__DOMI__, od tego tutaj jesteśmy zeby powymieniac się nie tylko tymi wesołymi rzeczami, ale tymi smutnymi tez, wylej wszystko w postai odrazu będzie co lepiej...
A co do lumpków, to teraz naprawdę sa na poziomie, nie tak jak kiedys jak sie wchodziło to juz odżucało! A teraz pełna kultura i ciuszki wyprane, coć ja i tak jeszcze piore, ale jak ktoś ma czas i jest w dzień dostawy to można kupić ciuchy jescze z metkami nówki sztuki, a do tego również orginalne firmowe! Znam takie osoby co tylko polują na firmowe ciuszki

U nas w Poznaniu mam takie 2 lumpki, blisko domu, które wiem że maja super, niezniszczone i też firmowe ciuszki, ale jeszcze potrzebny byłby czas, żeby tam chodzić, no i sianko

Ale jak mam troszkę uskrobane na ten cel to śmigam tam. Maksiow właśnie kupuje tam spodnie dresowe, bo sorki, żebym kupowała takie drogie w sklepie jak on w 2tygodnie potrafi mi zrobić dziury na kolanach, bo w przedszkolu maja wykładziny
karolina24, A to ty dlatego tak chodziłas na ta solarkę-zapomniałam że wy idziecie na ten ślub, och tez bym sobie poszła,lubię weseliska (zabież mnie za sobą), ale bym sobie podylała na takim weselichu

:597:Karolimko a fryzjer też zaliczasz? Kreacja już tyeż pewnie uszykowana, ja to bym pewnie niemiała sie w co ubrać, hi,hi
Jakbyś nas już nieodwiedzia, to superowskiej zabawy, wytańcz sie za wszystkie czasy, najedz się do syta i baw sie na całego

buziaczki, a pózniej poprosimy o pikantne szczegóły i fotki zwłaszcza!!!