Awatar użytkownika
asiula26
Beze mnie to forum nie istnieje!

16 paź 2007, 12:00

Kamilko Emisia przez 2 dni cisła sama kupkę i już miałam nadzieję że się jej to unormoała a tu znów ma problemy, więc ja jej przygonam mnóżki do brzuszka rowerek robie, i jak przetrę kilka razy pupkę mocniej chusteczką to w końcu biedna wyciska mega kupsko. Moja mama powiedział że to następstwo kolek że takie ma problemy z kupkaniem i że mnie męczyło identycznie. Normalnie co złego to ma po mnie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2007, 12:02

MOJA niunia robi kupki reguralnie co 2 dni i niema z tym problemu,zawsze przed kapaniem walnie megaaaaaaaaaaaaa kupskooooooooo :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-10-16, 12:05 ]
ooooooooo nie zauwazylam ze KAMILKA napisala ,spoko nie obudzilas Wikusi ona po kapieli to jak zasnie to ani mlot pnelmatyczny ja nie obudzi :-D spoko dzwon czesciej hi hi :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

16 paź 2007, 12:27

czesc dziewczyny
nie mam weny na pisanie ,chcialam sie przywitac.maly jak zwykle oglada tv :ico_haha_01: ja nie wiem,ale on jakis kinomaniak rosnie ....mowi Wam jaki zainteresowany i spokojny :-D

Awatar użytkownika
asiula26

16 paź 2007, 13:03

Emilka też lubi oglądać ale ja jej nie pozwalam bo my mamy taki zwykły TV nie LCD ale jak tylko zobaczy telewizor to sie gali jak ciele w namalowane wrota :-D

[ Dodano: 2007-10-16, 13:04 ]
Lucy Oliverek jest przesłodki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 paź 2007, 13:46

Dzien dobry.
Choc wcale taki dobry to on nie jest. Ja nie wiem, chyba przegiełam pałke z tym wprowadzaniem nowosci. Lodowa wypchana sloiczkami.. A Misiek :ico_olaboga: :ico_noniewiem: tragedia.. Dawalam mu marcheweczke - i bylo ok. Dostawal soczek jablkowy - tez spoko. Jabluszka juz tak nie chcial chetnie wcinac.. No wiec moze marcheweczka z jabluszkiem - po trszku, ale jadł..
Do tego dostawał kaszki do mleka na dobranoc i w nocy.
A kaszka- bezmleczna- z jabluszkiem.. Super. Teraz zaserwowalismy banana - no i meksyk! Skora czerwona, w plamki, sucha.. Nawet tony oilatum nic nie pomagaja! I masz babo placek. Chcialam zeby Misio sie rozsmakował w pysznosciach.. I mam- Miska w czerwone ciapki -nonono blada!
Koniec wprowadzania.
Kaszka do smieci,
sloiczki sama wetne..
No i co.? A on taki glodomor.. Taki dzikus na to zarcie, ze na noc kaszy to pochłania 250 ml! Fakt - je rzadziej.. no ale z jakim smakiem!
A dzis -maruda. Az dzieciakanie poznaje. Ubralam mu nowe wesole zielone spodenki. A dzieciak - czarny charakterek! Marudzi, placze, jeczy, steka.. Zabawki bee, jedzenie bee, soczek bee.. Tylko raczki jeszcze znosne sa. Echh..
Czemu te dzieci sa takie skomplikowane!? MAcie pomysl, o co chodzi? Bo ja juz po scianach chodze z niepokoju! :ico_olaboga:

A pozytywnym aspektem dnia jest to, ze zabukowalismy bilety na lot do Dublina! Lecimy 4ego grudnia! Wracamy 6ego baardzo rano, ale to i tak poltora dnia spedzonego z moja Psiapsiola! Nie wiem tylko jak zniose to, ze bee bez Miska. Jak ide do szkoly na pol dnia,towariujei wydzwaniam co i jak w domku.. A tam-bede daleko.. I nie bede widziala jego buzki..Ech.. :ico_placzek: ale kupie mu jakies fajne cudenka i jak wroce, to bede miala nowy zapas pozytywnej energii!!!

O. Misiek wcale nie spi. Odkrywa swoje raczki.Powoli macha nimi sobie przed oczami i wgapia sie w nie z zaciekawieniem. Szkoda, ze nie kreci go tak jedzenie dzisiaj... Ech..

Dzisiaj musze dreptac na poczte, wyslac paczki!!! Potem jade do grafika ustalac sprawe strony i szablonu.. No bo interes sie w koncu rozrasta hihi! I musze jakos te aukcje doprowadzic do porzadku. A Duzy - nie kwapił sie do tego przez pol roku.
Ugotuje jeszczejakis obiadek i potem brykam z Małymna spacer - w spacerowce! :ico_szoking:
Bo klops tak sie rozrosł, ze na długosc juz był w gondoli na styk, a w zerz- musiał miec łapki w gorze jak lunatyk, bo ciasno w ramionkach hihi :): No i dzis montowałam spacerowe. Fajnie. Tylko nie mam mozliwosci wozenia go buzka do mnie- tylko do przodu.. No ale trudno - syn mi dorasta haha:):

Piszecie ze u was pieknie- u mnie nie do konca- bo niebo zabite chmurami ciasno.. I wcale nie jest tak atrakcyjnie. No ale na spacer pojde. Bo jednak dzieciaczek lepiej chrapie jak powdycha sobie swiezego powietrza!

Lucy - fajnie ze macie ten LCD mymamy stary telewizor, wielki.. ale nie tej nowej generacji. I musze Miska obkladac wysoko poduchami, zeby nie patrzyłsie tam.
Asiu - no tak tojestz tymi kupami - ja tez ciagle walcze.. A to sraczka, a to zatwardzenie.. I tak w kolko.
Frydza- znam ten bol, jak psiapsiola wraca do domciu - za granica.. Tez zawsze wtedy chodze dwa tygodnie i przyzwyczajam sie znow do tego, ze jej nie ma obok :(
Karla- faktycznie, kiepsko te pucki wysypało. Ja to wszystko kojarze ze kaza bialkowa, ale do pewnie nie to.. Najlepiej zapytaj lekarza.. bo ja to nie doradze :/

Uciekam pakowac paczki.

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

16 paź 2007, 14:44

dziewczyny ja na sekundke ,bo jestem taka podekscytowana,ze szok...przez przypadek zobaczylam,ze Oliverkowi przebil sie pierwszy zabek na dole :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tak niepostrzezenie ,nie mial czerwonych dziaselek ,tylko go swedzialy i wkladal raczki i wszystko i slinil sie straszliwie....ale nie wiedzialam,ze to juz,bo marudzil tyle co zwykle :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 paź 2007, 15:04

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Lucy - brawoooo brawooo! Super Dzielny Oli!

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2007, 15:31

BRAWO BRAWO :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: DLA OLIWIERKA :-D

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

16 paź 2007, 15:39

. Normalnie co złego to ma po mnie :ico_olaboga:
Asiu nawet tak nie myśl. Takie jest życie i nie masz na to wpływu.
A powiedz czy ona robi kupkę na rzadką czy taką zbitą??
:-D spoko dzwon czesciej hi hi :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Lepiej się nie deklaruj bo później sie mnie nie pozbędziesz hehe :619:

Lucy ja mam ciągle wyrzuty sumienia, że daję mu oglądać tv. Ale pytam się dlaczego nie wolno?? Po pierwsze te oczy... no ale jak LCD to odpada. A po drugie słyszałam w telewizji jak mówili, że dziecko jeszcze nie ma układu nerwowego tak rozwiniętego i dlatego nie powinno sie pozwalać. No ale sie zastanawiam, czy jakieś kolorowe bajeczki to tez szkodzą?? Sama juz nie wiem.

Juli mój tez przed chwila marudził jak jasny gwint, ale okazało się, że jest taki zmęczony i nie może juz dłużej wytrzymać a zasnąć to też już trudno. Matka przecież obudziła dziecko i poprzednia drzemka była skrócona.Ale wykorzystałam ostatnią deske ratunku... mój big cyc. No i jak tylko złapał go to oczy w orbitę. No i teraz chrapie sobie a mamusia klika. W międzyczasie gotuję makaronik, sosik już zrobiony i zaraz będę szamać bo wysrałam chyba wszystko co możliwe (sorry za dosłowność).

A z tym wprowadzaniem pokarmów to po prostu przyhamuj. Pomalutku. ja na razie na jabłku stanęłam i sie czaję co dalej... A marchewkę to surową czy gotowaną dawałyście?? A swoją drogą Juli... dobrze, że chociaż nonono blada :-D .

A z wyjazdem to masz fajnie. Też bym się gdzieś wyrwała.

A ja dziś mam dzień w piżamie. Nie ubralam się do tej pory i już nie zamierzam. Chora to chora. Polenię sie trochę a co.

[ Dodano: 2007-10-16, 15:41 ]
Napisałam tego maila jakis czas temu i mi coś się popsuło i nie było TT. Ale skopiowałam hehe. Szczwana sztuka ze mnie.

Lucy ależ nowina!!!! Brawo dla Oliego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Dawaj fotkę!!!!

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2007, 15:49

KAMILKA a dzwon dzwon ja to klachula jestem takze luzik :-D :-D :-D :-D :-D SZCZWANA SZTUKA ZE MNIE HI HI :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

[ Dodano: 2007-10-16, 16:03 ]
patrzcie co zamowilam :-D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=256866538

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”