Witam kochane
U mnie od rana strasznie pada, masakra nic się nie chce nie mówiąc o wychodzeniu z domu. Ale ja niestety musiałam bo rano trzeba było iść do przychodni oddać krew i mocz. Na szczęście tata mnie zawiózł i skoczył jeszcze ze mną po zakupy
Także już nie muszę wychodzić. Zaraz sobie zrobię śniadanko bo jestem dziś bez jedzenia.
Agata27, mam nadzieję że z małą kruszynką wszystko będzie dobrze. teraz jest już taka technika że na pewno dobrze się nią zaopiekują. Tylko cierpliwości dla rodziców
Ika202, mój mąż po mału zaczyna wariować. Wczoraj w nocy on oglądał jeszcze telewizję a ja już spałam ( podobno strasznie zaczełam chrapać
) nagle zerwałam się i zaczęłam strasznie trząść na całym ciele. On wyskoczył z łóżka pozapalała wszystkie światła i patrzył na mnie wielkimi oczami z otwartą buzią
bo nie wiedział co się dzieje. A ja chwilę poleżałam, odwróciłam się na bok i poszłam spać
[ Dodano: 2007-10-19, 10:03 ]Słuchajcie macie może jakiś przepis na dobrą kolację. Chcę dziś mężusiowi zrobić tylko na ciepło no i żeby za dużo roboty przy tym nie było.
A ja ziemniaczki pieczone też robię. Surowe ćwiartki smaruję olejem i optaczam w przyprawie do potraw z ziemniaków i do piekarnika. Można je jeść jako doatek do obiadu lub same z sosem majonezowo-ketchupowym