kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku

14 paź 2007, 21:34

pokłóciłam się z T, albo to on się pokłócił ze mną... nasza rozmowa:
T: wiesz denerwuję się w nocy
ja: czym???
T: bo wstaję do dziecka, a Ty udajesz że śpisz...
ja: nie udaję po prostu śpię twardo bo jestem zmęczona całodziennym zajmowaniem się dzieckiem, gotowaniem, sprzątaniem, praniem, prasowaniem i naprawdę nie słyszę ze on się wierci...
T: to nie możesz spać jak on śpi...
ja: wiesz przecież że nie potrafię zasnąć w ciągu dnia, a Ty zamiast cieszyć się z tego że możesz mi pomóc i wyręczyć mnie to teraz mi wypominasz...a jeśli sie już obudzę i widzę że ty jesteś przy Mateuszku to śpię dalej...
T: ale ja muszę pracować i wstaję wcześnie, a potem jadę w trasę i też jestem zmęczony
ja: tak, ale w ciągu dnia to zajmujesz się dzieckiem 20 min wszystko robię ja i potrzebuję snu, jak karmiłam piersią to wstawałam 5,6 razy w ciągu nocy i nie narzekałam, dziecko to są obowiązki a ty o tym zapominasz i chcesz prowadzić życie takie jakie było zanim Mateuszek się pojawił na świecie, a to jest nierealne...są obowiązki i trtzzeba się z tym pogodzić, no chyba że ci to jednak bardzo przeszkadza, więc śpij w salonie...
T: skończyłem z tobą rozmowę...

mam dosyć, ja po prostu wykańczam się psychiczne przy T, on ma swoje hobby, jezdzi na treningi 2 razy w tyg plus niedziela mecz i jest ok... a ja... gdzie są zauważane moje potrzeby...., on chce skończyć studia... ja też bym chciała, nawet dziś się go zapytałam co z moimi studiami.. a on na to dowiedz sie o jakiś studiach przez internet.... tak sobie siedzę prsed kompem i płakać mi się chce, jest mi po prostu bardzo przykro, a miało być tak pięknie, widocznie nie jst mi pisane szczęście rodzinne.. a tak bardzo bym chciała stworzyć Mateuszkowi normalny szczęśliwy dom... nienawidzę go... po prostu go nienawidzę... a co najlepsze to tylko Wy wiecie jak jest naprawde... wszyscy inni myślą zę jest różowo... mam ochotę wyjść i nie wracać... dobrze że jutro poniedxiałek nie muszę oglądać jego gęby......................

ja jak zwykle narzekam pewnie macie już dość tych moich wywodów... przepraszam że ja ciągle o swoich problemach...

Maya Jagódka Kinga i Mili to sie mojemu dziecku przewróci w głowie... no ale pierwszą do której startował była Maya i został przyjęty... no to tak mi się wydaje że kto pierwszy ten lepszy... no chyba ze Maya jednak z synkiem Serenity zostanie to wtedy...hulaj dusza piekła nie ma.... :-D :-D :-D

oj Wy przynajmniej potraficie mi polepszyć humor, szkoda ze mieszkamy tak daleko od siebie... :ico_placzek:
Ostatnio zmieniony 14 paź 2007, 21:52 przez kate_k82, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2007, 21:34

:ico_nienie: Gosia Ty sobie nie leć w kulki!!! to mój zięć!!!

Anza zamieńmy się mężami! :-D :-D :-D

KUlka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: daj jednego ząbka nam!

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!

14 paź 2007, 21:38

Gosia i Kulka no superowi ci wasi faceci!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Zbora Ty mnie dobijaj z tym siadaniem :ico_olaboga: moja to jeszcze się obracać nie potrafi w żadną stronę :( a siadać owszem ale jak ją podciągnę i przytrzymam ... buuuuuu jak czytam że Wasze wszytkie się tak turlają to normalnie mam stres :ico_oczko: echhhhhh dobrze że tego zęba mamy to w kompleksy nie wpadniemy :ico_smiechbig:

kate_k82

14 paź 2007, 21:41

no wyścigi teraz będziemy urządzać który pierwszy sida ząbkuje raczkuje biega....
Mat też jeszcze nie siedzi, jeśli go podciągne to i owszem alę żeby sam z leżenia to :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 paź 2007, 21:42

Wskoczyłam na sekundę, żeby się pochwalić, że my też już stukamy łyżeczką o zębulka, prawa dolna jedynka :-D Fajnie bo to dziś w dniu urodzinek :-D
Zaraz poczytam co napisałyście to jeszcze Wam odpiszę.

Awatar użytkownika
anza

14 paź 2007, 21:44

No zborra, dawaj go :-D :-D :-D

eeeee chyba nie oddam swojego :ico_wstydzioch: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

14 paź 2007, 21:47

Kate !!!! Masz prawo do swojego szczescia ....... do samoraalizacji !!!! i jesli dasz sie teraz "sterowac " i zrezygnujesz ze swoich planow to pozniej bedzie tylko ciezej ........ WALCZ O SWOJE !!!!! NIE DAJ SIE ........... i powtarzaj sobie ,ze masz racje !!!!!!

Awatar użytkownika
anza

14 paź 2007, 21:47

kate_k82, :ico_pocieszyciel: oj z tym Twoim mężulkiem to Ci nie zazdroszczę, ech życie... może jeszcze się dogadacie z czasem? może musicie się "dotrzeć" - jak to się mówi... tylko ważne żeby chęci były z obu stron a nie tylko z Twojej
:ico_buziaczki_big: od nas na pocieszenie :-) pewnie marna pociecha ale zawsze coś :-D :ico_oczko:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

14 paź 2007, 21:48

a ja w miedzy czasie prosze o klik
tutaj http://s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53994

i tutaj
http://kulka.act4trees.com/

i tutaj www.pajacyk.pl

Awatar użytkownika
anza