Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

17 paź 2007, 20:42

Moje kochane dziewczyny JESTEM :509:
No nareście mogę klikać, straszne to było cały dzień- cisza, masakra, uzależnienie bez kitu :ico_brawa_01: :-D
Szczerze mówiąc myślałam że nikt niezauważy, że mnie niema, a co tam jakaś Gośka...a tu serdeczne dzieńki i buziolki dla was ;-) I już zdaję wam relacje z całego dnia!
Tak jak wam przekazała moja przyjaciółka padł mi komp! Gadam sobie fajnie z Beti, aż tu nagle buuu...monitor mi się wyłączył, komputer też i nonono goła, hi,hi Oczywiście prędko telefon do przyjaciela :-D mężusia z błaganiem żeby pomógł na odległość, fakt dał mi instrukcje co i jak, ale to niepomogło :ico_olaboga: wyłączenie go kompletnie z sieci też niezadziałało :ico_noniewiem: więc miałam potraktować go po rusku, hi,hi- walnąć go raz a pożądnie hmmm tylko że to tez niezadziałało!!! Masakra, zostało mi tylko juz czekać na niego jak przyjedzie z pracy. Całe szczęście że była przepiękna pogoda, bo tak to ja niewiem :ico_olaboga: Mało tego, posprzątałam na cały tydzień chyba :-D zdążyłam zrobić obiad, pranie, odkurzanie, mycie podłóg, mycie okien (tylko 2), ale zawsze, ogólny błysk w salonie i sypialni :ico_brawa_01: Mówię wam- szał ciał, to nic że zmachana jestem jak niewiem co, ale ile zrobione :ico_brawa_01: Tak szczerze wam się przyznam(tylko cicho) zresztą zawsze mówiłam tak mojemu mężowi i go wyzywałam, że komp to połykacz czasu- strasznie! Gdyby pewnie nie to że niemiałam dostępu do kompa to tyle żeczy bym dzis niezrobiła, a zresztą i tak była zajefajna pogoda to i tak bym wybyła. No od jutra ma być już taki syf z pogodą :ico_placzek:
A Micho nocka jak zwykle przespana, mało tego popołudniu ja zasnął to spał 3godz, że dochodziłam i zagladałam czy oddycha :ico_haha_01:
A co do obiadków, to ja też gotuję na skrzydełkach z kurczaka lub indyka, pózniej razem z warzywkami wszystko miksuję i już, tyle tylko że mój Micho lubi takie gęściejsze niż takie przwdziwe zupki.
BETI-przepraszam cię, że tak nagle mnie wcięło, gdybym miała numer tel. na komórkę to bym dała ci znac a tak to pechozol :ico_haha_02:
urmajo, żal mi Majeczki, ale :ico_brawa_01: za to że była dzielna. Oby juz wszystko się unormowało, dosyc tego chorubska, paszła a kysz... :ico_zly: Dzięki za info co do zdjęć, tak też myślałam. Ale ja niestety mam jeden z pierwszych cyfrowych aparatów Kodakowskich i niestety niemam tej obcji :ico_placzek:
karolina24, dla Maciusia za przespana całą nockę, bierze przykład od psełdo braciszka blizniaka :-D :-D :-D
gozdzik, co ja widzę :ico_szoking: tworzysz drzewko genealogiczne???SUPER :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 paź 2007, 20:51

Super ze juz jesteś :-D trafiłam na fajna stronke www.moikrewni.pl i mnie wciagło :-D

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

17 paź 2007, 21:38

gozdzikowa ja tez natknełam sie na tą stronke , wesżłam na swoje forum regionalne a tam takaaaaaaa reklama ....

gosia superrr ,że juz jesteś :ico_brawa_01: :527:

A ja miałam dzis akcje po południu :ico_placzek: :ico_placzek:

Niestety moje złoto z paluchów poszło całeee :ico_placzek: - tak mi spuchy palce i obrosły tłuszczem ,że nie dało ich ich sie sciągnąc w zaden sposób , zaczełam sie zle czuc coś z sercem od tych ucisków straciłam świadomość niewiedziałam co sie zemna dzieje :ico_olaboga: pierścionki wrzynały mi sie w paluchy skóra zaczeła sie odpazać kosci bolały masakraa :ico_placzek: .. na samą mysl ,ze jestem tak uwieziona z tym ,ze bede miała rany chciało mi sie wyc ..... no i trza było ciąc 2 pierścionki poszły o kant nonono :ico_zly: 3 udało mi sie cudem jakos ehh.. sciagnąc ocalał :ico_brawa_01: ,ale obrączka była masakra najgorsza bo gruba i szeroka ,która najgorzej mi sie wzarła w skóre wiec mysle se :ico_noniewiem: co mam z tym teraz zrobic? zwariuje zaraz ,no ale cuż od czego ma sie sasiadów :ico_noniewiem: wiec biegiem na dół do szklarza sąsiada on ma pełno tych róznych narzedzi i znalazł cegi nooo smiechu i strachu było co niemiara az mi sie łezka w oczku zakreciła jak patrzałam ,ze mi musi zepsuc :ico_placzek: z 4 tylko jeden ocalał .... wiecej juz nie załoze zadnego :ico_zly: :ico_puknij: :ico_nienie:

no to tyle :ico_oczko:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 paź 2007, 21:42

tak mi przykro :ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
nana

17 paź 2007, 22:16

Beatko specialnie dla Ciebie troszkę pikantniejsze zdięcie :-D

Obrazek

A oto reszta obiecanych zdjęć, wyszły tak jak wyszły ale są :-D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2007-10-17, 22:45 ]
beatris75, ja pierdziulę :ico_szoking: :ico_szoking: Cioteczka ty lepiej naginaj do lekarza jak tylko będziesz mogła! Masz problemy z serduchem, a z tym niema żartów :569: a jak u ciebie z krążeniem? I niezwalaj tego wszystkiego na tusze, jestes jaka jesteś i tyle, a jeszcze schudniesz tym się nieobawiaj. Wystarczy zdziebko wiecej nerwów- zresztą za chwile będziesz miała dosyć ruchu przy Ami jak zacznie biegać :-D :-D
No więc wiesz, nieprzeginaj kobieto i zrób coś z tym/ mąż daleko więc ci niepomoże obecnie, także wiesz :ico_nerwusek: :ico_pocieszyciel: Hmmm , ale się zmartwiłam tobą :ico_placzek: :ico_placzek: , tak mi przykro się zrobiło, jak napisałaś o tej obrączce- bo tam pierściąnki mężuś ci kupi nowe, o to się nie bój!!!

[ Dodano: 2007-10-17, 23:07 ]
Dobra kobitki ja padam. Dobrej nocki Wam i sobie życzę. Dobranoc.

[ Dodano: 2007-10-18, 09:30 ]

DZIEń DOBEREK WSZYSTKIM :ico_haha_02:
Co to dzisiaj jest, ja kończyłam i ja zaczynam?? Gdzie jesteście w taką pogodę??

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

18 paź 2007, 09:46

witajcie.

U nas nocka ok. Majka obudziła się tylko 2 razy. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ale za to start miała straszny. Wieczorem zanim zasnęła na dobre, strasznie płakała, bolał ją chyba brzuszek. Może to po bactrimie? :ico_noniewiem:

Teraz siedzi i ziewa, więc za chwilkę drzemeczka.

beatris75 Ty koniecznie udaj się do doktora. :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

U nas pogoda barowa, więc siedzimy w domu. Może nawet uda mi się posprzątać :-D

Nana zdjęcia super.

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

18 paź 2007, 09:53

Witajcie
U nas nocka ok nie chwale bo sie neichwali podobno dzieci (keidys pochwalilam MAciusia ze zjadl ladnie zupke i nastepengo dnia juz plul nia wiec...)
Macius sie wlasnie obudzil wiec teraz u nas beda zabawy a na dwor to nawet sie nie szykuje bo dzis ochydnie pogoda barowa jak to Urmajo napisala :) Pozdrawiam Was kobitki
Nana fajne fotki

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

18 paź 2007, 09:58

:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: GOSIA JESTEM POD WRAŻENIEM !!! ale super foty a szczególnie ta 1 :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Dziś juz troszke lepiej ,ale wysokie ciśnienie mi doskwiera :ico_zly: palec po obrączce to masakra :ico_olaboga: no ale cuz nie było mi dane chyba swoja zgubiłam w pół roku po ślubie pierwszej zimy jk ściagałam rękawiczke dzies pod sklepem bo była za luzna mój maz mi odstapił swoja nie moze nosic bo mu paluchy puchły ,wiec se zmiejszyłam no i nosiłam tyle lat jakies przyzwyczajenie normalnie i zareczynowy pierscionek poszedł w h...tez normalnie mi teraz jakos tak dziwnie bez tego :ico_placzek: no ale co zrobic zdrowie wazniejsze .

Dostałam wczoraj drugą taką samą paczke z BOBOVITY wszystko to samo było, innych wczesniej nie dostałam z NESTLI nie,sie dziwiłam kiedy listonoszka przyniosła takie samo pudełko myslałam ,ze bedzie w niej cos innego ,a tu to samo wszystko OK ale zamiast tej ochydnej zupki ,która jest tak strasznie wodnista i bardzo niesmaczna powinni dac jakis deserek , no ale cuz co do zupek z BOBOVITY to sie przekonałam one tak strasznie niedobre są juz próbowałam wielu i każda jest blee :587: Amelka uwielbia tylko GERBERA no i moje oczywiście własne :-D

[ Dodano: 2007-10-18, 10:05 ]
młoda własnie zasneła ide se kawke strzele :ico_kawa:
:ico_noniewiem: mniammm:

Awatar użytkownika
urmajo

18 paź 2007, 10:14

No Majeczka śpi. ja właśnie :ico_pranko: i mam trochę czasu na tt.

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

18 paź 2007, 10:27

urmajo nie tylko ty :578: nie jestes sama tez moge teraz troszke popisac na TT :-D

[ Dodano: 2007-10-18, 10:30 ]
zauwazyłam ,że miedzy godz. 10-11 jest masa ludzików tu :ico_brawa_01: pewnie większości dzieciaczków śpi o tej porze ,a mamusie śmigaja po topikach :ico_haha_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”