Oj dziewczyny ale u nas masakra normalnie

zaraz napisze tylko najpierw złoze zalegle i dzisiejsze życzenia
Duzo zdrówka dla nowych jubilatów i aby słoneczko zawsze goscilo w ich zyciu to dla
Milenki, Wojtusia, Alusi i Agatki
Ale sobie powspominałam przez te wasze piekne brzuszki a oto i moj
mamajulcipiekne zdjecia i jak Julcia wydoroślala,juz taka panieneczka z niej ze hej a z tymi winogronami to normalnie mnie zaszokowalas, ze je tak wcina bez skorki
katelajdka, Bartlolinek tez super chłopczyk a w zasadzie to juz malutki mezczyzna,bombowe minki robi
ania0807, przyłaczam sie do dziewczyn,oczy wokol głowy by sie przydaly a najlepiej nasz klon
lulukochana niczym i nikim sie nie przejmuj,pisz duzo a my cie chetnie tu czytamy a jezyk pol tez uwazam ze doskonale opanowalas,szkoda ze nie mam czasu bo chetnie znlazlabym te osoby ktore tak cie obrazily i przeszukalabym ich posty a jak to typowy nauczyciel na pewno bym cos znalazla
A u nas maratona bezsennych nocy chyba sie zaczal, fajnie bo wychodza od razu dwa ząbki (dolne jedynki) ale maly jakos strasznie to przezywa,zreszta nie wiemy czy tylko to.Wczorajsza noc cała nie spal,krzyczal z przerwami na placz i marudzenie. wczoraj wieczorem bylismy u lekarza bo nagle dstal goraczki i kataru. ale nic nie bylo widac wiec moze to b yc od zabkow,w nocy mial 38,5 ale katar mu minal, rano goracZka spadla.Ta noc byla lepsz bo juz tylko marudzil i spal nawet 3godz.mam nadzieje ze chorobsko sie zadne nie rozwija. Lekarz powiedzial ze byc moze go tez wtedy brzuszek bolal bo on ostatnio z dnia na dzien zaczal duzo wiecej jesc. No nic zobaczymy ta noc ,na razie jedziemy na viburcolu i calgelu. zmykam bo maly chce sie dobrac do klawiatury. Oj nich te zabki szybko wychodza bo nic nie moge zrobic bo w czasie drzemek to go normalnie od 5-7 razy bujam i uspokajam wiec sama nie mam kiedy pospac.pa na razie