dziękujemy dziękujemy
ten ząb to taki jeszcze trochę w ukryciu - bo go nie widac właściwie tylko czuć (ostry)
Lady wiesz co ja to się też wcale nie spodziewałam tego zęba, bo jakoś mi się wydawało że nie ma jakiś większych objawów, ale śliniła się okropnie i rączki cały czas w buzi i taka jakaś marudna, na rączki chciała i złościła się ale myślałam że to po prostu gorszy dzień jak zykle co jakiś czas... a tu proszę
więc... hihihi bądźcie gotowe mamuśki bo nie znacie dnia ani godziny hihihihihi
Kamizela no fajowe zakupy
i rozumiem co przechodzisz bo Iguśka też właśnie przechodziła katar i kaszelek... brała na katar takie krople homeopatyczne w aerozolu Euphorbium, maść majerankową i wodę morską do czyszczenia nosa a dodatkowo ten syrop o którym już pisałyśmy Eurespal...
Gosia ja to myślę, że Ty z tego zmęczenia spać nie możesz; nie dość, że przy Młodym się nabiegasz to teraz jeszcze tyle innych spraw do załatwiania... spróbuj meliskę i gorącą kąpiel przed snem - może z jakimś olejkiem? albo chociaż z pianką
a może lubisz ciepłe mleko z miodem też nasennie działa
a jak Duży będzie to jakiś masaż może...?
no wiesz trzeba się zrelaksować ... jest jeszcze taka jedna metoda....... do której Duży by się przydał... hhiihihihi