Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

11 paź 2007, 13:47

Obrazek

no to na poczatek pochwale sie takim zdjeciem!!!
Podoba mi sie !!! zrobione na dzień przed ślubem!

[ Dodano: 2007-10-11, 13:54 ]
Obrazek

no i fotka z koscioła!

[ Dodano: 2007-10-11, 13:57 ]
Obrazek

i w drodze na sale balowa!

[ Dodano: 2007-10-11, 14:00 ]
Obrazek

toast szampanem!

[ Dodano: 2007-10-11, 14:03 ]
Obrazek

andrzej mnie wnosi na sale

[ Dodano: 2007-10-11, 14:05 ]
Obrazek

Z rodzicami przed naszym stołem

[ Dodano: 2007-10-11, 14:07 ]
Obrazek

kroimy torta

[ Dodano: 2007-10-11, 14:11 ]
Obrazek

drugi dzien tanczymy !!!

[ Dodano: 2007-10-11, 14:17 ]
Obrazek

no i ostatnie tez z drugiego dnia z przyjaciółmi - specjalnie z Anglii przyjechali na nasz ślub

[ Dodano: 2007-10-11, 14:19 ]
Angielka Sarah złamała noge na tym weselu - jest tam na zdjęciu z gipsem!!!

[ Dodano: 2007-10-11, 14:24 ]
Ogólnie było cudownie!@!

wszystko sie udało!!!

Jestem bardzo zadowolona!!!

Na 15.40 idę do gina - zobaczymy co powie - martwie sie troche!!!!
Poszalałam konkretnie!!!

Bawiłam sie do białego rana w pierwszy dzien (do 6 rano)
I w drugi dzień w poprawiny do 2 w nocy!

żałuje tylko ze nie mamy zdjęc!
mielismy jechac w fajne miejsce i moglibysmy miec śliczne fotki ale niestety pogoda nie dopisala popołudniu i nici ze zdjec.

trudno to nie najwazniejsze! a i tak mamy duzo z koscikoła i z sali :-D

uciekam!

odezwe sie jak wróce od gina jak czas mi pozwoli a jak nie to pewnie jutro!

buziaki dla Wszystkich pa pa

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 paź 2007, 14:26

Hej Marcia!!

Zdjecia sa super!!! Ty wygladalas pieknie!!!!! . :ico_brawa_01: ..
Twoj Maz tez oczywsice :-) ... i silny chlop z niego ze przenosil Cie przez prog, moj by mnie napewno nie dzwignal..... :ico_oczko:

To chyba zabawa sie udala, ze az nogi polamane....... niezle tancowaliscie!! :-)

Jak sie czujesz jako swiezo upieczona zona???

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

11 paź 2007, 14:55

Hej Kobietki!!!!
Strasznie mnie ruszyła tragedia K@tki...znowu beczę.... :ico_placzek: :ico_placzek:
Marcia prześliczne zdjęcia i fajny mężuś :-D. Poprawiłaś mi trochę humor tymi fotkami.
Na razie znikam...czytałam teraz wątek majowy i nie mogę się pozbierać....biedna K@tka :ico_placzek:
Pa Dziewczynki!

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

11 paź 2007, 15:36

Hej.
marcia super fotki :ico_brawa_01: Ślicznie wygladałas i masz przystojnego męża :ico_oczko: dobrze ze jestescie zadowoleni z wesela :ico_brawa_01: A jak tam nerwy??? Duze były??? Z dzidzią na pewno wszystko w porządu, mamusia była szczęśliwa to i niunia pewnie też :ico_haha_02:

Monia fajnie ze się odezwałas. ja tez tego dnia jak się dowiedziałam o K@tce schizowałam ze z dzidzią jest cos nie tak, brzuch mnie bolał i nie czułam ruchów. Ale nie mozna popadać w paranoję. K@tkę dotknęła straszna tragedia :ico_placzek: mam nadzieje ze czas będzie jej sprzymierzencem, nigdy nie zapomni ale prynajmniej zeby ból choc trochę zelżał. Bardzo jej współczuję. :ico_placzek:

Goonia kochana widzę ze Cebie tez smutek dopadł :ico_pocieszyciel: Dużo buziaków dla Ciebie.

wklejam moją fotkę brzusia, chyba troszkę urósł :ico_oczko: Jak myślicie???
Obrazek

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 paź 2007, 15:48

Madziu

Brzuszek piekny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no napewno urosl!!! Moj tez mi sie wydaje wiekszy.... musze aktualna fotke zrobic :ico_wstydzioch:

Marcia,
Twoj brzunio tez ladny!!! :-D

Ja tez wspolczuje tej biednej Dziewczynie, ale nie mozna popadac w paranoje - Madzia ma racje! Ja tez mam nadzieje, ze kiedys dla niej tez zaswieci sloneczko, musi byc silna i cierpliwa!

Pozdrawiam Was Wszystkie!

[ Dodano: 2007-10-11, 15:50 ]
Gosia, to dla Ciebie :ico_pocieszyciel: nie zamartwiaj sie juz prosze! :ico_nienie:

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

11 paź 2007, 20:34

ja rowniez zapomnialam sie zalogowac cos ze mna chyba nie tak :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

11 paź 2007, 21:21

hej hej :-)
Marcia zdjęcia super,wyglądaliście prześlicznie :ico_brawa_01:
Goniu to widzę,ze nie tylko mnie dopada smutny nastrój,a myślałam,że jak się zacznie 3 trymestr to będę spokojna,a tu lipa :ico_olaboga: ,wiecznie sie czyms zamartwiam :ico_zly:
wklejam moją fotkę brzusia, chyba troszkę urósł :ico_oczko: Jak myślicie???
Madziu z Ciebie to dopiero superowa laska :ico_szoking: ,super wygladasz,a brzucholek taki fajowy ,że hoho:ico_brawa_01: ,no i oczywiście,ze urósł :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Mój coś tak jakby był już niżej,ale pewnie znowu coś wymyślam :ico_puknij: ,no i cały czas swędzi :ico_noniewiem:
Jutro postaram sie cos wkleic :-)

Pozdrawim :ico_haha_02:

[ Dodano: 2007-10-11, 21:24 ]
a to slodkie Dzieciątko to mój Mąż...śliczny prawda?
Mary niezły przystojniak z tego twojego męża :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

11 paź 2007, 21:37

Hej Misie!!!
Już mi lepiej, dzięki za wsparcie....no wiecie...ja tak miękka dziewczynka jestem...a ciąża mi tylko spotęgowała tą empatię....uhhh
Goniu to widzę,ze nie tylko mnie dopada smutny nastrój,
Monia jak jesteśmy razem w tym "smutnym klubie" to już nam może przejdzie :-) Jak będziesz łapała dołki, to pomyśl o mnie, a jak mnie bedzie załapywać to będę myśleć o Tobie, oki? może nam pomoże :-)
Madziarka laska jesteś nieziemska z tym brzuszkiem i faktycznie Ci tylko w brzuszek idzie:)Mnie chyba zaczyna iść już w inne części ciała :ico_zly: Postaram się umieścić moje zdjęcie niebawem.
Mary mąż bombowy....fajny bejbuś z niego był. Ciekawe jaki wyjdzie nasz Syneczek? Pewnie będzie wymieszany, ale zawsze mnie rozczula jak widzę małe dziecko i jest to ksero mamy albo taty :). Mam Kumpelę, której córcia wygląda jak jej mały klonik :-D Urocze:)...Skończyła teraz roczek. Idę spać Kochane. Dobranoc!!!!!Buziaki!

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

11 paź 2007, 22:04

Dzięki dziewczynki za miłe słowa :ico_sorki: :ico_wstydzioch: A tam, laska nie jestem az tak więc nie przesadzajcie :ico_oczko: Jedynie co moge powiedziec to rzeczywiście to ze jak na razie idzie mi tylko w brzuch ale przede mną jeszcze 3 miesiące z kawałkiem :-D Jak znajdę to wkleje jakies zdjęcie jak byłam w ciąży z Patrykiem, zobaczycie jaka róznica. Wtedy przytyłam 25kg i byłam okrągła hihi.

Cieszę się ze nastrój macie trochę lepszy, prześle Wam więcej buzioli to moze jeszcze bardziej się poprawi :ico_oczko:
Mój coś tak jakby był już niżej,ale pewnie znowu coś wymyślam
Monia skąd u Ciebie tyle pesymizmu??? Na pewno wszystko jest ok, pamiętaj ze to juz ostatnie 3 miesiące więc i dolegliwości mogą się nasilić. Dzidzia tez większa więc aje o sobie znac. Proszę mi się tu nie nakręcać :ico_nienie: I wklejać zdjęcie brzucholka a najlepiej całej siebie hehe :ico_oczko: Bo o ile pamiętam obiecałaś nam to :ico_oczko:

W ogóle jestem ciekawa wszystkich Waszych brzucholków jak juz urosły.

Marcia nie napisałam ale Twój brzusio jest prześliczny :ico_brawa_01:

Miłej nocy Wam życzę :-)

Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

12 paź 2007, 08:06

No to się rozpisałyście Laseczki :ico_olaboga:

Marcia sliczne zdjęcia z kościółka i z sali. Wygląaliście pięknie i widac że zabawa też była nieziemska :-D

Śliczne macie brzuszki :-) jestem za tym żeby każda a szczególnie MONIA :ico_nienie: wkleiła swój aktualny kochany ciężar :ico_haha_02:

To co przytrafiło sie K@tk@ jest naprawdę straszne :ico_olaboga: ale nie możemy sie dać złym myslom bo to na pewno nie służy naszym dzieciątkom. Ja jak tylko nachodzą mnie smutasy to myslę sobie że jestem już w siódmym miesiącu i nawet jesi coś (tfu tfu tfu) to medycyna sobie poradzi :ico_haha_01:
A tak w ogóle to nasze dzieciatka NA PEWNO są zdrowe, śliczne i wyjdą sobie po 38 tygodniu :-D I tej wersji będziemy sie trzymać dziewuszki :ico_oczko:

Buziaki na ten pochmurny i zimny piątek :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2007-10-12, 08:07 ]
A mnie zostało 80 dni do końca :ico_szoking:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”