Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

09 paź 2007, 19:39

mój juz śpi, dzis był maruda jak nie wiem wymęczył mnie strasznie
noc tez fatalna, a ja przeziębiona
ale grunt to głowa do góry, ja się nie daję
mam pomysł wszystkie powklejajmy swoje fotki, będziemy wiedzieć jak wyglądamy, mnie to juz widziałyscie, ale jak chcecie coś wam jeszcze wkleje, ale straszyc nie chcę :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

09 paź 2007, 21:24

Dziękuję dziewczyny na słowa otuchy-jesteście kochane :ico_buziaczki_big:
Michasiowi jakoś po popołudniowym spanku się poprawiło,uśmiechał się, gawożył nawet pośpiewywał sobie :ico_haha_01: No ale też spał 3,5h (odsypiał),ja tez sie przekimałam :ico_oczko: odrazu lepiej. Z temp.różnie do 17 trzymała się 37,7,ale przed snem było juz 37 :ico_noniewiem: Miejmy nadzieje, że dziś już nocka będzie ok.czego i wam życzę!
Z tego co czytałam to większość dzieciaszków dziś miało zły dzień :ico_olaboga:
Beatko przaszam że nieodpowiadałam na gg, ale musiałam porobić to czego niezrobiłam dopołudnia :ico_prezent:
__DOMI__, ja też przeziebiona,ale jestem twarda leczę sie i przechodzi!!! Z tymi fotkami to będzie problem, bo większość zdjęć rto ja robię :-D no ale niema sprawy coś wyszukam, ale właściwie to też będę straszyć niepotrzebnie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

09 paź 2007, 21:47

Gosiu nic sie nie stało -tak sobie myslałam ,ze pewnie nie możesz bo jesteś zajęta -ciesze sie ze Misio jakby troszku lepiej :-)

:569: :569: :569: aaaaakysz zła choroboo od Michasia :-)

moja Mela wlaśnie zasypia :ico_spanko:

DOMI spoczko zaraz cos wkleimy :ico_haha_02:

NO TO POSTRASZYMY TROSZKE

PO CHRZCINACH PARE DNI
Obrazek

Amelka 2 tygodniowa

Obrazek

Obrazek

CHRZEST 6 MAJA 2007
Obrazek

Awatar użytkownika
nana

10 paź 2007, 08:27

DZIEńDOBEREK DZIEWCZYNKI!
Jako pierwsze: chcę podziękować wam kochane, za dobre fluidy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Micho przespał całą noc i niema juz temp. Za to jak się obudził to biedulek taki głodny był,ale nie ma co się dziwić wczoraj mało jadł! Teraz śpi :ico_brawa_01:
Ja jak odprawiłam chłopaków, nakarmiłam małego też poszłam w kimono jak widziałam tą pogodę- zimno, mglisto,blee , ale za to jestem wyspana :ico_haha_01:
A jak u was nocka, pogoda??
Beatko jaka mamuska :ico_szoking: I co ty chcesz od swojej budowy???

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2007, 08:36

Witajcie u nas tez nocka super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
beatris75, wyglądasz super :-D a Mela pieknie wyglądała na chrzcie
nana, tak sie ciesze że juz Michałek nie ma temperatury i czuje sie już zdecydowanie lepiej

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

10 paź 2007, 08:44

witajcie z rana.
Miki w przedszkolu, kawka wypita, ogarnięte w domku tzn łóżka poskładane :-D :-D :-D
Nocka nawet, nawet. Mała budziła się dość często na papu, ale przynajmniej zaraz zasypiała.

nana świetnie, że z Michałkiem lepiej. Ale z tym sumamedem to mnie nie pocieszyłaś, mam nadzieję, że na Majkę zadziała. :ico_noniewiem:

beatris75 fajna mamuśka z Ciebie i też nie wiem co chcesz od swojej figury.

_DOMI_ oby było już tylko lepiej i kuruj się dziewczyno.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2007, 08:48

w tym zielonym to ja :-)
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
Ostatnio zmieniony 10 paź 2007, 08:49 przez gozdzik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 paź 2007, 08:48

cześć dziewczyny!! :ico_buziaczki_big:
co ta moja Zuzia wczoraj wyprawiała, to szkoda gadać. Zasnęła przed 22 oczywiście z cyckiem w buzi,ale za to w nocy - cudo! Obudziła się tylko dwa razy i spała do 8.00, co ostatnimi czasy wogóle jej się nie zdarzało.Miejmy nadzieję, ze jest to pierwszy krok do przespanej całej nocy :-D
czy u was też tak zimno?? za oknem 1st ! zima poprostu! i biało, w sensie mgła.
beatris75, mniej samokrytyki, ładna z Ciebie kobitka :-)
nana i wszystkim innym chorowitom brawa :ico_brawa_01: za popraweę stanu zdrowia i samopoczucia :-)

[ Dodano: 2007-10-10, 08:53 ]
gozdzik, mniemam ze Ty to ta pani z prawej. Dobrze strzeliłam????

[ Dodano: 2007-10-10, 08:57 ]
a faktycznie, teraz przeczytałam, gapa ze mnie :ico_wstydzioch: Jejku gozdzik, , jaka Ty szczuplutka!! :ico_szoking: dosłownie nastolatka. Nie rozumiem czym tu straszyć, co tu narzekać, takie ładne dziewczyny !! :ico_nienie: :-)

Awatar użytkownika
urmajo

10 paź 2007, 09:20

gozdzik wow niezła laseczka z Ciebie :ico_brawa_01: a jaka szczupła, nie ma to tamto. A ile masz wzrostu? Bo chyba wysoka jesteś.

Ja to jestem krasnal, tylko 160cm :-D

A oto fotki
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

10 paź 2007, 09:24

WITAM

Nocka kolejna przeokropna znowu to samo co chwile pobudki moze z 1 h spałam ,teraz ją kłade spać.

Nie mogłam kompa uruchomic zaczoł sie wściekać :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: po ostatnim wymienieniu karty graficznej świruje powiedział ,że nie trzeba formatować ,jak nie :ico_zly: !!! cholera no i sie teraz cuda dzieja ,podejde do niego dzis i mu cos powiem :ico_nerwusek: :561: że wcale nie moge uruchomić niech systemm mi on nowa instaluje a nie sie obija ! bo mu sie nie chciało to powiedział ,ze qwa nie trza baran jeden .

Dziewczynki ja tak wyglądałam pół roku temu ,a teraz niemam aktualnego zjecia poprostu masakra :ico_olaboga:

Gosia bardzo sie cieszcze ,że z Misiem juz wszystko OK sie chłopak nacierpiał ciekawe kiedy Mela przestanie świrować :ico_noniewiem:

Gozdzikowa ale młoda jestes super :526: i jaka wysoka :ico_szoking: daj troszke cm-ów

:569: DZIEWCZYNY WKLEJAC FOTKI :569: :569: :569: RAZ DWA RAZ DWA
Ostatnio zmieniony 10 paź 2007, 10:00 przez Duszka, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”