no to wróciliśmy
eska pisze: Tylko nie mów że teściu gotuje ci obiadki
eska obiadki gotuje teściowa
i brawa dla Alusia za spokojną kąpiel w wiadrku
mama_zuzi1980 pisze:Kurcze moja mala tez sie drze jak opetana przy kapieli, i moje rady z cieplejsza woda, pieluszka tez o d... rozbic
no u nas cieplejsza woda zadziałała
Szymuś nawet jak głodny leży cicho w wanience i obserwuje
eska pisze:mama i tak była w szoku że tak długo pozwoliłam mu spac na dworze
ja tam nie patrze na zegarek jak wybywam z domku, wiadomo musze wrócic na karmienie, ale jakos nie ograniczam czasowo Szymusiowi spacerków, dzieciaczki sie muszą zahartować przed zimą
agnieszka pisze:500 zł miesięcznie i przychodziła do domu mówiąc że jest głodna
to rzeczywiście sie cenią w tym przedszkolu
chyba jednak warto poczekać na to za połowe ceny.
Dominisia Jasiu cudny i jak ładnie ubrany
a ta ostania fotka chyba dla nietoperzy
the best, brawa dla mamuśki
na urodzinkach u tatusia troszke posiedzilismy, najedlismy sie slodkosci a pozniej od razu na rehabilitacje.
nie mogłam wcześniej nic napisać bo jak przyjechaliśmy to szybko kąpanie, karmienie i myślałam że będzie spanko...ale niee mój Szymul dzisiaj pokazał swoje oblicze, nie wiem normalnie czy go brzuszek bolał czy co...zrobił kupala i dalej nie chciał spać, normalnie pierwszy raz w domu wpadał w taki ryk że hej. MOże był rozdrażniony po tej rehabilitacji bo tam to sie napłakał
chociaż dziś wogóle nie ćwiczył tylko ten rehabilitant pokazywał nam jak mamy go pielęgnować, ubierać, nosić żeby od razu ćwiczyć z nim. POstanowiliśmy z M że dajemy Szymulowi troche czasu bez rehabilitacji, tzn. jutro bede dzwonić żeby umówic wizyte u bardzo dobrego neurologa i chce zobaczyc co on nam powie, bo wiadomo co lekarz to lekarz...przyjechałam do domu i powiem wam szczerze że miałam wyrzuty sumienia że może źle robimy że na razie rezygnujemy z tej rehabilitacji, ale ja sie chce upewnić że kasa którą mam zainwestować naprawde przyczyni sie do zdrowia mojego maluszka bo to jest dla mnie najważniejsze.
a jeśli chodzi o te opłaty za rehabilitacje, to niby możemy sie umówić do poradni neurologicznej na NFZ ale terminy dopiero na przyszły rok
wiec zdecydowałam ze pojde do neurologa prywatnie, jak powie ze trzeba rehabilitowac to wroce do tego rehabilitanta (tak sie umówiłam z nim) i dodatkowo ustale sobie termin na NFZ, po prostu bede chodzic prywatnie a później jak przyjdzie termin to może przeskocze na NFZ no zobaczymy jeszcze
...jakiegoś doła chyba przez to łapie
uciekam wyciągnąc pranko bo Szymuś usnął to powiesze na suszarce.
do juterka
[ Dodano: 2007-10-16, 09:12 ]jak to ja pierwsza????
widze że kończe i zaczynam dzień postami na TT
gdzie sie podziewacie???