Bo wiesz Kristi .... przez to że pracuję - mam więcej na głowie .... w pracy myślę o dzieciach a w domu o pracy ...i nie mam możliwości rozdzielenia tego .... poprostu to jest taka mordownia .... przychodzę do domu po pracy i szlag mnie trafia że nie wiem w co włożyć ręce ... czy brać dzieci na ręce czy sprzątać ... czy gotować .... a muszę znależć czas na wszystko co !!! i często mam tego dość ... nawet dzieci .... może się zdziwisz ale ja tak właśnie mam .... i taka właśnie jestem ... hm... ale pewnie tego nie zrozumiesz .... bo ze mnie jest "dziwak" ... zawsze muszę mieć jakieś "halo" ...Aginka wybacz ale jesli chodzi o ta sprawe ze ty pracujesz a po pracy jeszcze bys chciala miec jakis wolny czas od dzieci to naprawde nie umiem tego zrozumiec..

Aginka, ja mam tak samo jak Ty. I ja nie pracuję... A czasem mam dość wszystkiego. Czasem mam chęć dać małą dziadkom chociaż na 2-3 godzinki i odpocząć od wszystkiego...szlag mnie trafia że nie wiem w co włożyć ręce ... czy brać dzieci na ręce czy sprzątać ... czy gotować .... a muszę znależć czas na wszystko co !!! i często mam tego dość ... nawet dzieci .... może się zdziwisz ale ja tak właśnie mam .... i taka właśnie jestem ... hm... ale pewnie tego nie zrozumiesz .... bo ze mnie jest "dziwak"
 .
 . .
 . . Kinga zawsze tego pilnuje. Grześka też tak wita, kiedy on wraca z pracy
 . Kinga zawsze tego pilnuje. Grześka też tak wita, kiedy on wraca z pracy  
 I ciesze sie ze twoj maly czlowieczek ktory masz pod sercem jest taki ruchliwy
 I ciesze sie ze twoj maly czlowieczek ktory masz pod sercem jest taki ruchliwy   Moj groszek jest troche spokojniejszy chociaz tez sie ladnie rusza
 Moj groszek jest troche spokojniejszy chociaz tez sie ladnie rusza   

ale taki odpoczynek fizyczny i psychiczny zawsze sie przyda
 ale taki odpoczynek fizyczny i psychiczny zawsze sie przyda   

Jak Zuzia miała rok to też nie myślałam,ze będe chciała od niej odpocząć chociaz raz w miesiacu.
 Jak Zuzia miała rok to też nie myślałam,ze będe chciała od niej odpocząć chociaz raz w miesiacu. 

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość