pata, hihihiih no tak wsyzstkie babki powinne byc okradzione jak nie z dowodow to z beretow !!!
monik wiesz co ja doglebnie nad tym myslalam co ona mi powiedziala i wyszlo na to ze pochodzac z Polski jestem gorsza

bo tez powiedziala ze on jest mezczyzna, i z tego wszystkiego co mowila to wywnioskowalam jedna czysta dyskryminacje! Jeszcze nigdy nie uslyszalam czegos tak rasistowskiego, poczulam sie jak normalnie za czasow hitlerowskiech- ty jestes z Polski to nie masz nic do gadania!

ale w tym tygodniu nie jedziemy do tesciowki a w nastepnym z nia pogadam, bo mnie urazila i wole zawsze wyjasnic sprawe, bo wiem ze ona akurat czesto ukrywa rzeczy w sobie i nigdy w sumie nie lubila polakow, to sie zawsze cieszylam ze mnie zaakceptowala,a tu taki tekst....szkoda ze A. przy tym nie bylo.....
[ Dodano: 2007-10-10, 17:20 ]
no to ja wklejam... ale ostrzegam! ilosc przeogromna!!!!!!
a OTO JULCI ZABOJCZY USMIECH!!!!
a teraz poranny wyczyn Julci, rodzice leza w lozu zaspani, a mala dogrzebala sie do stolu i jakos stracila winogronka ze stolu, i je wcinac jako sniadanko zaczela

oczyiwiscie jak wykazalo nasze detektywistyczne badanie, ksiezniczka korzonkow ani skorki nie trawila tylko wypluwala z powrotem!!
no to na tyle......
[ Dodano: 2007-10-10, 17:57 ]
a ja kobietki dzis sobie wagary zrobilam
a zamiast wagarowac to najpierw

i

a teraz kombinuje zeby do miasta isc kupic prezent na urodziny, jak myslicie co kupic kobietce po trzydziestce??
achhh tylko musze ukryc moje wagary przed mezem hihihihi bo on wie ze ja leniwa nonono, lubie sobie wagarowac od obowiazkow i zaraz by mi wyklad zrobil jak niejeden tatusiek
a najlepsze..............hahaha dzis z nudow pomyslalam ze sobie pociwcze striptiz

zachcialo mi sie wystep zrobic przed mezulkiem wieczorkiem to musialam sie jakos przygotowac, HA HA HA

i wzielam muzyczke wlaczylam, i zeby nie bylo ze to jakos kiczowato wyglada postawilam kamerke i nagralam, i tak sobie tancze i tancze i wpadlam na pomysl by na stol wlezc, i tak energicznie wskoczylam na ten stol ze walnelam glowa o lampe i spadlam ze stolu ......

echhh bez komentarza....