Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

17 paź 2007, 18:42

caro, mam i miala identyczne marzenie jak ty :ico_szoking: :-D

kamelek1, moja pediatra dzis powiedziala,ze czasem matki musza wymyslac "cuda na kiju" zeby znalezc sposob na swoje dziecko :ico_olaboga:

Andrzejek zdrowy tylko marudny - jak nie on - bo ida mu jedynki z gory :ico_szoking:

delicja,ja nie mam dalej ale babka powiedziala mi,ze dopoki karmie cycusiem - nawet raz dziennie to jest ok - ale mam zapalenie jakies i dostalam globulki :ico_zly:

caro, zazdroszcze ci zakupow.My przez te leki dla Andrzejak jestesmy w plecy w tym miesiacu - bez szalenstw :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Blanka26
Trzy tysiące lat minęło...

17 paź 2007, 18:54

trgh ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffvrvers f j5 mj mi99uhhjbjj m9m //l mymmmmmmmmmmmj
a to wiadomosc od oleni :-D

[ Dodano: 2007-10-17, 19:00 ]
jak się dorwała do klawiatury, myślałam ,że mi rozwali :-D
caro cieszę się że zakupy się udały :-) , mnie nic tak nie poprawi humoru jak udane zakupy :-D drobnostką potrafię się cieszyć jak dziecko :-D
Rybciu mam nadzieję, że ta infekcja szybko przejdzie

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

17 paź 2007, 19:10

delicja, my ciebie tez Olenko pozdrawiamy - Andrzejek mi przetłumaczyl,ze to byly pozdrowienia :-D

A co do infekcji to podobno 3 dni i po infekcji :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Blanka26

17 paź 2007, 19:48

:ico_brawa_01: zdolne te nasze dzieciaki :-D :-D :-D :ico_brawa_01:
to dobrze, że to nic poważnego :-)
a moja olenia wykąpana, śpi, a ja mam czas dla siebie :ico_brawa_01:

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

17 paź 2007, 20:45

Cześc Laseczki.
U nas wszystko wporządeczku, Kamil wyniczki ma dobre, tylko nie został zaszczepiony bo Pani pielegniarka poszła sobie na urlop, a nikt jej nie zastapi.

kamelek1, pomalutku malutka się nauczy chwytać smoczek moze daj jej się najpierw pobawić, pogryś moze jakoś chwyci i zaście. Kamil równiez nie potrafił chwycić smoczka, a teraz ciągnie aż mu się uszy trzęsą.

caro, to super że udały ci się zakupy, ja ostatnio tez wydałam majątek na małego, jak zwykle zakupy w tesco, nie moge tam chodzić bo za duzo wydaje.

delicja, Kamil również uwiebia walic w klawiature, ostatnio nawet napisał "cyc" myślałam że się posikam, ciekawe co miał na myśli.
Czekamy razem z toba do piątku na te wyniczki, i niech ta nasza Oleńka wyzdrowieje od tych wstretnych chrost.

A mam pytanko czy dawałyscie juz dzieciaczką chrupki kukurydziane?????

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

17 paź 2007, 21:37

zdolne te nasze dzieciaki
prawda ?? :-D

hektorka, ja dawalam - nawet zjadl ale jeszcze nie kuma o co z nimi chodzi :ico_wstydzioch:

kari24
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

17 paź 2007, 22:00

Cześć dziewczyny :-D
Melduję się wieczorową porą :ico_sorki: . Ze zdrówkiem dzieci już troszkę lepiej, jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że nie długo im przejdzie. Pozatem to korzystamy ze słoneczka, byliśmy dzisiaj cały dzień u rodziców i na prawdę miło spędziliśmy czas. Jutro czwartek czeka mnie poranne wstawanie, a tak mi się nie chce :ico_placzek: , no ale jak mi się zachciało dodatkowej kaski to teraz trzeba cierpieć :ico_olaboga: .
Dziewczyny wybaczcie, że nie odp ale zmykam do łóżka, bo syn ze dwa razy mnie pewnie obudzi w nocy, a muszę zwlec się z łóżka o 5.00. Wogóle wszystkie nasze dzieciaki piękne, jak patrzę na zdjęcia szkrabów to aż mi się :ico_placzek: chce, czas tak szybko płynie, niedawno jeszcze byłyśmy 2w1, a tu już dzieciaki takie duże.
Pozdrawiam i spokojnej nocki życzę :-)

Awatar użytkownika
Kolka

17 paź 2007, 22:13

Puk Puk :-)
Delicja- a już myślałam, że zostanę znowu ciotką... A tu ciotka do Ciebie przyjechała :-) Ale skoro Ty się cieszysz to i ja muszę :-D Wyniki będą dobre- zobaczysz, już wkrótce zapomnisz co to krostki itp

Caro- to fajnie, że zakupy się udały. ja ostatnio też głównie kupuję tylko Julce a sobie takie różne duperszmity do higieny. No kurtkę kupiłam, ale musiałam. W planie mam jeszcze dżinsy. A dziś pojechaliśmy do Warszawy- po część do samochodu. Pozbyliśmy się kasy. Obok była Ikea itp i jak tu było nie zajrzeć?? Szukałam ciepłej kołdry dla Julci, bo te co mamy z allegro to cieniuśkie- na zimę nie bardzo- przynajmniej nie u nas, kiedy nie mamy w domy stałej temperatury. No, ale tam chyba nie bardzo poinformowany personel mają. Były fajne- wisiały, ale pani powiedziała, że to co wisi to tylko ot tak sobie a oni sprzedają poszewki a wypełnienia sa na dole. To poszliśmy na dół- tam nie mają- kazali wrócić na górę :ico_zly: A wiecie jak tam jest- żeby dojść do jednego działu to trzeba wszystko dookoła obejść. No i nie takie numery z Julką, która sobie przypomniała, że wypadałoby co nieco przekąsić. A u niej to krótki temat :ico_olaboga: przy drzwiach stwierdziliśmy z R, że głupio tak wyjść z pustymi łapami :ico_haha_01: No więc wróciliśmy sie kawałek i kupiliśmy 2 kwiatki w doniczkach do domciu :-D I jakąś badziewiastą maskotkę Julce :ico_haha_01: No i jakby nie było, to coś tam w stolicy zakupiliśmy :-D Nic to, że to samo mogłam kupić u siebie, w pierwszej lepszej kwiaciarni- jakby co to mam kwiaty z samej Ikei :-D

I mój malutki szkodnik- ale ćśśś... dokonał pewnych szkód w sklepie- bo trzymałam ja na rękach przodem do siebie i oglądałam jedne kwiatki... Nagle słyszę R mówi: O ku..a! A moje dziecko wyrwało gardenię z doniczki za mną :ico_olaboga: Potem rozwaliła po podłodze jakieś sztuczne...

A propos komputerów- ona klika zawsze na gg ze swoją chrzestną :-D I dziś znalazła jakąś kombinację klawiszy, że nagle komp przeszedł mi w stan wstrzymania. I to tak skutecznie się wstrzymał, że musiałam resetować :ico_olaboga:
Takiego mam dzidziusia moje drogie koleżanki :-D

[ Dodano: 2007-10-17 ]
W sumie dobrze, że mi jeszcze hasła nie zmieniła :-D
Hektorka- ja chrupki czasem daję- kupuje jej takie pałeczki kukurydziane. Zawzięcie je mamle a ja mam zawsze multum prania, itp, bo to przykleja sie wszędzie. Wczoraj trzepałam ją na dworze. Ale cóż- moje dziecko się cieszy, to ja nie mam wyjścia :-D Czasem wcina tez biszkopty, ale nie ma jak skóra od chleba :-D Maniaczka skór normalnie. Ale dam jej i przez jakiś czas nie mam dziecka- pastwi się nad nią, że oj. ostatnio to jemy kanapki z samego miąższu chleba :-D

Kari- to się kuruj kochana i trzymaj mocno. Coraz więcej mamy tu pracujących mamuś. Podziwiam Was kobiety. A Ty Kari masz jeszcze dwoje dzieci- to już naprawdę order Ci się należy. I masz rację, że czas leci- niedawno za cholerę nie chciałaś nam zdradzić czy nosisz w brzuszku synka czy córcię a tu proszę: CHłOP JAK DąB! :ico_brawa_01:

Aaa- podjęłam decyzje dotycząca tego wesela. Otóż jednak chyba nie pójdziemy. Tak czy inaczej kasy pójdzie. W kopertę coś trzeba włożyć. Wesele jest 80 km od nas. Będzie problem z powrotem. Z tego co nam wiadomo, to nie będzie praktycznie nikogo z młodych ludzi, tylko same ciotki, wujki i sąsiedzi młodych. Większość R zna- ponoć same zachlejmordy. I R powiedział, że lepiej na te konto się ubrać :-) Za ok 400 zł to ciuchów możnaby sobie nakupić, nie? A ciuchy będę miała i miała. No i chcemy kupić też nowe firaneczki do pokoju. Bo postanowiliśmy powolutku zmieniać nasze lokum- w sensie wystroju. No i już buszuję na allegro- ale cuda mają!

Co zrobiłybyście na moim miejscu??

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

17 paź 2007, 23:58

kolka a w ktorej Ikei byłas w Jankach czy na Targówku ?? bo jak na targówku to koło mnie a wogole byłas w stolicy i nie dałas hasła mogły byśmy sie spotkac :ico_nienie: :ico_nienie:

a kwiatkami sie ni eprzejmuj bo tam szko0dy sa na norma i czasami sie zastanawiam jakie musza miec straty i jak to sie bilansuje na koniec roku :ico_nienie: ale w nosie z nimi

j ana siebie założyłam pancerz cierpliwosci i dzi sprzez cały dzień wtykąłam Lence butelke z woda zeby dziewczynk aposmakowała tego smoka mam nadzieje ze sie uda

no dobra dobranoc

[ Dodano: 2007-10-17, 23:59 ]
kolka ja bym wolała ciuszki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

18 paź 2007, 00:19

kolka ja bym wolała ciuszki
ja tez :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
zwlaszcza, ze z tego co piszesz nie jestes emocjonalnie zwiazana z mloda para, wiec szkoda zachodu-a potanczyc mozna np na dyskotece i nie kosztuje 400 PLN :ico_noniewiem:
Kamelek-trzymam kciuki, u mnie tez nie od razu chcial ssac, a ja cierpliwie probowalam i w koncu zaskoczyl.Masz jeszcze duzo czasu do stycznia wiec trenujcie a napewno sie uda.
Ja nie lubie Ikei wlasnie przez to, ze czuje sie jak w labiryncie bez wyjscia.Dostaje w niej takiej glupawki, ze nie wiem gdzie bylam i jak na skroty do wyjscia :ico_wstydzioch: i chodze jak mlot wedlug tych strzalek wsrod hektarow rzeczy , ktorych nie potrzebuje ogladac. :ico_puknij:
Delicja-jesli uwazasz, ze to jeszcze nie ten czas...to tez sie ciesze, ze dostalas @ :-)
Caro-gratuluje udanch zakupkow!!!U nas dla odmiany bylo tak zimno, ze nie moglam wyjsc(tzn padalo) i musialam w domku walczyc z praniem, prasowaniem i moim marudnym syneczkiem

[ Dodano: 2007-10-18, 00:27 ]
Tak mi sie glupio zapamietalo, ze Justynat lezala w tym samym czasie w szpitalu co Rybka i w tym samym dniu urodzily-juz wszystko mi sie miesza :ico_olaboga: (po prostu satrosc ) i tak wyszlo, ze Cyprianek Justynki skonczyl 16 pol roku, a ja nie zlozylam zyczen , wiec spoznione dla Cyprianka i dzisiejsze dla Andrzejka z okazji ich pierwszego polrocza.Rosnijcie pieknie i zdrowo i niech sloneczko swieci nieustannie nad Wami Buziaczki!! :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”