Kobitki piknie,piknie
I TO SIę CHWALI, przynajmiej jest co czytać, stronnice lecą do przodu, no rewelacja,zajefajnie
Normalnie jak dostałam wiadomość na gg od BEATY i weszłam na na nasz wątek, to omało co spadłabym z krzesła poprostu
I TAK MA BYć!!!
Niebędę się rozdrabniać, wszystkie foty poprostu superanckie, rewela.Począwszy od tych ślubnych- dziewczyny, aż was niepoznałam takie laski że głowa boli,fiu,fiu
Dzieciaszki, wspaniałe, takie jeszcze nieosuszone z tym talkiem, szał ciał/ nigdy niezapomnę tego momentu jak i jednego i drugiego położyli mi odrazu po porodzie na piersi :ico_buziaczki_big: w tym cudownym momencie zapomina się o wszystkim,o bólu, braku sił poprostu o wszystkim...Ten pierwszy krzyk, to jest to

Ale dobra,jak tylko poszukam w kompie to tez wam wkleję!
gozdzik, te włoski

jak VIOLETTA WILLAS- PODZIEL SIę!
urmajo, biedna jesteś z tym jedzeniem dla Majeczki, poprostu czeski film! Ale dobrze że idziesz do tego lekarza, to się wszystkiego dowiesz, czymam kciuki
Aga26, wszystkiego najlepszego dla Emi na te 7miesięcy :ico_prezent: i dużo zdrówka, dla niej jak i dla ciebie :ico_buziaczki_big:
__DOMI__, ooojjj, nasz Krzysio (gdzieś go zawiało)? Może też dlatego ci płakał, bo ból uszka ściąga i boli - zwłaszcza takie maleństwo

ucałuj go od nas i przesyłamy dobre, co tam bardzo dobre fluidy, czymajcie się

A jak masz jakieś problemu i chciałabyś się wyżalić, a tak jest na ogół lepiej psychicznie, ulży ci , to pamiętaj że masz nas superowskie marcóweczki i my zawsze służymy radą i pomocą.
Dziewczyny po to też mamy ten nasz wątek, żeby pisać o wszystkim... nawet o nonono marynie, no nie???
A teraz wkleję wam jedno z moich ślubnych zdjęc,tyle tylko że też roboine zdjęcie- zdjęcia! Jutro za dnia zrobie, powinny być lepiej widoczne, a właśnie
urmajo, jak to zrobiłaś że tak ładnie ci wyszło to zdjęcie ślubne?
Ale się rozpisałam, aaa macie czytajcie