monika83 zapytaj w sklepie dr& herbs ,oni Ci cos doradza .jest w wiekszosci miastach...lepiej zapytac ...a ja dzis kupilam w tesco herbatke taka jakby uspokajajaco,moze to sobie kup .bo tam nie ma napewno zadnych przeciwskazan
to jest herbatka tescowa :SOOTHING zawiera ;camomile,lemon balm leaves ,aloe vera i jest napisane na niej,, a natural way to relax the senses,, herbatka ok 1 f ,a te chinskie ziolka 10f i tam jest 10 buteleczek,ale moj maly spal dzis do 12 ,wiec na razie sobie je odpuszczam
a najlepiej stosowac w ciazy na rozluznienie krople dr bacha np bach rescue remedy...one na 100% nie szkodza i chyba sa najlepsze z przetestowanych przeze mnie .mozesz tez kupic osobno i np mieszac ....
[ Dodano: 2007-10-13, 18:16 ]
http://drbach.pl/ poczytaj sobie...mozna to kupic w holland and barett lub w bootsie....
[ Dodano: 2007-10-13, 18:17 ]
ja mam 3 ,bo jak sie naczytalam o cudownym dzialaniu,to zaraz chcialam miec wszystkie ,ale T ostudzil moj zapal
[ Dodano: 2007-10-13, 18:21 ]
Monika na bolacy brzuszek polecam leniuchowanie jeszcze dzis zakupilam herbatke tetley plus wellbeing jest jeszcze uspokajajaca z rumiankiem ,dla mnie rewelacja,bo maly po nich nie ma problemow z kupka ja w ogole uwielbiam herbate ,wiec lubie pocudaczyc
ale najlepsza dla mnie zwykla czarna ,dlatego mi ta tetley pasuje,bo matylko jakies dodatki ziolowe,ale smak normalnej herbaty
[ Dodano: 2007-10-13, 18:27 ]
my juz po zakupkach ...w mamas and papas spodobal mi sie jeden wozek ,,zoom,, i nie jest drogi ,bo 125 f T podobaly sie jakies inne,tyle jest tego ,ze ciezko cos wybrac a moj maly znow zasnal na foteliku,przenioslam go i ani drgnal zmeczony po zakupach,bo w sklepie ogladal wszystko...w tesco spotkalismy znajoma z pracy Linde,fantastyczna kobieta ...takiej dobrej duszy dawno nie spotkalam ...a potem znow zobaczyla znajomego Polaka i zaczela sie zmiac ,ze my chyba w polsce jestesmy