Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2007, 21:17

Ewcik pisze:szwagierka ogląda a przecież na słuchawki nie może. Alę tak zainteresowała że zasneła
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

A ja skończę :ico_prasowanko: bo dziś już, to albo się poddam... i poskaczę.... :ico_oczko: po kanałach... :-D

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 paź 2007, 21:25

szpinak i ziemniaki - bleeeee ... tylko cyc i kasza - nic wiecej .a jabło i marchewka jeszcze ..i nic ...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2007, 21:36

Jezus Maria...ile Wy macie czasu>?????

Ja mam depresję...źle mi i strasznie i w ogóle mnie nikt nie rozumie...
Hania niespokojna, bardzo źle sypia...wczoraj wracamy o 23 a ona pogaduszki ma z dziackami. Potem zjadła i poszła spać...Nawet w miarę. Ale w dzień dziadkowi jeść nie chciała...Mi zjadła pół słoika zupki warzywnej z indykiem no i dodałam jej kaszę manną (bo tak każą w nowym schemacie żywienia...) wpylała jak głupia...potem mleczko, kaszka mleczno ryżowa z malinami...ale łyżeczką zjada, a Wasze z butli???
Spała na dworze, ja sprzątałam...a tu pojawia się teściowa! :ico_zly: myślałam, że będzie wieczorem, a ona już o 17! i miała jutro spadać, a coś przebąkuje, że zostaje dłużej... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: Kurwica mnie rozpier...
Młoda śpi, ale się rzuca. Ja usiadłam na sekundę, a tu trzeba z teściową, więc zaraz zmykam i Bogu dziękuję, że jutro weekend i tyle nie stracę tu! :-D
J mnie tez wkurwia! okazało się dziś, że nawet już z Hani konta kasę podebraliśmy...tylko ja tego jakoś nie wiedziałam! :ico_zly: a poza tym mam do niego żal o jego stosunek do mnie...a raczej brak stosunku (ów :-D ) i już mi się nie chce gadać...I nie mogę się doczekać poniedziałku...a potem jego wyjazdu!! ale najpierw wyjazdu teściowej!!! bop ona śpi w pokoju z kompem i tv i odłączona jestem

Idę, bo jescze moi rodzice przyszli na piwo i będą marudzić wszyscy zaś ,że ja ciagle na kompie...pa kochane Wy moje kobietkI!!!

tak mi Was brakuje bardzo...e...zdołowana dziś jestem...idę

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2007, 21:37

no ten Kaczor mnie tak wkurza, ze :ico_szoking: :ico_zly: ja sie chyba bym nie nadawała do polityki, bo nie mam takiego stoickiego spokoju jak Tusk, a miałam wrazenie ze Kaczynski to jakby mógł to by wyskoczył z tego fotela...

[ Dodano: 2007-10-12, 21:45 ]
zbora jestem z Tobą!!trzymaj sie dzielnie!! a wy macie dla Hani odrębne konto, fajnie :ico_brawa_01: my bysmy nie mieli z czego jeszcze dla niej odkładać, ale to dobry pomysł!!
a skoro nie wiedziałas ze mąz podebrał z tego konta czy to oznacza ze u was on trzyma kase??

a tak sie zaabsorbowałam ta debata ze zapomniałam napisac, ze moje dziecko ni edało sie przetrzymac, musiałam szybko kąpac i dałam jej flache a ona piła i piła, jakby normalnie była głodna a tu nagle ttttttttaaaaaaaaaaakkkkkkkkkiiiiiiii paw, ze :ico_szoking: borajstwo moje...ale spokojnei posżła spac..oczywiscie noskiem jej leciało wiec najpierw odciaganie z noska, a potem jej zabojczy :-D i poszła :555:

ja jeszcze popatrze na tv

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

12 paź 2007, 21:57

hehehe...dobrze ze nie musze tego oglądać :ico_sorki: :ico_brawa_01:

Zborra...a tesciowa co tak sie chce integrowac ze dluzej zostaje??

http://oniet.o0o.pl/Westbury/8-22/Daria ... html...dla poprawy nastroju :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-10-12, 22:05 ]
a z kontem to bardzo dobrze robicie Zborra...jak ja mialam roczek to mi tez mama zalozyla...i przez cale lata niezla sumka sie uzbierala..wiesz cala kase jaka dostawalam na urodziny i inne okazje to tam wplacala...i w wieku 18 lat to se na niezle wakacje jezdzilam...do teraz jest tam sporo..ale to na czarną godzine jak to sie mowi...my Mayi tez zakladamy...tu nawet rzad daje pierwsza wplate..i potem druga jak dziecko ma 7 lat...ale my z tego programu nie chcemy korzystac bo nie ma procentow...a zalozymy jej podkontodo naszego i tam jej fajny procent poleci....i bedzie mialo dziecko kase jak dorosnie...

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

12 paź 2007, 22:29

oki doki dobrej nocki :ico_spanko: :ico_spanko:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2007, 22:45

ja zycze spokojnej nocki...

u nas jutro bedzie małe zamieszanie, bo przyjezdzaja wymieniac drzwi wejsciowe...

:516:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

12 paź 2007, 23:36

a ja juz godzine w lozku lezalam i zasnąć nie moge :ico_zly: wiec przyszlam na tt...a tu juz nikogo nie ma :ico_olaboga: ...no coz..wiec gasze swiatelko dzisiaj...dobranoc

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2007, 23:51

:ico_nienie: ja jestem!
No wiecie...mamy dla Hani takie podkonto na J koncie, bo na maluszka nie można osobnego :ico_noniewiem: No i my na razie nie odkładamy, bo nie ma z czego...przecież nawet ją okradamy... :ico_noniewiem: To J rodzice dali nam kasę, a że ja nie chcę ich pieniędzy, to wpłaciliśmy Hance. I teraz postaram się choć 50zł co miesiąc odłożyć, niech ma dziecko!

Właśnie się budzi na jedzonko powoli.

Jutro jedziemy z J gdzieś na zakupy, ale raczej tylko dla niego żarcie na wyjazd i pooglądać wózki, bo nawet nie ma za co czegoś kupić.
Teściowa...?no nie wiem...mam nadzieję, że jutro pojedzie...a jak nie to :ico_zly: trudno, jakoś to wytrzymam.

Idę spać kochane, buziaczyska!!!

A...Massumi fajowe fotki!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2007, 06:12

Moke dziecko obudziło się o 5.30 jak mężulek wychodził do pracy i nie w głowie mu spanie-buszuje w łóżeczku a ja mam oczy jak zapałki :ico_zly: :ico_zly:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”