewczyny niema nic lepszego jak 2 płaczących dzieciaków od samego switu
Naszczęście teraz śpi bo w końcu chciał cycka,bo tak jak wczoraj dostał o 19 tak wziął dopiero o 12, ale dobrze, że chciałi na zdrówko

Fakt ma stan podgorączkowy, ale zobaczymy jak to bedzie dalej-poobserwujemy i zobaczymy? Najgorsze jest to że człowiek niewie co takiemu szkrabowi jest i w tedy bądz alfą i omegą!
OKI kochane póki jeszcze śpi idę sie wkulnać koło niego, bo padam z tego wszystkiego,nerwy i te sprawy...zajrzę pózniej,papasi,buziolki