Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2007, 20:53

KUlka, a Filip koloruje już sam ??? obrazki... ???

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2007, 21:01

KUiKa no nie wiem właśnie - kaloryfery mam wyłączone a pokój wietrzę dwa razy dziennie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!

10 paź 2007, 21:02

dziękujemy dziękujemy :-D :ico_wstydzioch:
ten ząb to taki jeszcze trochę w ukryciu - bo go nie widac właściwie tylko czuć (ostry) :-D

Lady wiesz co ja to się też wcale nie spodziewałam tego zęba, bo jakoś mi się wydawało że nie ma jakiś większych objawów, ale śliniła się okropnie i rączki cały czas w buzi i taka jakaś marudna, na rączki chciała i złościła się ale myślałam że to po prostu gorszy dzień jak zykle co jakiś czas... a tu proszę :-) więc... hihihi bądźcie gotowe mamuśki bo nie znacie dnia ani godziny hihihihihi :-D :ico_oczko: :ico_haha_01:

Kamizela no fajowe zakupy :ico_brawa_01: i rozumiem co przechodzisz bo Iguśka też właśnie przechodziła katar i kaszelek... brała na katar takie krople homeopatyczne w aerozolu Euphorbium, maść majerankową i wodę morską do czyszczenia nosa a dodatkowo ten syrop o którym już pisałyśmy Eurespal...

Gosia ja to myślę, że Ty z tego zmęczenia spać nie możesz; nie dość, że przy Młodym się nabiegasz to teraz jeszcze tyle innych spraw do załatwiania... spróbuj meliskę i gorącą kąpiel przed snem - może z jakimś olejkiem? albo chociaż z pianką :-D a może lubisz ciepłe mleko z miodem też nasennie działa :ico_oczko: a jak Duży będzie to jakiś masaż może...? :-D :ico_oczko: no wiesz trzeba się zrelaksować ... jest jeszcze taka jedna metoda....... do której Duży by się przydał... hhiihihihi :ico_oczko: :-D

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

10 paź 2007, 21:05

masssumi a koloruje ......... i ostatnio nawet mazaki odkrył ......

[ Dodano: 2007-10-10, 21:08 ]
a dlaczego pytasz??

Awatar użytkownika
anza

10 paź 2007, 21:09

KUlka, a Ty to mi w końcu wysłałaś to zdjęcie? czy mam Cię kopnąć wirtualnie? :-D :ico_oczko: :ico_oczko: bo już się zastanawiam czy nie doszło czy coś.......

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2007, 21:12

KUlka, bo mój, to nawet by i chciał... ale nie może zatrybić... i nie wiem od kiedy go maltretować.... a wszystkie kolorowanki mojego autorstwa, to już lekka przesada :ico_oczko: :ico_puknij: :-D

Anza super pomysł na relax.... też z x na końcu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
anza

10 paź 2007, 21:15

massumi, hehhe no nie jest zły... tylko tak sobie pomyślałam że czasami jak się przedawkuje to też się człowiek nie wyśpi :-D :-D :-D :ico_nienie:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2007, 21:16

gratulacje za zabka!!!!!!
u nas dzisiaj dziwny dzien mała jakas taka maruda mało spała i juz o 19 chciała sie kapac
tak wiec spełniłam jej prosbe i wykapana i pachnaca zjadła kaszke
dzisiaj w sumie spała chyba z 2 godz a jako malutka dziewcznka naprawde potrzebuje wiecej

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

10 paź 2007, 21:21

Anza :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: jeszcze nie hehehe

Massumi ale co dajesz mu kredke i co ??

(ale on est duzo młodszy od Filipa .... bo moj za 3 miechy bedzie miał 3 latka... . chociaz maluje juuuuuuuuuuz dlugo ....... a jak sikanie ? i w nocy jak tam Wam idzie ???

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2007, 21:24

jagodka24, wiesz moja też jest przy Miłoszu wybijana raz po raz z rytmu ... i też mi jej szkoda... :ico_noniewiem: ale co zrobić... :ico_olaboga: a jak jest sama to śpi ładnie .... chyba, że coś z brzuszkiem... to pomarudzi... ale ogólnie jest fajną babką, więc nie narzekam... :-D

A jak fajnie się dziś razem kąpali... a potem oboje kacha ... i mIchu ją trzymał za rączkę .... normalnie się rozpłynęłam... :-D

Anza a co powiesz na brak męża.... jak tu usnąć... lub się zrelaxić samemu... chyba z litr mleka i kilo miodu ... :-D se zapodam :-D

[ Dodano: 2007-10-10, 21:27 ]
KUlka, sikanie super, ale w nocy odpuściłam.... tzn. asekuracyjnie dostaje pampersa.... bo z praniem piżamek, prześcieradeł ... nie wyrabiałam... :ico_oczko: no ale przed snem siku z rańca też i takim sposobem pielucha jakby sucha z tym, że się nie stresuje ON JA DRUGI ON i reszta kamienicy i osiedla... :-D :-D :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”