kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku

15 paź 2007, 09:46

DLA UROCZEJ NARZECZONEJ CAŁUSY OD NOWEGO NARZECZONEGO I GRATULACJE Z OKAZJ SKOŃCZENIA 5 MIESIĄCZKA

Obrazek

niestety z tym mieszkaniem to macie racje, gdy byliśmy sami w anglii to T był zupełnie inny, teraz się zmienił na gorsze trudno, ale z powodu kredytu to sprawa przesądzona więc muszę tu kwitnąć...najgorsze jest to ze to T nalegał na ślub, dziecko, a teraz ma to wszystko serdecznie w nonono, mnie jako kobietę to już wcale nie dostrzega, ale przyjdzie jeszcze czas że będzie miły.... poczekam, a teraz postanowiłam nie przejmować sietym co mówi, robi, po prostu będę tylko dla Mateuszka, i tak będzzie najlepiej... zobaczy jak to jest być odrzuconym, nie będę się prosić i robić słodkie oczka, koniec z tym, sam będzie sobie winien, zawsze ja ulegałam, będzie chciał żeby coś załatwić w swojej pracy, zawsze ja to robię, no bo to mój brat... a od dziś figa z makiem...i już nie będę się kłócić...

a my dziś pospaliśmy do 8 a teraz Mat szaleje na macie, a ja zabieram się za pranie i prasowanie jego ciuszków, co do ząbków, to jeszcze nic tam nie czuję, a siedzieć to tak ale jesli go podtrzymam, no i jeszcze przewracanie z brzuszka na plecki to jeszcze nie... ale myśle sobie że każde dziecko ma inne tempo rozwoju i wszystko będzie w swoim czasie

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 paź 2007, 09:58

kate_k82, i tak trzymaj!!!! :-D

kate_k82

15 paź 2007, 10:40

no jedno pranie rozwieszone, przed chwilą dzwoniła teściowa,żebym je rozwiesiła bo oni wsadzili pralka uprała ale rozwiesić to już :ico_nienie: Kasia zrobi.. odpowiedzialam że już to dawno zrobiłam, a ona no dziękuję... cóż się stało??? dziękuję słowo to nieczęsto pada z jej słów, Mały śpi, jego pranie już się pierze, trochę ogarnęłam domek a teraz przerwa jakaś mi się należy...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2007, 11:17

dzien dobry kochane majoweczki...
my zaczelismy dzien pomyslnie, maz załatwił sobie wolne zebyna zyczenie teściowej połozyc na nowo płytki na schodach wejsciowych.. :ico_szoking: ciesze sie ze w koncu znow jest wszystko w porzadku, mam nadzieje ze na długo :-)

ja juz :ico_duzepranko: dla małej zrobiłam i :ico_pranko: w miare dom ogarnełam, czekam na A. i musze jeszcze skoczyc do sklepu...
musimy dzis długo byc na dworze bo pogoda piekna :ico_brawa: trzeba korzystac :ico_oczko:

dla Majeczki naszej kochaniutkiej i słodziutkiej z okazji ukonczenia 5 miesiaczka moc :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2007, 12:23

:ico_tort: dla Majeczki

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2007, 12:35

Obrazek
Mayeczko kochana! życzę Ci, żebyś nadal była takim ślicznym słoneczkiem!!!

Dzień dobry, dzień dobry...nawet nie macie pojęcia jak dobry!!! :-D :-D :-D

Na początek jednak...Kate_k82dzwoniła??? :ico_szoking: toż Wy razem mieszkacie nie? ja nie mogę...teściowe do gazu :-D :-D :-D

Jagódka ale śliczna panienka! i jaka duża!!! super się robi, coraz ładniejszy pyzolek!!!

A w sprawie stosunków małżeńskich...i narzeczeńskich...itp...Chyba nie pozostaje robić nic innego, jak słuchać doświadczonych kobiet...czyli np. Sikorki :-D ja posłuchałam...i wiecie... :ico_wstydzioch: no czekał na mnie do północy...A potem jeszcze naszemu dziecku się przypomniało, że przecież jeść trzeba nie...No...a potem się działo...oj działo! :-D i mimo niewyspania...czuję się dziś rewelacyjnie! wszystko jakoś się poukładało...I teraz już nic mi nie przeszkodzi...nie pozwolę znów tego rozwalić! :ico_nienie: Mam nadzieję, że tak łatwo się nie poddamy i że nauczeni doświadczeniem...damy radę. J może tak nie do końca wie...co mi w głowie siedzi, ale ja już psychicznie stałam na krawędzi i daleko w dole widziałam nasze małżeństwo...No dobra, nie będę pier...bo jest ok! :-D

Byłyśmy się ważyć :-D no i może rewelacji nie ma...bo 6300g...przez 3tygodnie równe 350g...no niech i tak będzie. Ale podobno młoda ma 75cm! :ico_szoking: ja nie wiem, jak ona to zmierzyła...I dziś nie odpuszczę, sama ją zmierzę, bo coś mi się to nie chce w głowie zmieścić :ico_noniewiem:

Ja niedługo do pracy...Hanka śpi w wózku jeszcze, ale lada moment się obudzi na jedzonko. Zęba brak...wrócę wieczorem, po kąpusianiu. Miłego dnia!!!

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 paź 2007, 13:33

zborra, miło mi się zrobiło :-D. Pielęgnuj teraz te Wasze stosunki małżeńskie i dobry nastrój tak długo jak tylko się da :-D Ale taka jest prawda, nie ma ideałów, no i my też idealne nie jesteśmy. A "łóżko" naprawdę naprawia często konflikty, panowie jedzą nam potem z ręki :ico_oczko:

A my już po spacerku, faktycznie pięknie i cieplusio dziś, chyba GLIZDUNIA przysłała nam trochę tej pięknej pogody od siebie.
Teraz kończę obiadek i pranko do powieszenia, ale Karol ma dziś chyba kiepski humor, najchętniej cały czas byłby na rękach, nawet nowy gryzak nie pomaga, chyba drugi ząb mu dokucza.
A niedługo już będę się chwalić zakupami na zimę, czapę dziś kupiłam, kombinezon wczoraj na allegro i jeszcze jedną kurteczkę, bo było bardzo okazyjnie, jak już zbiorę wszystko, to popykam foteczki :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

15 paź 2007, 13:38

Gigantyczne podziekowania za zyczonka....

Zborra...no widzisz...trzeba bylo tak od razu :-D :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_oczko:

My z Maya ucinalysmy sobie dzis drzemke-i nie 15-minutowke tylko taka 1,5 godzinna :ico_brawa_01: :-D
teraz wstalam,pozmywalam...Maya w lezaczku a ja na tt :-D Mialysmy isc do sklepu ale jakos pogoda w czasie zmywania ulegla pogorszeniu i lipa...zaraz lunie....pranie wstawione tylko chcialam powiesic na dworze i znow niewypal :ico_noniewiem:

dzis ten fotograf nas czeka..ciekawe ile tu kosztuje taka przyjemnosc..hmmm no i jak Maya zapozuje? :ico_noniewiem: musi byc przeciez wdlug nowych wymogow! :ico_chory:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

15 paź 2007, 13:51

GLIZDUNIA, jeśli chodzi o zdjęcie do paszportu to w polsce są pewne odstępstwa jeśli chodzi o małe dzieci. Wiem że aż tak bardzo nie przestrzegają tych wszystkich wymogów. No bo jak np namówić 5miesięczne dziecko żeby patrzyło na wprost aparatu, albo nie robiło żadnego grymasu?? nie wiem jak jest w UK

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2007, 13:55

Ewcik pisze:No bo jak np namówić 5miesięczne dziecko żeby patrzyło na wprost aparatu

mojej nie trzeba namawiac - sama patrzy sie w obiektyw - modelka mi rosnie

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”