witajcie
u nas koszmarnie zimno, zastanawiam się czy mam kożuch wyjąć, żeby wyjść na zewnątrz, niby słońce i ani jednej chmurki, ale ze 3 stopnie może, brrr.....
a u nas nocka troszkę lepsza, bo po kąpieli Tadzio spał prawie do wpół do pierwszej, ale nad ranem puscił takie prukanie, że sam się obudził i potem jakoś nie mógł się utulić od 5
joasiu mój Tadziu to już od jakiegoś czasu ćwiczy "szczękościski", tylko ja mam gorzej, bo panicz ma 1 ząbka
a co do Toyoty Avensis, to swego czasu też ją rozważaliśmy, ale wygrała Honda CR-V ze względu właśnie na rozmiar bagażnika, a teraz przy dwójce jest jak znalazł, bo jak się włoży wózek to przynajmniej jest trochę miejsca na bagaże
basiu ale ci fajnie, ja też uwielbiam tańczyć, ale u nas coś się pokończyły imprezki taneczne, teraz będzie więcej "nasiadówek"
w każdym razie, to super że masz takiego tancerza, przynajmniej się nie nudzisz, a mąż wspaniale cię poprowadzi i możecie zrobić małe show
violu mata mi się podoba, ale tak się zastanawiam czy nie jest troszkę za mała, tzn. teraz pewnie OK, ale czy na długo posłuży Milence?
a kombinezonik śliczniutki
sosim nie załamuj się, będzie dobrze już niedługo, ja też sobie to powtarzam codziennie jak mantrę jakąś
kinga bardzo dobry jest Dentinox na ząbkowanie, polecam
ula to prawda że w Tesco są super rzeczy, zastanawiam się tylko nad jakością, bo strasznie tanie niektóre, a czytalam taki artykuł, żeby uważać na rzeczy kupowane w hipermarketach, bo często bawełna z której są uszyte jest szkodliwa dla dzieci
nie wiem co o tym myśleć... ale przyznaję, że czasem sama też coś kupuję
a co do termometra, to ja taki sam wypróbowałam już na całej rodzince (kupiłam go jeszcze dla Wiki) i jest super