Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 paź 2007, 14:11

Kate....no wspolczuje tej szwagierki....masz swoje obowiazki..niech sie dostosuje..w koncu Ty jestes u siebie a ona w gosci przyjezdza,nie?
A co do sportow Mayi..to wiesz nie ma co przesadzac...wystarczy nam to co potrafi i ciesze sie z tego...dobrze ze w miare potrafi bawic sie sama...bo po wczorajszej wizycie znajomej to juz mialam :ico_zly: ...to ze jeszcze nie siedzi to nic przeciez zlego,ze nie ma zebow to tez mi nie przeszkadza i ze nie trzeba za nią biegac to dla mnie super!a wygadalam juz sie mamie...i mowi ze one ze znajoymi nigdy takich problemow nie mialy zeby sie scigac co ktore dziecko potrafi....a ja co...znajomych malo a jak są to :ico_zly: :ico_puknij: ....wyobraz sobie sytuacje ze ta kol.trzyma Maye na kolanach i dzwoni jej mąż..ta odbiera i gada z nim,mowi ze wlasnie Maya siedzi jej na kolanach a on pyta,,,ale siedzi?a ona no ze jeszcze nie siedzi..i cala dyskusja.......fajnie ze jej synek w tym wieku juz siedzial sam...ale czy Maya jest gorsza ze nie siedzi? :ico_puknij: po godzinie mialam juz dosc...i jakas zmeczona juz do wieczora bylam......

...........ale sie wyzalilam....matko,wiadomo ze kazdy ponad wszystko kocha swoje dziecko i to ono jest dla niego najlepsze...ale czy trzeba to wmawiac innym?normalnie bylo mi przykro...bo wiem ze Maya robi inne fajne rzeczy..ach i zamiast sie troche odstresowac i pogadac z kims o pierdolach to tylko sie zmeczylam i nie mam juz ochoty widywac znajomych z malymi dziecmi...a wszystkie tu są w podobnym wieku...tak max.2 mce starsze od Mayi...uffffffffff

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2007, 14:18

i ja dzień dobry i całusy dla Milenki :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
ja o dziwo dzis w domu i dobrze mi :-D Duzy tez miał byc ..... włąsnie miał .... ale juz pojechal do pracy na moment ... :ico_noniewiem: ale zrobilismy zakupy DUZE :-D zakupiłam 2 staniki :ico_brawa_01: rozmiar DUZY ... czy te cyce nie powinny juz zmalec ???? ja mam ogromne nadal .... a do wagi z przed ciązy ...... uwaga uwaga ...1 kg !!! :-D wchodze juz w prawie wszystko ale mam plan jeszcze z 4-5 zrzucic ..ale cyci dalej takie wielkie :ico_szoking: ja juz chyba chce moje .....75 C ...a nie to co teraz .... :-D
Kate co za baba z tej tesciowej :ico_szoking:
Sikorka Karolek cudny - ja sie na niego napatrzec nie moge
zborra -u nas tez dziwna nocka poszedł spac ładnie o 19.20 ....23 ...gada przez sen :ico_szoking: ....obudził sie..smoczek ...zasnał na 20 min.... gada ..spiewa...smoczek..i tak do 1 ...ale juz potem o 4.40 cyc i potem juz 6.30 - 7 spiewy i gadania :-D
dobra lece rozpakowac zakupy ... wydalismy tylle kasy ze sszok!!!..prawie 700 pln :ico_szoking: i niby na co?????to chemia to kurna droga ... no ale i mleka na zapas dla małego, słoików, kasz, chusteczek .... rany ile to kasiory ...
a ja mam w srode rozmowe w sparwie pracy ....no zobaczymy ..
Ostatnio zmieniony 19 paź 2007, 21:15 przez Gosia A, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2007, 14:39

glizdunia spokojnie - Maya jest kochana, jedyna w swoim rodzaju i rozwija się prawidłowo !!! Olej to głupie gadanie !!!!

Gosieńko witaj - gratuluję "prawie powrotu" :ico_oczko: do wagi sprzed ciąży :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ja to chyba ważę ciut mniej niż przed ciążą...Ten mój synek wszystko ze mnie wysysa :ico_szoking: Zjada ze smakiem pół słoiczka zupki i za chwilę doprawia cycem :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

19 paź 2007, 14:41

kamizela, moja właśnie zjadła 1/2słoiczka jabłka z dynią a za pół godziny wypiła butlę (130ml)kaszki jabłkowej

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku

19 paź 2007, 14:42

najlepszych znajomych przyjaciół poznaje się w biedzie, kiedyś zadzwoniłam do znajomej kiedyś była to bardzo dobra znajoma, teraz już nie, nawet nie widziała dziecka, z resztą co ja mówię nawet nie zadzwoniła w ciągu 5 mies!!! i mówię jej że już nie karmię a ona no coś ty tak króciutko ja karmiłam do prawie2 latek... nienawidzę jak ktoś mi mówi co mam robić odnośnie małego, teściowa ostatnio mówi że Mateusz jest gruby i że ja go roztyję bo mu daję różne rzeczy... dawałam mu właśnie ugotowaaną przez siebie zupkę wku.. się jak cholera, coś tam jej powiedziałam, nawet sama nie wiem co i spuściła z tonu, nawet zupełnie zmieniła front, że robie dobrze, ,ze ładnie je itp... ja w sumie to mam dość fałszywych przyjaciółek, znajomych...dobrze mi tak jak jest, narzekam na tego mojego T ale jednak to on jest moim przyjacielem a reszta...ich nie ma

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

19 paź 2007, 14:42

a jeśli chodzi o wagę to ja nadal chudnę. Już nie wiem co robić zeby przystopować. Wolę nawet na wagę nie wchodzić żeby się nie przestraszyć. A cyce nadal olbrzymie.

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

19 paź 2007, 14:43

ja to w ogole nie lubie pozyczac ........ wole juz dac .... zeby pozniej nie byc zmuszanym do upominania sie o własne rzeczy ........ bleee

Gocha dawaj jakies zdjecia swojego olbrzymka ....

moj dostał 2 raz paracetamol i zasnął :) złote dziecko .......

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2007, 14:49

ewcik moje cyce wróciły do normalności ha ha

kate_k82

19 paź 2007, 14:51

pochwalę się Wam synkiem, tu na leżaczku

Obrazek

a tu próbue zjeść nóżkę :-D

Obrazek
i jeszcze tu pozuje,
Obrazek

Obrazek

te będą niewyrażne ale może zobaczycie jak mały usiłuje siadać jak mu się trzyma nóżki

Obrazek

Obrazek

no to zasypałam Was zdjęciami... :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 paź 2007, 14:53

moje cyce jeszcze nie wrocily ale zaczynam sie do nich przyzwyczajac :ico_haha_01: ...a ja jesli chodzi o wage to ostatnio chyba przytylam bo mam +2 wiecej niz przed ciazą...ale podobno tak mi lepiej wiec starannie pracuje nad jedzeniem...i zawsze pamietam o lodach przed snem :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-10-19, 14:55 ]
Kate zdjecia bombowe..a wlasciwie to Mati bombowy!!!!!i jak skodko siada...super....a tesciowa to mysli ze go tuczysz? :ico_puknij: niepowazna chyba...taki fajny chlopiec...czy ona ma zwidy? :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”