Dzień Dooooooooooobryyyyyyyyy!!!!!
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Trochę mnie znowu nie było, ale w weekend szkoła od rana do wieczora a wczoraj pełno spraw do załatwienia.
Trochę ze wstydem
ale wszystkim solenizantom chciałam złożyć najserdeczniejsze życzonka
jagodka24, mój Krystianek jeszcze nie ma narzeczonej więc może umówimy nasze szkraby ???
GLIZDUNIA, zaszalałaś
i
za wygrany kocyk
kamizela, rzeczy też śliczne. Teraz i ja muszę się wybrać na jakieś zakupy zimowe.
Sikorka, dziękuję za przepis, będę miała jak nie będzie pomysłu na obiad
kate_k82, trzymam kciuki żeby wszystko jakoś się poukładało i żeby było Ci lepiej w tym związku. Jakiś czas temu też mieliśmy podobne kłótie z M., ale na szczęście jakoś doszliśmy do porozumienia. Mimo że czasem jeszcze się nie możemy dogadać (bo to mecze, gry czy komputer jest dla niego czasem ważniejszy), ale kompromisem da się daleko zajść..
Anza mój mąż też zawsze zwarty i gotowy, tylko że ja nie miałam ochoty prawie nidgy, ale pomyślałam że to od tabletek, które brałam. Razem postanowiliśmy że już nie będę brała i teraz libido wzrasta i mam chętkę na swojego mężusia.
Zbora tak trzymać
[ Dodano: 2007-10-16, 10:51 ]GLIZDUNIA, mnie też dreszczyk przeszedł, chociaż nie wierzę żeby to miało być jakieś objawienie.
KUlka, żeby mój maluszek tak ładnie spał to byłabym przeszczęśliwa. A teraz przez te swędzące dziąsła to budzi się 2-3 razy.
A było też wcześniej o kulaniu. Mój mały też nie kulał sie za bardzo, ale ostatnio jak leżałam z nim na kocyku to się kulną i parę razy mu się udało, ale tylko przez prawy boczek.